Ga naar inhoud


henri1981

Lid
  • Items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door henri1981

  1. Het probleem zit niet in het dvd image zelf. Als ik het image brand op dvd en afspeel op een andere dvd speler dan is er geen probleem met het geluid.

     

    Het heeft dus met het afspelen zelf te maken. Op vaste plekken in diverse films stottert het geluid. Iemand anders die dit probleem herkent? Ik krijg er zelf geen vinger achter wat precies de oorzaak hiervan is.

     

    Ik heb ondertussen ook verschillende divx films geprobeerd, deze werken wel prima. Maar ik zou het ook fijn vinden als ik dvd's zonder problemen zou kunnen afspelen.

  2. Ik ben erg te spreken over de dvd speler plugin. Ik heb verschillende DVD's op mijn harddisk gekopieerd. Echter bij sommige films stottert het geluid soms (steeds op dezelfde plek in de film). Als ik de DVD bekijk op een andere DVD speler dan geeft deze geen problemen. (Dus er zit geen fout in de dvd zelf).

     

    Is er iemand die dit probleem herkent en misschien een oplossing hier voor heeft?

     

    Ik gebruik de laatste openPli versie.

  3. Inderdaad bij het RTL nieuws, de desk waar de presentatoren achterstaan heeft dit effect, ook bij het programma wipeout valt het fenomeen erg op.

     

    CVBS vind ik niet echt een alternatief omdat de beeld kwaliteit ten op zichte van RGB slechter is.

     

    Weet iemand een oplossing hiervoor, ik kan me herinneren dat hier ook een patch voor is geweest op de video drivers van de dreambox. Kan iemand dit bevestigen?

     

     

  4. Vorig jaar heb ik een Everio harddisk camera gekocht (JVC Everio Camcorder GZ-MG40). Samen met 1 originele accu en een extra immitatie acccu met extra capaciteit (EFORCE BN-VF714) Na 1 maand, was deze immitatie accu al kapot, Ik heb via pixmania een nieuwe accu gekregen en nog geen maand later was ook deze kapot. (kan niet meer worden opgeladen). Heeft iemand anders soortgelijke ervaringen? Zijn deze immitatie accu's niet goed? Of kan dit mogelijk ook aan de camera zelf liggen. (de originele jvc accu werkt trouwens prima).

  5. Sinds ik van mijn Gemini image over ben gestapt naar het LT image heb ik last van happeringen in het beeld. Dit gebeurd bij het einde van het programma of als de reclame wordt gestart. Het beeld staat dan +- een halve seconde stil. Waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt doordat het beeld formaat dan wijzigt. (TV geeft dit ook aan). Heeft iemand een idee, hoe ik dit probleem kan oplossen en zijn er ook andere mensen die dit zelfde probleem ondervinden?

  6. Sinds ik ben overgestapt van het gemini image naar het LT image heb ik last van hele korte freezes van het beeld. Dit gebeurt vaak aan het begin van een programma, aan het einde of als de reclame begint. In sommige gevallen laat de TV ook zien dat het beeldformaat is gewijzigd. Hebben meer mensen hier last van? En weet iemand een setting die dit kan omzeilen?

     

    Mvg

    Henri

  7. Waarom kan ik met mijn dreambox 7025 een opname niet langzaam terugspoelen. Laagzaamste is 16x terwijl vooruit spoelen wel met 2x 4x of 8x kan? Verder merk ik dat als ik meer dan 8x vooruit spoel mijn dreambox niet meer reageert op de afstandsbediening. Iemand een idee hoe ik dit kan verhelpen?

  8. Het lukt me om via CCcam connectie te maken met de newcamd server. Ik krijg de provider informatie te zien maar daarna krijg ik de foutmelding: "first read error 0". Dit blijft zich herhalen iedere seconde ongeveer.

     

    Verder is mij het principe van hops niet helemaal duidelijk. Als ik als client een nieuwe virtuale card server start dan heeft mijn "echte server" hier toch helemaal geen kennis van. Hij heeft nog steeds maar een client of heb ik het mis?

  9. Ik krijg geen dolby digital geluid op de Premiere kanalen. (Dit wordt wel uitgezonden, heb ik gechecked). Ik heb het dolby digital geluidsspoor geselecteerd maar krijg geen geluid. Op Pro 7 krijg ik wel dolby digital geluid.

     

    Iemand een idee waar dit aan kan liggen. Wat zou het verschil kunnen zijn tussen Pro 7 en een willekeurig premiere kanaal.

  10. Ik heb op de standaard kanalen van D+ geen probleem met opnemen. Alleen op de PPV kanalen van Taquilla kan ik niet gecodeerd opnemen. Op bijvoorbeeld Canal+ van digital+ kan ik gecodeerd opnemen en daarna afspelen. Vreemd dat er verschil tussen zit. Kan iemand dit verklaren. Wat is het verschil tussen de PPV kanalen en normale kanalen? Zit er ook verschil in de codering...? Naar mijn idee zou dit identiek moeten zijn.

  11. Heren,

     

    Ik heb een topfield 4000 PVR incombinatie met eem magic module en XCAM. Ik heb normaal beeld op de taquilla kanalen, maar wanneer ik iets gecodeerd opneem en het daarna probeer af te spelen dan kan de opname niet meer worden afgespeeld. Doe ik hetzelfde op bijvoorbeeld een canal digitaal kanaal dan kan ik dit gewoon gecodeerd opnemen en daarna kijken.

     

    Heeft iemand een idee waaraan dit kan liggen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...