Jump to content

Zatter

Members
 • Content Count

  356
 • Joined

 • Last visited

About Zatter

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 10/09/1963

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Zwolle

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pirelli heeft bevestigd dat het kapot gaan van de banden kwam door het te lang rijden op die banden. Het doorrijden op versleten banden is dus een bewuste keuze geweest van de teams en ook de rijders. Max heeft wel zijn banden verwisseld en hij had ook de gelegenheid voor. Leuk om te speculeren wat Max gedaan had als Mr. H. wel naar binnen was gegaan om zijn versleten banden te wisselen. https://www.motorsport.com/f1/news/softer-pirelli-tyres-silverstone-70th/4849620/ Dit weekeinde zachtere banden dus wisselen is noodzakelijk!
 2. Een soort Halo voor de auto. Ook handig op de baan. De auto's hebben nu al van die mooie verkruimel balkjes voor en achter en aan de zijkanten die de G-krachten wat verdelen bij een impact met een ander vast object. https://youtu.be/guOq9cdFbJA In het tweede deel zie je de neus verpulveren. In de huidige auto's die wij mogen besturen zitten metalen balken die kreukelen en zo de krachten verdelen in tijd bij een aanrijding.
 3. Het zijn nu vooral de jongere mensen die ziek worden.
 4. Covid19 heeft al 708.278 levens geëist en is de "Great Plagues" als ruimschoots voorbij. Heeft nog veel potentie om nog meer levens te eisen. De tweede golf is maanden te vroeg en dat wordt dus een tweede golf+.
 5. Lewis heeft zijn eerste en geheel aan hem gewijd item op GeenStijl. https://www.geenstijl.nl/5154739/applaus
 6. Het ziet er naar uit dat wij van kundig commentaar verstoken blijvenwat race 2 in Silverstone is niet te zien op Channel4+5 dit weekeinde. Kennelijk mogen/kunnen zij maar één keer het jaar alles uitzenden. Er zijn wel de normale samenvattingen op Channel4 op zaterdag en zondag avond. met treurmuziek in de achtergrond klinkende.
 7. Er zijn twee standen op het DAS systeem. Een opwarmstand voor de buitenkant van de banden. Dan worden beide banden iets naar binnen gedraaid. Dit laat banden schuren/wringen over het asfalt en dat zorgt voor extra hitte, maar ook voor extra slijtage. De andere stand is de normale stand waar dus ook de tow waar de andere non-DAS auto's mee rijden. Jammer dat er geen Flir beelden meer zijn want dan kon je goed zien hoe het werkt.
 8. De antistoffen zijn niet of maar voor korte duur actief en kun je weer ziek worden. Een virus muteert ook dus je kunt er geen één middel tegen hebben. Die mutaties maken het wel mogelijk om patient nul te vinden want er zijn families binnen de virussen. Precies zien wanneer er een afsplitsing is of een vermenging. Covid19 zal ons nog lang begeleiden voor generaties...mensen.
 9. Zatter

  Zatter

 10. Stel je eens voor dat Bottas en Max van stoeltje zouden wisselen dan hebben wij waarschijnlijk dit seizoen een nieuwe wereldkampioen in Formule 1. Naast de een zwakkere motor heeft de Red Bull ook nog wat aero+gedrag gremlins die veel vraagt van de Red Bull rijders.
 11. Schrijf ik wat anders? Lulkoek jezelf. Ik zou als jou was beter luisteren naar interviews met de teams en rijders dan zou je zeker meer weten.
 12. Pirelli denkt dat brokstukken de banden de DAS omdeed. Het is een zwaar circuit voor de linker voorband en die gaf ook duidelijk de boodschap dat die het niet ging houden. Max was in de luxe positie dat hij zonder verlies ze kon wisselen en ook dan nog eens de snelste ronde kon binnen halen. Volgende week zachtere banden en dus vaker banden wisselen. Pirelli zal wel niet de moed hebben om de teams ook realistisch met de banden om te laten gaan. Max was de grote winnaar omdat hij kon luisteren naar zijn banden en zijn team dit mooi kon inplannen. Hamilton heeft de race niet terecht gewonnen ondanks zijn uitstekende prestatie om de auto op snelheid te houden met een kapotte voorband. Hij nam bewust met zijn team het risico dat zijn band niet heel de finish zou halen wat dus ook zo was.
 13. Tja, als je maar blijft drukken dan komt er steeds weer wat uit.
 14. En nog steeds geen reclame tijdens de race. Ouderwets gevoel dat iets voor een langere tijd geldig is. Heerlijk om weer eens een race te beleven met goed commentaar erbij.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy