Ga naar inhoud


Skypatrol

Lid
  • Items

    458
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Skypatrol

  1. Ik draai al weer enkele maanden met hetzelfde image en geen extra plugins geladen. Toch had ik opeens het probleem met de rode LED. Elco vervangen en de box doet het weer. Lijkt me dus wel een hardware probleem ipv een plugin of image.

  2. Gisteren ook slachtoffer geworden van de "rode LED". Gelukkig was ik dat al eerder op dit forum het probleem tegengekomen en dus vandaag als een gekko naar de lokale electroboer gegaan om een nieuwe elco te halen maar dan van het 25V type. Direct na thuis komst erin gesoldeerd (via de afgeknipte pootjes manier) en hij draait weer als een zonnetje.

  3. @Minplus: Die opmerking van jou speelde ook even door mijn hoofd. Misschien staat de 23.5 kop wel op de 19.2 instelling ga er morgen weer efevn mee bezig. Alvast bedankt voor het meedenken. ;)

  4. Zal de skew van de lnb nogmaals controleren maar ik zie ook totaal geen signaal op 23.5 op dit moment. Het lijkt erop dat de ontvanger niet wil schakelen naar de 23.5 kop. Deze opstelling heeft al eens gewerkt op dezelfde plaats en aan de omgeving is niets veranderd (bomen, bebouwing enz.)

  5. Heb door problemen met schotel op het dak tijdelijk een schotel in de tuin geplaatst. Dit is een Duo LNB voor 19,2 en 23,5. Nu heb ik op 19,3 volle bak signaal maar krijg de 23,5 niet aan de praat. Dit heeft eerder wel gewerkt maar nu niet meer. Ik weet dat ik vast wel een instelling over het hoofd zie maar ik weet niet welke. Iemand een idee?

  6. Sinds de overgang naar een andere ISP (Ziggo) kan ik mijn Linsys Nas200 op geen enkele manier meer benaderen. Stond ingesteld op DHCP maar krijgt in mijn netwerk met nieuw IP adres geen nieuw IP adres meer toegewezen. Ook mbv de installatie CD kan ik mijn Nas niet meer vinden. Uit en aan zetten helpt niet, resetten van de Nas mbv de reset knop werkt ook niet. UTP kabel al vervangen (misschien was deze een beetje gammel) leverde ook geen resultaat op. Iemand nog leuke ideeën? Ik hoor ze graag.

  7. Kunnen jullie vertellen wat de houdbaarheids datum is van de Vu+ Duo? Na eerst een Xtreme te hebben gehad (enkele jaren een leuke hobbybox) en vervolgens een Dreambox 7020 (vrij snel outdated ivm HD ontvangst) vraag ik mij af of een Vu+ Duo een geschikte en duurzame ontvanger is voor de komende jaren. Ik kijk nu met een Philips 7141 maar die ondersteund geen USALS dus de motor op het dak staat momenteel ook maar vast te roesten. Graag verneem ik van jullie kenners de voordelen en toekomstige mogelijkeheden van de Vu+.

  8. Ik heb een probleem met een Linksys Access Point i.c.m. een Toshiba laptop die draait met Win7 64 bit. Ik zie wel het Access Point maar kan deze niet verbinden met het internet. Als ik deze via een ethernet kabel aan mijn Ziggo Ubee modem hang dan is er geen enkel probleem. Heb al een harde reset gegeven en het config programma geheel doorlopen, maar bij het opslaan van de instellingen krijg ik een melding "config saving failed". Hang ik nu deze Linksys thuis achter mijn Experia Box dan heb ik geen probleem met een XP laptop. In alle situaties gebruik ik DHCP. Komt iemand dit bekend voor??

  9. Zit al weer bijna drie weken tussen de stokbroden, maar uit eindelijk is het met wel gelukt om hier tussen de pijnboombossen beeld te ontvangen. Zoals als gezegd werkt het bijgeleverd sprietje niet tussen de bomen. De actieve antenne gaf zichtbaar beter resultaat. Ben wel een tijd bezig geweest om het zaakje af te stellen. Zoals bekend moet de antenne horizontaal en is het belangrijk om zoveel mogelijk vrije ruimte om je antenne te hebben. B.v. een natte badhanddoek op een meter van de antenne (nog niet eens in de richting van de zendmast) geeft al gelijk blokvorming.

    Kortom, het werkt dus wel degelijk tussen de dennenbomen maar niet met een standaard spriet. Misschien dat ik volgend jaar toch iets van een Yagi ga meezeulen om de resultaten te verbeteren.

  10. Kan iemand mij bevestigen of de info van bijgevoegde link juist is. Ik ga over enkele weken naar Frankrijk (regio Bordeaux) en wil graag weten of daar al DVB-T uitzendingen zijn te ontvangen. Volgens het kaartje niet maar misschien heeft iemand anders daar andere info over of ervaringen mee.

     

    http://www.tousaunumerique.fr/regions.php

     

    Wil nl. tijdens vakantie de WK en de Tour via DVB-T kijken indien deze worden uitgezonden via de FTA kanalen in Frankrijk.

  11. Mijn RF out signaal is zeer zwak. Beter gezegd hopeloos. Zie meer sneeuw dan beeld. Heb alle andere apparatuur er al tussen uit gehaald maar het beeld blijft om te janken. Is dit een bekend iets? Via de Scart is alles wel goed.

  12. Daar dient de optie Acoustic level dus voor. Gaan we vandaag eens mee stoeien.

    @Neptunis: Het was mij ook al opgevallen dat het wat minder werd als je de box optilde. Dus ik zat al te denken aan extra voetjes voor onder de "doos".

  13. Ik heb vandaag een harde schijf (Hitachi Dreamstar?? 80Gb) ingebouwd. Alles werkt voor zo ver ik het nu kan zien, maar de HD maakt toch wel veel geluid (resonantie). Zijn er meer mensen met dit probleem en is hier een oplossing voor (buiten het vervangen van de HD voor een ander type). Zelf dacht ik iets van rubberenstripjes tussen het bracket en de HD en evt ook het bracket en het chassis van de DM. Of zijn hier breinen met een nog beter idee.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...