Jump to content

bradajo

Members
 • Posts

  104
 • Joined

 • Last visited

bradajo's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

 1. precies tig keren gedaan wat je schreef Met Sat Dream Open Atv, Pli in zip bestand op de stick gezet daarna stroom eraf knop vasthouden tot update verschijnt Usb multiboot Image Upgrade gekozen en het antwoord is dan No image found on the usb store device,moet de Pli image niet hernoemd worden of iets dergelijks? of de directory uitgepakt ?
 2. hoe zet ik in mijn Octagon een ouder versie van Pli terug bijv de 7.3 uit het menu kun je diveres images kiezen die software matig is toegevoegd door de imagebouwer,maar een ouder versie lukt niet ,ik heb hem via de Pli site gedownload en op stick gezet ,kies dan via multiboot menu update via usb,en dan gaat het fout,stik en image worden niet herkend,diverse goed werkende sticks geprobeerd,geen resultaat,wie is het wel gelukt,en hoe?
 3. bij de Duitse prime krijg je een heel ander scherm te zien,namelijk een scherm met user en paswoord,dat koppelcode gedoe kennen ze daar helemaal niet.
 4. jawel via info menu mute power,heb niks kunnen vinden om de landcode oid aan te passen. ik ga er niet teveel tijd aan spanderen,heb ook ondekt dat het scherm blauwe vlekken geeft,schijn ook een bekende klacht te zijn bij deze UHD serie,valt me wel tegen na 4 jaar,weet je misschien of daar nog iets aan te doen is? anders moet ik maar een nieuwe in Duitsland aanschaffen
 5. Hallo ik heb een Samsung UE55KU6000 en een Duits Prime account,heeft altijd prima gewekt kon inloggen met User Passwoord op inlogscherm,echter na reset naar fabrieksinstellingen verschijnt de Nederlandse versie en moet ik heel anders inloggen nl met een code die ik moet invullende zgn koppelcode,de Duitse Prime kent dit inloggen niet,nu heb ik niks meer aan dat Prime account,mijn idee was de tv op een andere landcode te zetten zodat ik weer toegang krijg,echter in het menu zijn alleen de Benelux landen aanwezig. iemand enig idee hoe ik dit weer kan herstellen?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.