Ga naar inhoud


Marc put

Lid
  • Items

    437
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Marc put

  1. Het probleem blijkt opgelost te zijn met nieuwe AB!

    Ik dacht aanvankelijk echt dat het probleem lag aan de decoder en niet aan de AB 😇 

    Weer wat geleerd !

    Toch bedankt aan diegene die de moeite hebben genomen om te reageren.

    Hou jullie gezond.

    Groetjes

     

     

  2. Beste leden,

    Ik heb een VU+Duo2 die al jaren goed zijn dienst doet met de nieuwste software van OpenPli. Doch sedert enkele maanden heb ik het volgende met mijn box. Tijdens het zappen kom ik soms in een soort loop terecht waarbij mijn box uit zichzelf begint te zappen maar dan supersnel waardoor de box niet meer controleerbaar is. Ik kan niks anders doen dan de box opnieuw op te starten door de stroom eraf te halen. Doch nu merk ik ook dat mijn box soms al begint uit zichzelf te zappen onmiddellijk nadat die opnieuw is opgestart. Ik heb al geprobeerd eens een nieuwe zenderlijst in te laden als ook eens een nieuwste versie te installeren via usb, weliswaar met behoudt van mijn vorige instellingen. Ik zou nog eens kunnen proberen om de laatste versie te installeren maar dan vanaf nul te herbeginnen om de box naar mijn hand te zetten. Omdat dit nogal een werk is gezien ik toch wat plugins heb geïnstalleerd wil ik hiermee tot het laatste wachten. Is hier iemand bekend mee om dit op te lossen? 

  3. Beste leden,

    Mijn moeder is helaas dementerend. Ik wil in haar huis een ip camera plaatsen zodat ik van op afstand kan zien of ze niet vergeet te eten, haar medicatie neemt enz….. Ik wil echter niet te veel investeren gezien zij op een wachtlijst staat om opgenomen te worden in een zorgcentrum. Om deze periode te overbruggen ben ik op zoek naar een goedkope oplossing om haar te helpen van op afstand.

    -ik ben op zoek naar een goedkope ip camera, bij voorkeur bestuurbaar met gsm app.

    -een camera die je kan verbinden met een homespot (Telenet met login)

    -camera bedienbaar met een gsm android app

    -twee weg luidspreker zodat ik in geval van nood kan communiceren met haar.

     Kan me iemand helpen met welk soort camera ik verder kan. Bij mijn zoektocht blijkt het niet eenvoudig te zijn een camera te vinden die kan inloggen op een Homespot netwerk.

    Marc 

  4. Ik heb met PLI ook steeds een groen scherm na een update en ik krijg ook het LCD scherm niet aangestuurd zoals jobo2874.

    Ik heb tevergeefs al eens een nieuwe image geplaatst om het probleem op te lossen.

    Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen ?

    Ik ben al jaren een tevreden PLI gebruiker en wens (nog) niet over te stappen naar een andere imagebouwer.

    Marc

×
×
  • Nieuwe aanmaken...