Jump to content

redneck eyeball

Members
 • Posts

  1,486
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

redneck eyeball's Achievements

 1. Technisch gezien kan dat natuurlijk wel. Praktisch gezien niet wenselijk. CDS en TVV gebruiken een andere MOP, niet zomaar andere rechten op de zelfde MOP Dat wil dus zeggen dat het een andere ECM en EMM stream is, niet de zelfde. Ergo, je kunt niet met een CDS kaart TVV zenders open zetten of omgekeerd. Tenzij je zou simulcrypten, maar dat doen ze niet. Ook daar is de reden eenvoudig, bij simulcrypten bij andere partijen betaal je per stream. Dat zou dus al snel het dubbele kosten. En jammer genoeg voorziet Nagra niet in een manier om de MOP op een kaart aan te passen. Hoewel het kon met een oude Seca1 kaart om er MOP's bij te zetten kan zoiets niet via de officiële weg. Zonder een CAM803 gezien te hebben lijkt het mij gezien de manier van encrypten evident dat de zelfde MOP in gebruik is ongeacht de SECA versie. Viaccess, dat is een ander verhaal. Soortgelijke manier van werken, maar daar staan de ECM's en EMM's wel samen voor CDS en TVV. In de praktijk dus perfect mogelijk. Maar omdat het voor een standaard consument al snel niet meer te begrijpen is wat nu wel werkt met welke kaart, laat staan dat hij/zij begrijpt dat het een andere codering/simulcrypt is van een andere leverancier, is het handiger om te zeggen dat niet kan. Het is eigenlijk gewoon niet voorzien.
 2. Ik heb uiteindelijk toch maar Flex IPTV Pro gekocht. En met wat hulp van Doglover de EPG van Rytec aan de praat gekregen.
 3. Al mijn favoriete zenders heb ik zelf al in een m3u file gestopt. Ik ben een grote VLC fan, maar dit werkt voor mij niet zo handig. Elke keer start de zender terug op zijn eigen resolutie. Het werkt absoluut goed, maar niet zo handig als ik zou willen. Maar voorlopig zal ik het er mee doen. Bedankt voor de tip !
 4. iDreamX is niet langer ondersteund en doet het niet onder MacOS BigSur Jammer, zag er niet slecht uit.
 5. Kodi lijkt mij overkill, ik wil enkel naar wat zenders van mijn eigen ontvanger kunnen kijken. Verder niks. VLC totaal niet zo handig. GSE is ook betalend.
 6. Ik heb een m3u bestand gemaakt, streamen vanaf mijn sat ontvanger. Nu zoek ik een eenvoudige en vooral GRATIS iptv player. Ik had een heel leuke gevonden, Flex iptv player Lite. Die doet het super, maar geeft nu een timer aan dat je slechts 15min kunt kijken. Welke player kunnen jullie mij aanbevelen ? Of is de Pro versie van die Flex player ergens te downloaden ? Voor iPhone etc is er zat te vinden, maar ik zoek dus voor MacOS.
 7. De volledige specs zijn op eenvoudig verzoek voor iedereen verkrijgbaar. Er zijn geen kosten verbonden aan de implementatie. Eigenlijk geen enkele reden om het niet in te bouwen. De laatste versie die ik heb is nog van 2015, waarschijnlijk zijn er sindsdien nog wel aanpassingen geweest.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.