Ga naar inhoud

EXTREEMPJE

Leden
 • Aantal items

  733
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over EXTREEMPJE

 • Titel
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 03/06/1967
 1. Volgens mij heb ik nog zo,n kabel. Kan ik de pluggen eraf knippen en aan de juiste draden naar boven solderen. Wordt een project voor de vakantie straks. Bedankt voor de tips.
 2. Dat zit er wel op, dan zou het moeten lukken.
 3. Als het video en audio signaal van de av uitgang aangesloten kan worden op de scart die de tv ingaat dan zou het moeten lukken toch? Of zit ik helemaal mis. Mimisiku dit in inderdaad een oplossing. Maar ik wil maar 1 ontvanger gebruiken en die moet dan beneden staan.
 4. Ik ga toch een poging wagen om tzt een goedkope 4k ontvanger te kopen. Bedankt voor de informatie. Ik zal tzt laten weten hoe het gegaan is.
 5. Ik ga toch een poging wagen om tzt een goedkope 4k ontvanger te kopen. Bedankt voor de informatie. Ik zal tzt laten weten hoe het gegaan is.
 6. Hd boven hoeft ook niet, gaat erom dat we tv kunnen kijken. Ik gebruik nu de scart van de tv boven, en die wil ik dan blijven gebruiken. Bij sommige ontvangers zit er een av uitgang op(CVBS) 3.5 m.m. Jackplug. Als er iemand is die weet als dit aangesloten kan worden op de scart aansluiting dan is dit ook prima. Zal dan alleen geen dm meer worden. Maar dat is dan zo.
 7. Ik wil er eigenlijk geen extra ontvanger bij hebben zolang als het nog kan dan. De kabel tussen de dm800 en de tv boven is ongeveer 6 meter. Deze loopt naar een 100 cm 720p tv. En het beeld is super. Stel dat ik bijv. Bij een formeler 4k ontvanger de av uitgang wel kan gebruiken dan is dat ook prima.
 8. Ik zie het. Ik meende dat op de dm een av uitgang zat, maar was denk ik in de war met een formeler 4k ontvanger. Wel jammer hoor.. Maar bedankt voor de opmerking.
 9. Hallo, Ik zou graag een 4k satontvanger willen aanschaffen. Nu gebruik Ik op de dm800 de scartuitgang om boven ook te kunnen kijken. Nu zit er op de 900 of 920 een av uitgang. Kan ik deze ook gebruiken om boven te kijken of is dit alleen voor het geluid? Grt André.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.