Jump to content

redneck eyeball

Members
 • Content Count

  1,482
 • Joined

 • Last visited

About redneck eyeball

 • Rank
  Sat4all Core Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kodi lijkt mij overkill, ik wil enkel naar wat zenders van mijn eigen ontvanger kunnen kijken. Verder niks. VLC totaal niet zo handig. GSE is ook betalend.
 2. Ik heb een m3u bestand gemaakt, streamen vanaf mijn sat ontvanger. Nu zoek ik een eenvoudige en vooral GRATIS iptv player. Ik had een heel leuke gevonden, Flex iptv player Lite. Die doet het super, maar geeft nu een timer aan dat je slechts 15min kunt kijken. Welke player kunnen jullie mij aanbevelen ? Of is de Pro versie van die Flex player ergens te downloaden ? Voor iPhone etc is er zat te vinden, maar ik zoek dus voor MacOS.
 3. De volledige specs zijn op eenvoudig verzoek voor iedereen verkrijgbaar. Er zijn geen kosten verbonden aan de implementatie. Eigenlijk geen enkele reden om het niet in te bouwen. De laatste versie die ik heb is nog van 2015, waarschijnlijk zijn er sindsdien nog wel aanpassingen geweest.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.