Jump to content

Zatter

Members
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

About Zatter

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 10/09/1963

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vraag maar eens bij deze na aanbieder van zijn/haar CI module: https://www.sat4all.com/forums/topic/368010-fransat-v6-kaart-neotion-cam-ci-13/?do=findComment&comment=2559227
 2. Dank Sprietje en ik had in de andere discussie daar al over gelezen dat diegene de 19,2 4 mm moet verplaatsen ten gunste van de 23,5. Ik had sowieso dan ook de Gibertini in gedachten als ik toch geld uitgeef aan een goede basis dan hoort daar ook een goede schotel bij.
 3. Jultec is inderdaad het merk, en dat zie aan alles zoals een dubbele voeding. De JPS 0901-8 T of M zijn inclusief programeren tegen 300 euro en duurder dan de Inverto oplossing met twee multi switches. Ik keek naar de 1702 omdat in de overzichtstabel daar vier schotels bij stonden en het blijkt ook ook goedkoper te kunnen. Het is wel een woud aan multi switches zeg en ik zie haast geen coaxkabel meer. ;-) De ene ontvanger heeft vier tuners en de andere twee en zou 8 voldoende zijn. Ik heb de Raceroad gevonden en ga daar morgen....later vandaag eens induiken. Dank voor de tip.
 4. Zatter

  Johansson 9738

  Ik heb het op de combiner gezocht en gevonden dat de ene een Pos-A en de tweede Pos-B moet krijgen. Inverto Unicable II 2-Wege Combiner, 5-2400MHz - IDLU-UCM1O1-OOO2O-OPP Mit Hilfe des Inverto Combiners, verbinden Sie zwei Unicable2 Inverto Multischalter oder LNBs zu einer Empfangseinheit zum Empfang von mehreren Satelliten. Zu diesem Zweck müssen die LNBs/Multischalter entsprechend programmiert werden um auf die ankommenden Positionsanfragen (DiSEqC) richtig reagieren zu können. https://github.com/perexg/satip-axe/issues/99 For example, with two Unicable LNBs and dishes you only need a simple combiner for use them with up to 32 receivers. The key is program one LNB as Pos-A, and the other as Pos-B. Furthermore, with static distribution you can distribute to any number of users up to 32 transponders, from any sat position (you only need one Unicable LNB for each sat position). The key in this case is program each LNB with the static frequencies. Again, it just takes only simple passive combiners for mix the signal from the different LNBs. You save the cost of any switch. Waarschijnlijk is toneburst dan de manier om te kiezen en in mijn Dreambox heb ik daar alleen A en B voor.
 5. Die twee Unicable multi switches combineren is de best betaalbare oplossing en met vier wideband LNB's kom ik onder de 300 euro uit. Dan kan dan ik 32 tuners aansluiten, dat is minder dan 64 maar het kost ook minder. De 9774 komt op zo'n 450 euro uit zonder LNB's. Altijd de betere kabels gekocht en ik zit onder de 30 meter van schotels naar de tuners.
 6. Dank Sprietje en dan hebben ze meestal over twee multi switches waarvan de tweede éénmalig professioneel moet worden ingesteld om als tweede aanstuurbaar te zijn.
 7. Ik zag als alternatief voor de 9774 ook de Jultec JPS1702-16MN maar die is zeker 400 euro duurder.
 8. Om dan duurdere Unicable LNB's en een Multi Switch te kopen zijn Wideband LNB's een minder kostbare oplossing. Ik zag de Johansson 9774 die op 1 SCR vier LNB bereikbaar maken. Zie tabel 3.7 in de handleiding. Johansson 9774 Ik kijk ook naar signaalverlies en combiners en splitters zijn hier toch wel van invloed. Kan ik hier mee bereiken wat ik in gedachten heb?
 9. Ik was deze discussie aan het volgen en had aan de hand daarvan de volgende vraag. Tot nu toe heb ik alleen voorbeelden gezien van twee Unicable LNB's die gecombineerd kunnen worden via een combiner. Is het mogelijk om dan via drie combiners vier Unicable LNB's te naar één kabel te samen te voegen om die dan weer naar twee ontvangers te splitsen? Betreffende discussie: Stacker of Unicable
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy