Jump to content

NvBgm

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About NvBgm

 • Rank
  Proef lidmaatschap

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Opnieuw software geplaatst maar zonder resultaat. Voedingsspanningen gecontroleerd en de blijken allemaal te kloppen. Echter heb ik een enorme sinus staan op alle spanningen . Een aantal condensatoren vervangen maar de sinus blijft en de tuners blijven weg.
 2. Ik had zelf ook het vermoeden dat er ergens een slechte condensator zou zitten. Na de spanningen te hebben gemeten bleek dat die allemaal goed waren. Zal de scoop er ook eens op zetten om te kijken of ze mooi vlak zijn. Aan de elco 's zelf is in mijn geval weinig te zien mede omdat ik deze al een keer heb vervangen. Had de hoop dat er misschien nog iemand was waarbij in het settings menu de twee tuners niet zichtbaar waren. Wie weet komt die nog . ga in ieder geval; de metingen doen en desnoods wat condensators vervangen..
 3. Hallo, Sinds lange tijd gebruik ik mijn oude Clarck-tech ET-9000 met PLI firmware naar alle tevredenheid. Helaas heeft hij mij nu in de steek gelaten. Dat wil zeggen zo nu en dan. Het probleem was dat ik zo nu en dan signaal uitval kreeg op 23E. Bij nader onderzoek bleek het niet aan de schotel of lnb te liggen maar aan de ontvanger. De uitgang spanning van de tuner gemeten en deze bleken ook prima in orde te zijn. Oke dan maar eens kijken naar de instellingen van de tuners. Ook die waren in orde . Eens kijken wat de signaal meting aangaf. En zie daar daar zag je dat er som
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.