Jump to content

edje-ken

Members
 • Content Count

  1,424
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About edje-ken

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 10/22/1972

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Npo3 via de kpn is goed en via cds lijkt het een slechte internetstream. Zal binnenkort wel weer opgelost worden
 2. Beetje oud topic onderhand maar mijn one touch werkt al zeker 8 jaar met de service melding in beeld hoor. ik ben er aan gewent en doe onderhoud ook zelf aan dat apparaat. Mijne staat overigens in de verkoop aangezien ik onlangs ben overgestapt naar een half automaat.
 3. Shit dan moet toch de cv in de badkamer aan. oei snel terug naar mijn eigen topic dus.
 4. En zo word alles warm behalve de badkamer Heerlijk die opwarming van de aarde. Dan kan mooi de cv uit blijven.
 5. Ja en als je goed kijkt naar mijn foto zie je er niks zitten en valt daar dus niks aan te sluiten. hij zou tussen rood en wit in moeten komen. Maar we gaan nu offtopic. de bedoeling is om in het huis elke ruimte afzonderlijk te kunnen verwarmen zonder dat daar dus de woonkamer voor verwarmd moet worden. Dus in dit geval gaat er dus een evo komen. Mogelijk dat er ook nog andere systemen goed zijn maar de evo klinkt in mijn oren wel goed en mijn ervaringen met honeywel zijn voorheen altijd goed geweest.
 6. @luisteraar mischien kan je even aanwijzen waar die buitentemp sensor moet komen. ik zal een foto bijvoegen van het bijbehorende klemmenstrookje
 7. @luisteraar waar lees jij in vredesnaam dat ik een probleem heb. ik wil gewoon het huis anders verwarmen. deze 7 jaar oude ketel kan prima op deze manier werken en heeft geen buitensensor nodig. misschien kan hij erop maar dat hoeft niet. ik heb wel die opentherm convertor nodig.
 8. @luisteraar Wij hebben hier bij de proline geen buiten temperatuur meter hoor. Staat ook nergens beschreven dat die er is. Maar binnen kort gaan wij hier zeker het evo home bestellen en plaatsen. Ik word er steeds enthousiaster over.
 9. Ja en daar is dus volgens mij evo home uitstekend voor. Dat is dus wat ik hier ook wil gaan realiseren incl ruimtes die niet in gebruik zijn of niet vaak gewoon uit laten en indien gewenst pas gaan verwarmen.
 10. Volgens mij werkt de cv juiste niet door evo als alles dicht is. ik dacht juist dat de cv alleen gaat werken als er vraag is van 1 of meerdere radiatoren.
 11. ik ga eens informeren wat ik nodig heb voor me nefit keteltje. En dan dit jaar maar eens wat bestellen hiervoor.
 12. ik heb dat evohome even bekeken en dit is wel hetgeen ik nodig heb. Nu weet ik alleen niet en kan er ook niet goed achter komen welke ik nu moet hebben voor bij onze Nefit proline hrc 24 cw3 de keuze is dus aan/uit of opentherm. ed
 13. Dat is dus juist hetgeen ik niet wil omdat dan bijna altijd de cv blijft branden. dit kost te veel energie Ik ga het evohome ook maar eens bekijken. dat is in ieder geval het geen wat we nodig hebben. of een gelijkwaardig systeem.
 14. Con dat klinkt al beter dan de thermostaat hoger draaien. ik zal dat ook eens bekijken.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy