Jump to content

rosalba11nl

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About rosalba11nl

  • Birthday 02/22/1951

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rosalba11nl's Achievements

  1. Beste Sprietje bedankt voor het meedenken ik ga dan voor A1 A2 A3 en HB ik gebruik nu voor 1 west een vlakschotel dus zit ik niet zonder jammer dat die nieuwe ultra lnb nog niet leverbaar is want dat scheelt een hoop in de diameter maar doe het voorlopig zo alvast bedankt voor het uitrekenen Arie Maassluis.
  2. Beste Sprietje ik heb in 2017 een triax 78 plat op mijn balkon geplaatst maar heb op dit moment veel problemen met de hotbird daarom wilde ik de schotel vervangen voor een maxmum E85 en als het mogelijk is deze ook weer plat monteren graag wilde ik de A1 A2 A3 HB en eventueel 1west erop zetten heb inverto premium single pll lnb's en de smalle relook lnb's mijn woonplaats is Maassluis 51,9182 noord en 4,2479 oost weet dat er wat knutselwerk aan te pas komt met de houders maar vind de arm een stuk stabieler als je het een en ander voor mij wil uitrekenen ben ik je zeer dankbaar Arie Maassluis.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.