Ga naar inhoud


René Verbiest

Lid
  • Items

    642
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door René Verbiest

  1. Hallo, na zoveel tijd. Ik heb intussen de Vantage VT-100 HD+ ontvanger en moet zeggen dat de HD+ kaart alsmede de Witte cd cam met cd kaart naar behoren werken. Ik weet niet of er meer forumleden in Nederland  deze ontvanger hebben, maar ik heb wel een vraag. Hoe krijg ik de nieuwste software hierin. Het is een linux ontvanger, maar op de nieuwste linux firmware reageert hij totaal niet, als ik deze wil installeren. Deze is: Vantage LCP plus 022800 Main.ltp

    Momenteel draait firmware versie 01.09NL-O en daar zijn nog een paar problemen mee. 

     

    Heeft iemand een idee, hoe deze firmware in deze PVR te krijgen?

  2. Heb op het andere forum antwoord van CD en die beweren inderdaad wat jij zegt Mimisiku. Heb ze gevraagd waarom om 13:00 uur ,in de middag dus, de zender zo zwart als roet blijft, met een entertainment HD pakket. Die aankondiging van de komst van dit kanaal hebben ze al een tijdje verwijderd, dus kun je de conclusie trekken dat nostagienet niet 24 uur per dag komt.

  3. Volgens mij zend CD nostalgienet alleen 's nachts uit. Ik ben sinds november 2014 terug met een abo bij CD en heb geloof ik 2 x nostalgienet open gehad en beide keren midden in de nacht. Rond een uur of 2. Overdag en ,s avonds nog nooit beeld op gehad. Mijn's inziens kunnen ze deze zender net zo goed er af gooien want de doelgroep ziet hem nooit. En dat binnenkort van CD geloof ik ook niet meer. gaat dezelfde kant op als N24 Austria waarvan al meer dan 2 jaar een testbeeld te zien is waarop staat "binnenkort hier te zien". Tja. 

  4. Hallo, ik ben eens nagegaan hoeveel satellietnamen van, door mij, te ontvangen satellieten nog kloppen. Ik ontvang 9 satellieten. Niet één dus. Maar ik kan nog steeds niet vinden hoe ik in deze lijst de namen hiervan kan wijzigen in de huidige namen. Is er firmware waar dit ingebakken zit? Iemand enig idee hoe dit voor elkaar is te krijgen?

  5. Jean-Claude, de topic starter heeft het niet over doven en slecht horenden, maar over blinden/slechtzienden. En Wiebren, wat voor groene knop bedoel je? Als ik op de groene knop druk, krijg ik "Sluimertijd", audio mogelijkheden krijg ik alleen door op audio te drukken, daar zit alleen DD 5.1 en NAR en natuurlijk kies ik voor het DD geluid. Waarschijnlijk zal dat geluid voor slechtzienden er niet bij elk programma zijn.

     

    Alphen, ik denk dat je op audio op je afstands bediening moet drukken en kiezen voor het andere audio kanaal. Dit moet dan het DD geluids kanaal zijn.

  6. Als Alphen de Audio knop uitzet heeft hij helemaal geen geluid meer, denk niet dat dat de bedoeling kan zijn. Ik heb net even gekeken naar de geluidssporen, daar blijkt naast het DD geluidsspoor ook een geluidsspoor te zijn dat luistert naar de naam NAR, maar dit lijkt mij hetzelfde geluid te geven als het DD geluidsspoor. Dit op BBC One HD. Van een geluidsspoor met geluid voor doven en slechthorenden geen spoor te bekennen.

  7. Hallo, ik wil zodra ik op de andere PC kan, deze opstarten naar de bios en kijken naar de voltages, maar aangezien mijn vrouw geen trek heeft om de PC even opnieuw op te starten, zal dat nu niet lukken en ik hoor al van haar dat ze liever geen windows opnieuw installeert, ja dan heb ik er ook niet meer zoveel mee. Evengoed bedankt voor de vele informatie allemaal.

  8. En ook dit gaat niet door. Nieuwste versie staat op de stick, uitgepakt en wel, pc opnieuw opgestart en op END geklikt, daarna op "instaleren vanaf drive" en vervolgens ziet hij alleen maar de floppy drive en geen USB stick en ben ik uit gevuurd.

  9. Heb De koude start gedaan en heeft niet geholpen. Kennelijk begint het stabiliseren van de spanning pas vanaf het moment dat je de pc start. Mijn zoon heeft getracht de nieuwste bios 64 bit te installeren, er staat dus niet de nieuwste op, maar kreeg dit niet voor elkaar. Is eenvoudigweg niet te installeren.

  10. Mimisiku, aangezien de oude voeding voor dit systeem niet geschikt is volgens MyCom, heb ik mijn vrouw voorgesteld dat zij morgen ochtend alleen spanning op de Voeding zet, dan haar ontbijt en koffie maakt en op soupeert, dan zijn we ongeveer een minuut of 20 verder, om dan de PC in te schakelen. Dan zou die stabiele spanning er toch wel moeten zijn.

  11. Hallo, wij hebben een probleem met het koud opstarten van de PC. Hij start op tot het moment dat Windows zou moeten verschijnen en blijft dan zwart. Na een tijdje te hebben gewacht drukken we de reset knop in en start de PC moeiteloos op en is er niets meer aan de hand. Iemand enig idee wat dit kan veroorzaken?

     

    Configuratie: Moederbord is Gigabyte GA-78LMT-USB3 met processor AMD FX-4100 Black edition sAM3+3.60 GHz Quad Core 12 MB en geheugen 2 x 4GB 1333Mhz XT9 en voeding Cooler Master Elite Power 460 Watt 70% efficiëntie.

    Verder een blue ray speler de ATAPI iHES112 3 ATA Device en standaard diskette station. Op deze PC Is de Canon MG 6100 Printer aangesloten. Configuratie is 64 bits.,

  12. Leuk, maar wat is het nut hiervan, als je van de 488 HD zenders er maar een goeie 40 kunt bekijken? Nog geen 10 % dus. Of het gegeven van 2359 tv kanalen. Als je de gecodeerde zenders, de telefoon sex zenders de reclame zenders eruit filtert en de dubbele, soms 3 dubbele zenders reduceert tot 1 zender, hou je er nog geen 350 over, ook nog geen 10 %.

     

    Néé, als je nou de helft ongeveer kon bekijken, maar nog geen 10 % is in mijn ogen veel te weinig. Let wel, ik heb geen abo bij CD en kijk dus louter FTA.

  13. Nou, ik heb de HD+ kaart aangeschaft, inderdaad een HD 03, heb de 2.83 er even een avond ingehad en inderdaad haperen. Vrij regelmatig ook nog. Heb toen de 2.81 er in gezet en deze werkt perfect. Had mijn powercam nog liggen en gebruik deze nu voor CD kaart, heb de HD+ kaart in de kaartlezer geplaatst, heeft er een uur of 4 ingezeten op een HD+ kanaal, doet helemaal niets.

     

    Ben toen op een duits forum aan het praten gegaan, digital eliteboard, hier ben ik er achter gekomen dat de ontvanger over een HD+ slot moet beschikken, wil een CI+ module hier in gaan werken. Verder moet, als je de kaartlezer wilt gebruiken, de ontvanger HD+ gecertificeerd zijn en dat iss jouw ontvanger en dus ook mijn ontvanger dus niet. Krijg ik in dat genoemde forum net dit antwoord binnen.

     

    Für den Vantage 8000S mit der 2.81T brauchst Du ein CI-Modul für HDplus weil der Vantage CI Slots hat.
    Läuft bei mir seit 2 Jahren so.

    Weiss jetzt aber nicht, ob es die Module noch gibt.

    Sieht so aus:

    http://www.***geen-reclame***.de/itm/CI-Modul-fur-...item2eccb41bc6

     

    Hij zegt dus dat je een CI slot geschikt voor HD+ van Astra nodig hebt, al is hij niet zeker of het deze betreft.  Maar als ik kijk op de link, dan heb ik het idee van wel.

  14. En is er voor de commerciëlen dan aan een kaartje te komen? Naar verluid zou die rond de € 50,-- per jaar moeten kosten. of moet je daar weer persé een adres in Duitsland voor hebben? Anders einde Sat eins, Kabel eins, RTL, pro sieben en nog vele anderen in 2018. 

  15. Met een Wavefield T90 ontvang ik de zender op 7 oost perfect en deze is zo FTA als het maar kan. Overigens had je op de 28 oost, 19.2 oost en Hotbird de ellende dat hij nooit goed stond en had bij de laatste 2 ook nog eens geen EPG en dit is op 7 oost al vanaf dat ik hem kan ontvangen prima in orde, dus had ik hem hier al op in de tijd dat bovengenoemde satellieten hem ook nog hadden.

     

    Ik denk, jouw verhaal lezende, dat jij het inderdaad in je lnb moet zoeken. Zal niet helemaal zuiver staan.

  16. Op beide pc's draait windows 8, maar het vreemde doet zich voor dat de windowsklok op de ene pc correct werkt en dus netjes gesynchroniseerd wordt terwijl dit bij de andere elke week weer fout gaat terwijl de instellingen dezelfde zijn. Nu heb ik "Atomic Clock Sync v3,5" op de pc gedownload en dacht deze te gaan installeren, maar bleek de aplicatie bij het aanklikken al aan te gaan. Heb ik mijn instellingen gemaakt, het synchroniseren op 1 dag gezet, laten synchroniseren en daarna de aplicatie weer uitgezet. Tot zover alles oké.

     

    Maar ik kan nergens, ook niet via het www, ontdekken of deze applicatie nu op de achtergrond werkt en via msconfig en opstarten zie ik deze applicatie er ook niet instaan. Dus is mijn vraag, start "Atomic Clock Sync" op met windows en werkt hij op de achtergrond, of moet je de applicatie elke sessie weer opnieuw starten?

  17. Henk1,

     

    Eerder schreef ik al, op het andere forum, dat ik het oude HD pakket nog heb. Ik heb het HD pakket al van voordat dat nieuwe systeem er kwam. Vandaar dat Eén HD, CanvasHD, KetnetOp12 (Het enige SD kanaal in het HD pakket), Brava HD en Auto und Motorsport HD gewoon open staan. Eerste vier zitten, in de nieuwe situatie, in FamilyHD en de laatste in EntertainmentHD.

     

    Als ik dit HD pakket, samen met basis,  zou opzeggen en pak 'm beet over een maand weer zou nemen, ben ik er van overtuigd dat genoemde zenders dichtblijven. En dan zal vermoedelijk iConcerts daar ook wel onder vallen.

    Kortom, nogmaals, bij mij hoort iConcerts gewoon open te zijn.

     

    Maar aangezien CDS niet communiceert, ja achteraf wel, zullen we moeten afwachten wanneer ze eens wel gaan communiceren in deze.

     

    En wat Sky betreft, als dat zou kunnen, maar helaas heeft Sky hier helemaal niets mee te maken.

  18. Op de site van CDS zelf is geen spoor te vinden over deze zender, hoe weet je dan in welk pakket de zender is gezet? Op het andere forum weten ze te beweren dat het de HD versie zou moeten zijn. Met mijn HD pakket zou ik hem dan open moeten hebben, maar hij zit potdicht. Ook na her activatie. als hij werkelijk in het family pakket is gezet, moet het welhaast de SD versie zijn. Kan iemand bevestigen om welke versie het hier gaat?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...