Jump to content

quattro

Members
 • Content Count

  819
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About quattro

 • Rank
  Sat4all Fan
 • Birthday 10/23/1976

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 1. Wie achter de kudde aan loopt. sjouwt altijd door de stront
 2. Zelf heb ik ook een tijdje gecamperd met een schotel op statief. Waar je zeker rekening mee moet houden is de hoeveelheid ruimte die een schotel en statief in beslag nemen. Ook de tijd die je elke keer kwijt bent met het opzetten (en vast zetten!!) van dat ding staat haaks op het principe van een camper waarbij je eenmaal op de plaats van bestemming snel gesetteld wilt zijn. In die zin vond ik het een onding. Ook als je vaak op camperplaatsen staat is daar vaak amper ruimte om zo'n schotel bij je camper te zetten. Daarentegen had ik hetzelfde dilemma dat ik geen duizend+ euro uit wilde geven aan een automatisch systeem op het dak. Ik ben daarom uitgekomen op een vaste maar handmatige schotel. En ja, soms is het even puzzelen tussen een beetje schaduw of vrij zicht... Maar tot nu toe ben ik er steeds prima uit gekomen. Zoek ook eens tweedehands. Let op dat je bij een automatische set vaak de bevestigingsplaat niet mee krijgt (zit namelijk vast op het dak) en er dus nog bij moet aanschaffen. Ook moeten de meeste gebruikte sets nog een update krijgen om de 23,5 sat te ontvangen. Vaste handmatige sets zijn ook prima te vinden. Alleen even opletten of de afdichting goed is, of eventueel een nieuwe erbij kopen zodat je zeker weet dat je goed zit.
 3. Ik heb al een chromecast aangeschaft en moet zeggen dat het idd een fantastisch apparaatje is. Alleen de glazige blik van mijn vrouw als ik probeer uit te leggen hoe ze van een telefoon naar de TV kan streamen zegt mij al dat ze dat nooit zal snappen...
 4. Ik keek voorheen nog wel eens uitzendingen van de NPO terug via hbbtv. Zoals bekend werkt dit sinds een tijdje werkt dit niet meer en ben ik op zoek naar een alternatief om terug te kunnen kijken op mijn VU SOLO2 met VTI. Tot nu toe zonder enig succes. Via kodi en de NPO app leek mij een mooi alternatief, maar dat krijg ik niet aan de praat op VTI. Ook Chromecast of een Android boxje had ik al bedacht. Maar denk niet dat ik mijn huisgenoten zo ver ga krijg dat zij het ooit gaan snappen als ze ineens andere inputs en afstandbedieningen enzo moeten gaan gebruiken. Heeft iemand een goede suggestie om uitzendingen terug te kunnen kijken op een VU SOLO2?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy