Spring naar bijdragen

Curl23

Leden
 • Aantal bijdragen

  121
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Curl23

 • Rang
  Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Heeft de DM920 een Hdmi CEC? Als ik de afstandsbediening van de DM920 gebruik dan gaan de DM920 mijn Yamaha AV receiver en mijn Pioneer Kuro aan. Zeg ik tegen Google home: TV aan, dan gaan alleen de Yamaha en de Pioneer aan. Zeg ik TV uit, dan gaan ze alle drie uit.
 2. De Chromecast op de HDMI in op de Dm920 aangesloten maar hij werd niet herkend. Aangesloten op de AV-reciever en die werkt wel, alleen bij TV aan start hij niet de Dreambox op, bij TV uit sluit hij ze wel alle drie af.
 3. Als ik met de afstandsbediening de DM920 aanzet dan gaan ook automatisch mijn tv en geluidsinstallatie aan. Ik heb nu de Google Home en de Chromecast gekocht, als ik die Chromecast op de HDMI van de DM920 aansluit doet hij dan hetzelfde, dwz alle 3 de apparaten aanzetten?
 4. Curl23

  te koop Dreambox DM8000 HD PVR

  Wegens overstap naar Dreambox DM920 te koop:DM8000 HD PVRvoorzien van 2 Satelliet tuners (DVB-S2)en 2 TV kabel tuners (DVB-C)interne 1000 GB Harde schijf.2 kaartlezers2 CI interfacesAfstandsbedieningDreambox USB recovery stickImage: Newnigma2-dailyBox is origineel, zie foto 4 vraagprijs € 150,=
 5. Je hebt gelijk, mijn ziggo kaart zit in de kaartlezer en draait op Gbox en mijn CD kaart zit in een CI+ module. blijft dus over dat bij de 920 de chip naar boven moet en niet naar beneden.
 6. Werkt bij mij met Gbox cam chip naar boven In Oscam moet je een rsa en boxkey invoeren, maar die heb ik nog niet gevonden
 7. Alles werkt nu, bedankt voor jullie hulp.
 8. Kaartlezer was echt kapot, vanmiddag de box weer opgehaald en ik ben wederom weer bezig met de instellingen. Dream heeft mijn Newnigma2 er af gehaald en DreamOs er weer op gezet.
 9. Helaas kan ik niet verder met de DM920, bij het verwisselen van een kaartje in de kaartlezer viel het kaartje er zo door heen. Terug geweest naar de dealer en deze stuurt hem op naar Dream als DOA. Afwachten maar wanneer de box weer terug komt.
 10. Het staat nu inderdaad wel vreemd bij mij: TunerA1: Si2169D (DVB-S2/DVB-C/ DVB-T2 DVB-:C: Actief DVB-T2: inactive TunerA2: Si2169D (DVB-S2/DVB-C/ DVB-T2 DVB-:C: Actief DVB-T2: inactive 
 11. Dankjewel Satmaat, ik zal mij toch verder moeten verdiepen in het opzetten van de tuners. Volgens mij heb ik de kabel op de 1e aansluiting (de rechter dus niet die naast de TV aansluiting). Morgen ben ik er niet, dus donderdag weer verder puzzelen, al staat het nog niet correct, voorlopig heb ik wel beeld op Ziggo en Canal Digital.
 12. Ik heb nu beide tuners op rotor staan en de schotel draait nu prima. CI+ module er ingezet voor Ziggo, en ook dit gaat prima, hij zapt alleen wat minder snel. Bedankt voor je reactie.
 13. Ik heb alles al geprobeerd , ik heb nu alleen beeld als ik de DVB-s2 op additionele cable of motorized lnb zet dan geeft hij aan Tuner A2: si21669d etc Kies ik intern doorgelust, dan krijg ik geen beeld
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid