Ga naar inhoud


Olly

Lid
  • Items

    87
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Olly

  1. Als ik de startknop indruk,gaan de ventilators wel draaien.het rode ledje voorop blijft constant branden maar verder gebeurt er niks.soms schakelt ie na enige tijd vanzelf weer uit.niks werkt.ook de resetknop niet.Wat kan dat zijn?

  2. Om onduidelijke reden kan ik geen contact krijgen met josje01.

    Ik heb me geregistreerd ,maar ik krijg maar geen wachtwoord.Ook via "contact" geen antwoord gekregen.Ik wil graag de laatste versie ToH3.4 HP v8.1 van josje downlaoden maar dat wil niet lukken.wie stuurt mij deze toe?

  3.  

    "de instelling van een actuator gestuurde wok is op het schotelpark wel terug te vinden, ook in combinatie met v-box"

     

    Het heeft even geduurd,maar ik kom hier toch even op terug.Het hele spul was besteld en is nu binnen.Visiosat 120 + polarmount + actuator + v-box 2.Ik heb inmiddels heel veel gelezen, maar een goede beschrijving heb ik nog steeds niet.Kun jij me misschien vertellen hoe het moet???

  4. Wie kan mij zeggen hoee ik een actuator afstel?

     

    Graag wil ik een direkt antwoord of een link naar een beschrijving.Ik heb inmiddels tig pagina's gelezen van het "schotelpark" maar ik vind nog steeds geen duidelijke beschrijving.Ook de zoekfunctie van dit board geeft geen uitkomst.WIe o wie helpt me??

     

    De actuator komt op een visiosat 120cm.

  5. Voor een vriend zoek ik uit welke schotel hij het beste kan kopen.Hij had een kunststof schotel van 1,20 m.Draaibaar.Door een botsing met een tractor is alles kapot.Hij wil graag een 120-er weer van kunststof.Hij heeft een humax 5400 en wil de schotel daarme direkt besturen.Ik dacht zelf aan een visiosat.

    Wat voor merk en type motor moet hij gebruiken,zodat alles probleemloos werkt?Ik zit hier zelf niet zo in omdat ik een wavefrontier 55 heb.

  6. Ja ja hij doet het,dankzij jullie hulp en vooral van Pietsky.Allemaal bedankt.Ik zal nog even vertellen wat ik heb gedaan.Eerst TOH 7.9 van Josje erin gezet met wdn4oak+.toen de settingslijst met HNF smart en daarna de key.bin met dsr9500 ed 56.De key.bin van KM werkt dus niet.Doe met dsr 9500 als volgt:Humax aan op een zender,Na opstarten dsr naar ?>>>settings>>humax>>>slow computer. Open file>>selecteer key.bin op jouw pc>>>klik op write>>>voor iedere codering herhalen.Zet de humax met de hand op stanby>>>>30 sec wachten en weer aan zetten.Ga dan in MENU naar TOH>>>config>>>caid preselect>>>card+emu of card+emu+s.

    Menu sluiten en ik had beeld op alles.Ik hoop dat je hier ook wat aan hebt Plinq ,succes.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...