Jump to content

iyanya

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

About iyanya

 • Rank
  Lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt voor jullie snelle reacties! Ik heb de lnb wat bijgedraaid en nu beeld 🙂 draadje mag gesloten worden
 2. Mag ik vragen hoe groot jouw schotel is en of je meerdere koppen daarop heb gericht zoals ik met mijn viosat? Zou het verdraaien/aanpassen van de lnb zoveel verschil kunnen maken? De schotel zelf kan ik niet aanpassen dat zou ten koste gaan van de andere satellieten.
 3. FTV UHD staat voor fashion tv en zou free to air moeten zijn op de hotbird.
 4. Bedankt voor jullie snelle reacties ik had niet goed gekeken. Maar FTV UHD en Hotbird 4k1 zouden wel vrij te ontvangen moeten zijn. Op de VU+ kan ik alleen procenten weergeven. Dat varieert op de meeste zenders op de hotbird tussen de 65 en de 90. Maar op de 4k zenders krijg ik tussen de 0 en 33 %? Op een andere ontvanger de xtrend xt4000 zie ik dat de hotbird zenders op 11,3 db binnen komen. Dat is geen 4k ontvanger dus ik kan de db niet testen, de vu+ doet alleen % helaas. Zou ik met beter afstellen van schotel en lnb de vrije 4k zenders wel moeten kunnen zien?
 5. Ik heb een VU+ Zero 4k ontvanger.Alle 4k zenders op de 23.5 hebben perfect beeld. Op de hotbird krijg ik ze niet goed binnen terwijl de andere zenders op de hotbird wel goed zijn. Ligt dit aan mijn afstelling of zijn deze zenders alleen met een grotere schotel te ontvangen? Ze zijn free to air dus dat zou het probleem niet moeten zijn. Het gaat om FTV UHD, My Zen en Love Nature. Mijn schotel is een visiosat voor 13, 19.2, 23,5 en 28,2
 6. Nieuwe batterijen geprobeerd helaas niet geholpen. Ik krijg hem niet meer geprogrameerd. Met codes geprobeerd en ab ook zelf laten zoeken door channel up down. Ook niet na reset vd afstandsbediening. Ik twijfel of het begonnen is door keer op av button gedrukt te hebben. Maar daarna batterijen meerdere keren er uit gehad en verwisselt. En reset van ab gedaan. Iemand nog een idee? Klopt Wim dat heb ik met pvr + exit gedaan
 7. Nieuwe batterijen geprobeerd helaas niet geholpen. Ik krijg hem niet meer geprogrameerd. Met codes geprobeerd en ab ook zelf laten zoeken door channel up down. Ook niet na reset vd afstandsbediening. Ik twijfel of het begonnen is door keer op av button gedrukt te hebben. Maar daarna batterijen meerdere keren er uit gehad en verwisselt. En reset van ab gedaan. Iemand nog een idee?
 8. Ik had de afstandsbedieding van mijn VU+ Zero 4k geconfigureerd zodat ik mijn samsung tv hier mee kon bedienen. (aan/uit hard/zacht) Dit heeft een paar maanden perfect gewerkt, van de een op de andere dag reageert de tv niet meer op de afstandsbediening. Opnieuw configureren van de afstandsbediening helpt ook niet. Voor het bedienenen van de VU+ werkt hij nog perfect. Heeft iemand dit eerder meegemaakt?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy