Ga naar inhoud


grijsbaartje

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door grijsbaartje

  1. Ik heb zelf een siemens wasmachine. Elk jaar moet ik de borstels vervangen.

    Een keer heb ik me rot gezocht , de motor wilde niet zelf vertrekken , als ik meehielp draaide deze wel . Ik heb de motor toen wel 4 keer uit elkaar gehaalt ,todat ik zag dat je hem ook verkeerd in elkaar kunt zetten.

    De motor bestaat uit drie delen . Het voorste gedeelte met lager, het middelste met wikkellingen , het achterste met de borstels.Ik had het gedeelte met de wikkelingen 180° verdraaid , tussen de wikkellingen en de borstels zitten konnektoren die ook in elkaar passen als je deze verkeert monteerd.

    Nu trek ik een streep over de ganse lengte van de motor

  2. Ik heb een eindversterker Rodec Disco-Max 340W , het rechterkanaal geeft constant een krakend geluid , zonder dat ik er een signaal invoer ,de potmeter is niet defect , ik hoor in de versterker ook een sisent geluid , ik heb elke verbinding reeds terug gesoldeerd , zou er een condensator defect zijn?

    Heeft er iemand een schema van deze einversterker ,

  3. Ik heb een Dell Latitude C840 waar een paswoord in gekomen is . Tijdens het opstarten krijg ik de melding " This computer system is protected by a password authentiction system" , waar kan ik dit ergens uitschakelen , Ik heb de laptop reeds gedemonteerd , maar vind nergens een battery om het geheugen te resetten

  4. Ik heb een eindversterker type INTER M 1000, deze kan ik schakelen als stereo, brug , parrallel.

    De ingang is XLR , pen 1 is de aarde of afscherming , op pen 1 of 2 sluit ik het signaal aan.

    Als ik de volume knop maar iets open draai krijg ik een geweldige brom . sluit ik geen kabel aan en draai ik de volumeknop volledig open , dan is er geen brom , kom ik nu aan pen 2 of 3 dan hoor je signaal door de luidsprekers.

    Hoe moet ik deze eindtrap aansluiten. Op de website van inter M is een blokschema te zien van deze versterker

    607738-M1000.pdf

  5. Ik heb 4 harddisk voor een laptop van toshiba

    2 van 30gb

    2 van 60gb

    ze zijn defect , kan ik ergens zien of er nog garantie op is , er staat nergens een datum op

  6. Ik heb een defecte harddisk van MAXTOR , fabricage datum 31/01/2003 , deze is dus nog onder garantie , maar helaas is de winkel waar ik die gekocht heb er niet meer.Op de webside van maxtor vind ik geen tel nummer in Belgie of Nederland om deze om te ruilen. Heeft er iemand een idee.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...