Jump to content

san

Members
 • Content Count

  806
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About san

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 10/11/1965

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  zuid holland
 • Interesses
  Satelliet , kabel, dvb ,2 mtr 11mtr 70cm band.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zal je eerlijk vertellen ik heb geen verstand van draaibare schotels het zit hier op de camper. Zag van de zomer heel wat camper eigenaars de schoteltje laten draaien links rechts boven beneden nog keer rondje om het uiteindelijk dan maar op te geven. Ik weet natuurlijk niet wat er bij hun aan de hand was op dat moment werkte mijne nog. Maar de vraag speelde wel bij mij voor hoe lang nog wanneer ben ik aan de beurt... Ik heb geen idee op welke frequentie de onze staat nu geen idee waar je dat kan zien, maar welke frequentie zou voorlopig nog blijven werken dan, dan kan ik beter gewoon voorlopig daar op laten zetten dat kost veel minder denk of misschien kan ik het zelf je weet niet.
 2. Nee verschillende site's denk niet dat ik hem mag noemen Google eens op, Oyster & Caro Digital Ci SD ombouw naar HD De eerste hit in de lijst overigens is deze aardig aan de prijs ik heb ze al goedkoper gezien.
 3. Oyster Vision 2Aangezien nu alle Nederlandse zenders via de Astra 3 in HD uitzenden moet de stuurkast zich ook uitrichten op een frequentie via deze satelliet, in de stuurkast (blackbox) van de Oyster Vision 2 modellen zit helaas geen HD ontvanger maar een SD ontvanger, dit houdt in dat als de enige zoekfrequentie 12.168 die nu nog wordt uitgezonden via deze satelliet zal verdwijnen, de schotel niet meer automatisch zal uitrichten op de Astra 3 satelliet en rondjes blijft draaien.
 4. Dus vd zomer hopenlijk nog beeld begrijp ik ombouw kost 399 niet erg maar ik zie dat ik dan verplicht ben om dan die ontvanger te gebruiken en dat is nu net niet wat ik wil, wil met mijn zgemma blijven kijken natuurlijk.
 5. Kan ik ergens terug vinden hoe lang de zoekfrequentie 12.168 nog actief blijft ivb mijn Oyster
 6. Misschien domme vraag maar de meeste draaibare schotels op een camper of caravan daarmee kan je toch ook handmatig naar links of rechts ? Het hoef dan toch niet zo heel moeilijk te zijn als je maar een beetje de richting weet door hem eerst op de Astra1 of Hotbird te zetten. Of naar de buurman te kijken hoe hij hem ongeveer heeft staan. Op deze manier kan je toch handmatig naar de astra3 zoeken ? Kom je er nog niet uit gooi je er even een satfinder tussen om nog makelijker te zoeken en fijn af te stellen. Of zie ik dit nu helemaal verkeerd🤣 Wat misschien ook nog optie zou kunnen zijn is een dubble lnb monteren voor de astra1 en astra3. Of gaat hem dat niet worden omdat de astra19 in het brandpunt zit.? Je zou dan de schotel automatisch kunnen laten draaien naar de astra1 door het monoblock of multifeedhouder ontvang je dan toch gelijk ook de astra3 ?
 7. de grote van de schotel is nief zo belangrijk volgens mij 70cm maar ik blijf toch in nederland zoek informatie hoe deze werkt .
 8. dat weet ik dus niet gaat wel omhoog kan nergens informatie vinden meestal staat er ergens nog wel eens een pdf te downloaden deze niet gevonden
 9. Is deze travel vision nog bruikbaar dat die niet meer updates krijgt snap ik is volgens mij denk van ergens 96 als ik het heb begrepen.? Maar kan ik hem niet aanpassen dat ik zelf de schotel op de juiste positie draai met het paneel dan zou de aangesloten hd ontvanger toch gewoon beeld moeten krijgen op de 23.5
 10. Is het al iemand gelukt om de Google home te koppelen aan de dreambox en de tv. Dus bv hee google schakel naar dreembox of hee google schakel naar hdmi 2 . Ik zeg maar wat natuurlijk heb alles al geprobeerd. Ik heb verschillende Lg tv's met WebOs 2 en 3 en verschillende dreamboxen en een Zgemma H.2H box met Openpli.
 11. Mijn smargo reader heeft jaren zonder problemen gewerkt. Gisteren de laatste update van openpli er op gezet en dacht even de driver voor deze smartcardreader weer te installeren. Deze wordt niet meer ondersteund schijnbaar maar staat dus nog wel onder de knop van het download menu in openpli. Al zitten google maar er is nergens een update te vinden of een vervangende driver die weer wel wordt geïnstalleerd in openpli . Iemand de oplossing of toch ergens de driver die wel werkt in de nieuwe versie van openpli ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy