Jump to content

Its_Johan

Members
 • Content Count

  1,361
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Its_Johan

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Locatie:
  France

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben elders in Frankrijk en heb met een VisioSat G3+ (zie handtekening) prima ontvangst in het 50dBW gebied. (alleen uitval ingeval van zware regen of sneeuw)
 2. Its_Johan

  Its_Johan

 3. Mijn V5 kaart was begin November verlopen en ik heb een nieuwe besteld. Deze heb ik ontvangen en het is een V6 "TNTSat 6". Ik weet dat we op dit forum de oplossing niet mogen geven, maar is er een oplossing? De groeten!
 4. Het gaat inderdaad on fransat, maar niet de multicast, gewoon de DVB-S2 kanalen https://www.lyngsat.com/packages/Fransat.html Kan met een normale ontvanger en een kaartje.
 5. Ik dacht dat hier de FranSat kanalen van ATLANTIC BIRD™ 3 zaten? Reguliere franse digitale televisie.
 6. Hallo, Ik heb nu een visosat G4, 13e, 19e, 23e, 28e, en wil 5w toevoegen. Ik noem aan dat dit niet lukt? Welke nieuw schotel adviseren jullie, of gewoon een klein schoteltje bijplaatsen? Bedankt voor de tips!
 7. Het werkt nu, ik heb de "enigma2-plugin-extension-nfsserver" geinstalleerd en nu kan ik met nfs de ET10000 op de ET4000 mounten. Bedankt
 8. Ik weet niet of het helpt, maar de volgende 4 packages zijn geinstalleerd op de box:
 9. Sorry voor het late antwoord, ik was op vakantie. Ik weet het antwoord op je vraag niet, wat ik wel weet is dat het altijd gewoon gewerkt heeft en dat sinds ik Openpli7 heb geinstalleerd dit niet meer werkt.
 10. Hallo, Nog bedankt. Ik heb het getest, ook nfs, naar de ET10000, maar het lukt nog steeds niet. Als er nog tips zijn bedankt.
 11. Bedankt voor de input, ik zal ernaar kijken. Gaat het om de smb-secure file van de ET4000 of de ET10000, of beide? Hieronder de files van de ET10000: smb-secure.conf [global] # additional settings to improve security guest account = nobody guest ok = no null passwords = No disable netbios = Yes min protocol = SMB2_02 smb ports = 445 smb-user.conf (oud) # # Add your user additions to the global section here # # uncomment this line to disallow unsecure access # include = /etc/samba/smb-secure.conf [global] smb-user.conf (nieuw) # # Add your user additions to the global section here # # uncomment this line to disallow unsecure access include = /etc/samba/smb-secure.conf [global] Ik zal vannavond kijken of het werkt.
 12. Hallo, Bedankt voor de reactie. Is dit waar je naar vraagt: <mountmanager> <cifs> <mount> <active>True</active> <hdd_replacement>False</hdd_replacement> <ip>192.168.1.101</ip> <sharename>ET10000</sharename> <sharedir>media/hdd</sharedir> <options>rw</options> <username>root</username> <password>root</password> </mount> </cifs> <nfs> <mount> <active>True</active> <hdd_replacement>False</hdd_replacement> <ip>192.168.1.112</ip> <sharename>QNAP-NAS</sharename> <sharedir>Qmultimedia</sharedir> <options>rw,nolock,tcp</options> </mount> </nfs> </mountmanager>
 13. Goedendag, Ik heb een ET10000 als hoofd ontvanger en een ET4000 als client (remote channel stream converter). Beide openpli 7 en Kernel versie 4 Het is niet (meer) mogenlijk de HDD van de ET10000 te mounten ( /media/hdd/movie ), nog nfs of cifs. De Qnaps NAS mounten lukt wel Als ik een 'network search' doe zie ik de ET10000 wel, maar krijg geen verbinding naar de HDD De ET10000 opnames zijn wel gewoon via webif met mijn PC te bekijken. heeft er iemand een tip? Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy