Jump to content

armin

Members
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

armin's Achievements

  1. armin

    Geen IP adres

    Zojuist 84.116.46.22 ingevoerd maar geeft geen resultaat. Het IP adres van de router had ik al geprobeerd maar werkt ook niet.
  2. armin

    Geen IP adres

    @Tonskidutch Dat werkt dus niet meer. Zo was het ook altijd ingesteld. Ik heb het zo weer teruggezet maar dat helpt niet.
  3. armin

    Geen IP adres

    Heb ik ook al geprobeerd. Ook heb ik geprobeerd om ze op andere poorten aan te sluiten.
  4. armin

    Geen IP adres

    Ook de access point is bedraad aangesloten. Alle vaste apparatuur is bedraad. Enkel draagbare toestellen worden via WIFI verbonden. Behalve de 2 ontvangers ondervinden andere toestellen geen problemen. Dit werkt al jaren zo. Er is de laatste tijd verder niks gewijzigd. Niet aan de infrastructuur en niet aan de techniek. De DM500HD raakte spontaan de verbinding kwijt en 2 dagen later zag ik dat de F1 het zelfde probleem heeft.
  5. armin

    Geen IP adres

    Alle ontvangers zijn bedraad aangesloten.
  6. armin

    Geen IP adres

    De F1 direct en de DM500 via de Ziggo access point.
  7. armin

    Geen IP adres

    Sinds een paar dagen heb ik een bijzonder verschijnsel dat zowel mijn DM500HD als Formuler F1 geen IP adres krijgen. Ze hebben al jaren een vast IP adres en dat heeft altijd goed gewerkt. Inmiddels verschillende dingen geprobeerd zonder resultaat. - DHCP ingeschakeld - DHCP uitgeschakeld en handmatig ingesteld - in de modem een vast IP adres toegekend - modem (Ziggo) stroomloos gemaakt en opnieuw opgestart - ontvanger een dag stroomloos gelatenen en opnieuw opgestart Het enige wat kortstondig heeft geholpen was de F1 opnieuw flashen (OpenPLI). Dan is er een connectie. Als de ontvanger vervolgens opnieuw opgestart wordt of een netwerk instelling aangepast wordt ben ik het weer kwijt. Iemand een idee wat het zou kunnen zijn? Het is vreemd dat het altijd goed heeft gewerkt en nu ineens op 2 ontvangers niet. De Mutant HD1200 werkt prima.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.