Ga naar inhoud

Zatter

Leden
 • Aantal items

  320
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Zatter

 • Titel
  Sat4all regular
 • Verjaardag 10/09/1963

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Vraag maar eens bij deze na aanbieder van zijn/haar CI module: https://www.sat4all.com/forums/topic/368010-fransat-v6-kaart-neotion-cam-ci-13/?do=findComment&comment=2559227
 2. Dank Sprietje en ik had in de andere discussie daar al over gelezen dat diegene de 19,2 4 mm moet verplaatsen ten gunste van de 23,5. Ik had sowieso dan ook de Gibertini in gedachten als ik toch geld uitgeef aan een goede basis dan hoort daar ook een goede schotel bij.
 3. Jultec is inderdaad het merk, en dat zie aan alles zoals een dubbele voeding. De JPS 0901-8 T of M zijn inclusief programeren tegen 300 euro en duurder dan de Inverto oplossing met twee multi switches. Ik keek naar de 1702 omdat in de overzichtstabel daar vier schotels bij stonden en het blijkt ook ook goedkoper te kunnen. Het is wel een woud aan multi switches zeg en ik zie haast geen coaxkabel meer. ;-) De ene ontvanger heeft vier tuners en de andere twee en zou 8 voldoende zijn. Ik heb de Raceroad gevonden en ga daar morgen....later vandaag eens induiken. Dank voor de tip.
 4. Zatter

  Johansson 9738

  Ik heb het op de combiner gezocht en gevonden dat de ene een Pos-A en de tweede Pos-B moet krijgen. Inverto Unicable II 2-Wege Combiner, 5-2400MHz - IDLU-UCM1O1-OOO2O-OPP Mit Hilfe des Inverto Combiners, verbinden Sie zwei Unicable2 Inverto Multischalter oder LNBs zu einer Empfangseinheit zum Empfang von mehreren Satelliten. Zu diesem Zweck müssen die LNBs/Multischalter entsprechend programmiert werden um auf die ankommenden Positionsanfragen (DiSEqC) richtig reagieren zu können. https://github.com/perexg/satip-axe/issues/99 For example, with two Unicable LNBs and dishes you only need a simple combiner for use them with up to 32 receivers. The key is program one LNB as Pos-A, and the other as Pos-B. Furthermore, with static distribution you can distribute to any number of users up to 32 transponders, from any sat position (you only need one Unicable LNB for each sat position). The key in this case is program each LNB with the static frequencies. Again, it just takes only simple passive combiners for mix the signal from the different LNBs. You save the cost of any switch. Waarschijnlijk is toneburst dan de manier om te kiezen en in mijn Dreambox heb ik daar alleen A en B voor.
 5. Die twee Unicable multi switches combineren is de best betaalbare oplossing en met vier wideband LNB's kom ik onder de 300 euro uit. Dan kan dan ik 32 tuners aansluiten, dat is minder dan 64 maar het kost ook minder. De 9774 komt op zo'n 450 euro uit zonder LNB's. Altijd de betere kabels gekocht en ik zit onder de 30 meter van schotels naar de tuners.
 6. Dank Sprietje en dan hebben ze meestal over twee multi switches waarvan de tweede éénmalig professioneel moet worden ingesteld om als tweede aanstuurbaar te zijn.
 7. Ik zag als alternatief voor de 9774 ook de Jultec JPS1702-16MN maar die is zeker 400 euro duurder.
 8. Om dan duurdere Unicable LNB's en een Multi Switch te kopen zijn Wideband LNB's een minder kostbare oplossing. Ik zag de Johansson 9774 die op 1 SCR vier LNB bereikbaar maken. Zie tabel 3.7 in de handleiding. Johansson 9774 Ik kijk ook naar signaalverlies en combiners en splitters zijn hier toch wel van invloed. Kan ik hier mee bereiken wat ik in gedachten heb?
 9. Ik was deze discussie aan het volgen en had aan de hand daarvan de volgende vraag. Tot nu toe heb ik alleen voorbeelden gezien van twee Unicable LNB's die gecombineerd kunnen worden via een combiner. Is het mogelijk om dan via drie combiners vier Unicable LNB's te naar één kabel te samen te voegen om die dan weer naar twee ontvangers te splitsen? Betreffende discussie: Stacker of Unicable
 10. Waarom zijn de uiteinden niet even lang.
 11. Als Xs4all telefonie klant kun je overstappen/porteren naar een andere provider. Ik zit zelf bij Cheapconnect. Jaarlijks een bedrag van 8, 95 voor mijn telefoonnummer en geen startkosten. Gesprekskosten 0,0238 p/m vast en 0,05 mobiel. En gratis onderling bellen. Xs4all ziet telefonie als een melkkoe en het behoud van een telefoonnumer kost minder dan 10 euro en Xs4all rekent 60 euro (12x5 euro).
 12. Dat kan maar dan moet je schotel verstellen. Gemakkelijker is andere kop in de houder te zetten. Je wisselt zo de koppen om en test of de kop defect is of de boom de oorzaak is. update: Ik zie net dat je het getest.
 13. Ik neem het op en luister in de loop van de ochtend niet naar het nieuws en kijkt op het gewenste moment F1.
 14. Channel 4 schedule 2019 Alleen highligths voor Australie maar zeker het kijken waard. Ik denk nog met weemoed terug aan de tijden dat Jake, David en Eddie hun plezier hadden bij de BBC met F1. Eens kijken hoe UHD eruitziet op RTL en ooit nog eens een UHD TV kopen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid