Ga naar inhoud


johnnybravo

Lid
  • Items

    201
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door johnnybravo

  1. Wie o Wie heeft ervaring met tv kijken op de laptop,je hebt namelijk van die site,s waar je eenmalig 5 of 6 euro betaalt dan kan je zo en programma downloaden en dan kun je kijken naar een paar duizend kanalen.

    Het klinkt te mooi om waar te zijn,aangezien ik een nieuwe laptop heb,dacht ik dat ik die op mijn tv aan kon sluiten via hdmi en zo naar die kanalen kan kijken,in hd kwaliteit.

    Je komt die site,s tegen als je gaat googelen met tv kijken op je laptop.

    Ik hoop dat ik hier goed zit met mijn vraag anders zie ik hem wel verplaatst worden.

     

    Groet, johnny

  2. Ja jongens zoals beloofd zou ik jullie vertellen wat mijn keus uit eindelijk is geworden en inmiddels al in mijn bezit is.

    Het is de sony vaio vgn-fw51jf geworden,waarom ? het was een hele goeie aanbieding wat ik dus niet kon laten.

    het scheelt echt de helft,oke hij is ietsje trager maar het scheelt ook in de knip.

    Gr, johnny

  3. Ik denk dat het de sony wordt,maar ik moest 2 maanden wachten van de verkoper,dit omdat de sony nu duur ingekocht wordt,maar na een paar maanden 2 a 3 dus duidelijk veel goedkoper wordt,omdat sony elke 3 maanden een nieuwe model op de markt brengt,dus het loont wel de moeite waard om te wachten,dan maar een paar weken wachten,bespaart me weer een paar honderd euro.

    O ja op de vraag waarom ? de sony is uiterlijk mooier en toch degelijker,en een stuk beter,vandaar dus.

  4. Bedankt voor je snelle reactie,ik zal niet veel gamen,maar ik ga wel gebruiken om films ermee te kijken op mijn werk,en veel programma,s ermee openen tegelijk,de sony is wel heel erg mooi,maar ik wil daat natuurlijk niet op afgaan,ik wacht nog op een paar reactie,s ben wel benieuwt wat een ander ook zal zeggen.

     

  5. Hallo,

    Wie kan mij helpen om een keuze te maken tussen 2 laptops,ik kijk me suf op forums,maar ik kom er niet uit,het gaat namelijk tussen de sony vaio VGNAW41ZF/B of de acer as8935g 904g100bn ik hoop dat er iemand hier zit die er verstand van heeft,alvast bedankt.

     

    groet, johnny

  6. Wie kan mij vertellen,of de kanalen op sirius open zijn ? met de dm,dat wil ik graag weten,voor ik morgen het dak op ga en mijn lnb ga verplaatsen naar sirius,ik heb vandaag namelijk de dm aangesloten op astra 1 2 3 en hotbird,aangezien mijn vrouw uit zweden komt,zou het wel leuk zijn.

    Is het trouwen ook mogelijk om de zenderlijst handmatig aan te passen ? ik ben namelijk topfield gewend,dat is heel simpel,ik hoop de dm ook,alvast bedankt voor de reactie,s

    groet, johnnybravo

  7. O oke maar het gaat mij er om dat ik de hotbird astra 1 en sirius en arabsat krijg ,hoop dat dat me gaat lukken ik heb hem al binnen ,dus ben wel benieuwt,ik bedoelde qua groote van de schotel voor arabsat,normale schotel moet je minimaal 90 cm hebben voor arabsat vandaar.

  8. Ik ben van plan om de visio bi sat schotel te kopen,dus de grote broer ervan,nu wil ik graag weten of ik daar mee de arabsat op 26 graden kan ontvangen ? wie kan mij daarmee helpen,alvast bedankt.

     

    johhnybravo

  9. Ja dat kost mij zeker heel veel geld,daarom vraag ik ook een beetje hulp qua ideen,niet dat ik straks klaar ben,en dat ik dan van alles vergeten ben,o ja een van jullie zei trouwens ook dat ik er te laat mee was,dat is niet zo,want je kon het niet als extra doen,van uit de bouw.

    Ik vond het wel een goeie tip een dikke pijp in de muur,dat is zeker een idee,en ook van de sateliet kabel in de meterkast,alleen geldt dat natuurlijk alleen voor een vaste schotel,denk ik ? uiteraard sta ik nog open voor nog meer ideen,ook voor de buiten kant,dus kom maar op met al je ideen jongens.

    groetjes johnny

     

  10. Hallo iedereen,ik krijg binnenkort mijn nieuw huis,ik krijg hem helemaal casco,dus ik vraag me eigen af ? heeft iemand nog leuke ideen,zoals van dat moet je doen of dit zou ik zo doen,en dan bedoel ik met de elektra draden of speaker draden of draadloos,of van alles in je huis ieder geval dingen wat je eigenlijk niet mee maakt in elk huis,alle iedeen zijn van harte welkom.

    groetjes johnny

  11. Hier dan de foto ik hoop dat ie duidelijk is,1 ding het ligt wel aan de motor want ik heb er een ander opgezet en die deed het perfect.ik ben benieuwt wat hier uit komt.

    groetjes johnnybravo

    post-6053-1318258356,8589_thumb.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...