Jump to content

Zatter

Members
 • Posts

  663
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Zatter

 • Birthday 01/01/1970

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Zatter's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

 1. De FBI heeft het opsporingsbericht voor de plaatser van de pijpbommen vrijgegeven. Er werd een pijpbom bij de hoofdkwartier (RNC) van de Republikeinse partij geplaatst en daarna een zelfde pijpbom bij het Democratische hoofdkwartier (DNC). Het is zo nu ook niet mogelijk om de bommenlegger in één van de twee kampen te plaatsen. Het kan zelfs een andere partij zijn, zoals Antifa. Hopelijk kan de legger van de bommen snel oppakken worden, om die daarna te berechten. https://www.dailymail.co.uk/news/article-9125941/FBI-offers-50-000-reward-pipe-bomb-suspect-IEDs-left-outside-RNC-DNC-HQs.html
 2. Ondertussen heeft de BLM organisator ook bezoek gehad van de politie. Hij schijnt daarnaast ook een interview te hebben gegeven op CNN. Hij is tevens ook de maker van de video, van het doodschieten van Ashli Babbitt door een niet geuniformeerde agent in het Capitool. https://mobile.twitter.com/MrAndyNgo/status/1347362830102749186
 3. Tja het is geleuter. In Nederland is zelf de Tweede Kamer voorzitter in paniek. Je zult toch maar de mensen tegenkomen die jou een mandaat hebben gegeven om hun te vertegenwoordigen. Advocaten zijn hier heel wat meer mans, en die hebben met ook met echte misdadigers te maken.
 4. Helaas is het dodental opgelopen naar vijf. De agent die zwaargewond was is overleden in het ziekenhuis. Ashli Babbitt de vrouw die 35 jaar oud is geworden, is doodgeschoten door een niet geuniformeerde agent. Het hoofd van de Capitool politie heeft ontslag aangezegd ingaande 16 januari a.s.. Dit zal nog wel lang door dreunen en zeker niet voorbij zijn voor de volgende presidentsverkiezingen. https://www.foxnews.com/us/capitol-police-chief-sund-issues-notice-of-resignation
 5. Kennelijk was er ook een BLM organisator, van de partij in het Capitool. https://mobile.twitter.com/MrAndyNgo/status/1347318930138918930 Die gast gaat nu ook tot tien jaar de gevangenis in als de rechter dat ook uitspreekt.
 6. Blijf dan maar even boenen want de stront zit vaak in de oren of zelfs de ogen.
 7. Hier is die dan: ", ". De zin waar die ingaat is: "Jammer het juist en volledig citeren nog niet helemaal lukt."
 8. Ik zie niet veel nieuws hierin dat Mercedes het vermogen meer moesten terugschroeven dat noodzakelijk. Bedenk ook dat dit een rookscherm kan zijn om te verbergen dat de Mercedes motor gewoon een probleem had aan het einde van het seizoen. Zij verkopen éénmaal motoren en auto's en elke twijfel aan hun kunnen kan hun veel geld kosten. Redbull heeft het daar gemakkelijker want er is geen direkt verband tussen ploffende motoren en het drankje. Ik ben nog steeds de mening toegedaan dat de Honda helemaal opengezet was en dat Mercedes het veilig moest spelen. Punt uit. Ps. Mr H. was nog niet hersteld van Covid-19 infectie en moet blij zijn dat hij de race kon uitrijden.
 9. Jammer het juist en volledig citeren nog niet helemaal lukt.
 10. Lang geleden dat ik wat verstandig hoor uit de F1. De startijden weer, naar zoals het was.
 11. Dat die achter de tralies komen ben ik helemaal mee eens. Ik moet er niet aan denken hoeveel mensen hadden kunnen worden gedood als die niet voortijdig gecontroleerd tot ontploffing waren gebracht. Antifa en BLM?
 12. De mensen die terug kwamen van het Capitool waren te horen op DieWelt en de reden dat voortijdig vertrokken was dat om zes uur lokale tijd de avondklok in ging. Zij moesten daarom op tijd weer arriveren om hun terugreis te kunnen beginnen. De interviews waren erg open en de vertaling in het Duits correct en volledig op één zinnetje na. De harde kern is na het gooien van explosieven (flashbangs) en zachte druk ook vertrokken. Velen van die hebben zich niet aan de avondklok gehouden wat leidde to 47 arrestaties.
 13. Antifa was ook meegelopen en ik vind knap dat jij weet wie die twee gevonden pijpbommen heeft geplaatst. Als jij naar een protest gaat in de kou waar je niet weet of eten en drinken kunt kopen dan neem je zelf toch ook wat mee. Verder kwamen de mensen overal uit Amerika en zonder overnachting. Dus schoon ondergoed etc. is dan wel handig om bij je te hebben.
 14. Kijk, als het niet normale mensen waren geweest maar bij voorbeeld Antifa of BLM dan was de fik erin gegaan. Ik zag wel wat bijzonders toen de apparatuur van de pers werd vernielt dan een presentarice dacht door met het hoofd naar beneden en de vuist omhoog tegaan staan (BLM houding) dacht het te kunnen stoppen. Helaas was ze niet op de hoogte dat het hier niet om BLM'er ging. Opruiming, dat heeft Hilter ook geprobeerd en hij is toen ook terecht, door anderen gestopt. Het Capitool staat er nog en nadat de mensen vertrokken waren konden alles doorgaan. Dat is toch best een prestatie.
Γ—
Γ—
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.