Ga naar inhoud

Dagger38

Leden
 • Aantal items

  221
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dagger38

 • Titel
  Sat4all regular
 • Verjaardag 04/05/1962

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Vandaag de decoder zo ingesteld dat wat ik vroeg in mijn oorspronkelijke vraag (kijken naar TV1 en opnemen op vtm) wel weer werkt! (en ja , die zitten in dezelfde stream , maar daar was er dus een zwart) Decoder is niet juist ingesteld... Volgende methode gebruikt : Stap 1 In > Menu > Films-DVR/muziek/foto´s beheren > DVR-instellingen > CI decodering achteraf „AAN“ > automatisch decoderen „bij het uitschakelen“ > bevestigen met groene toets Stap 2 In Menu > Coderingssysteem > instellingen coderingssysteem > CI dubbele decodering „AAN“ > bevestigen met groene toets Daarmee staan alle instellingen correct voor twin tuners. en daar werkt het nu mee... Misschien dat we andere gedachten hadden over het probleem? IIg bedankt voor de hulp
 2. Ok , dus in de pace zit een andere module? (vast ingebouwd zo blijkt)
 3. Ontvanger is nieuw van december , TER VERVANGING van de pace verkocht bij de persoon die tv vlaanderen er heeft geplaatst Ik kan moeilijk geloven dat dit met de technisat niet kan?? Zoals ik al schreef hij heeft 2 lnb ingangen welke BEIDE van een coax voorzien zijn! zoals ik al schreef , kan dit geen Diseqc probleem zijn?
 4. Zou dat wel kunnen als ze meerdere lnb's hebben? Ik kan dit toch op mijn vu+! Ze hebben namelijk dacht ik 3 of 4 lnb's met een omzetter erachter (kan niet op de juiste naam komen) en aan de ontvanger komen 2 coax kabels binnen Volgens hun hebben ze altijd kunnen kijken naar vrt1 en opnemen op vtm!!
 5. Mijn zus heeft een technisat isio S2 ontvanger voor tv vlaanderen ci module (staat geen + bij?) gecertificeerd voor tvv. smartcard in de ci module. Alles werkt , maar als je op bvb VTM iets opneemt kan er niet naar een andere zender in het pakket gekeken worden (bijvoorbeeld naar TV1) en krijgen ze een waarschuwing dat deze zender gecodeerd is.Dit was met dezelfde kaart niet het geval in de oude ontvanger (PACE 8141/22) Bij de zenderlijst staan ook allemaal sleuteltjes achter de zenders afgebeeld (gecodeerde zender neem ik aan) In het menu van de ci module staat CI Dual Decrypt op AUTO , dus zou de module toch wel 2 programmas gelijktijdig (binnen een pakket uiteraard) moeten kunnen decoderen?? Waar zit hier de fout?? Bedankt!
 6. Jammer , dat heb ik in mijn linux box (Vu+duo2) niet...kan de opnames rechtstreeks op mijn mediaserver zetten Dus... even een methode zoeken waarbij de aansluiting van een antenne niet nodig is en dat ik op de 2de hdmi toch de opnames van de oude box kan bekijken!
 7. Hoi Zus heeft altijd een pace ontvanger gehad , nu omgeschakeld naar een technisat ontvanger voor de officiële tv vlaanderen ontvangst. Nu staan er op de pace nog een hele hoop opnames. Je kan die wel bekijken op de pace (ik dacht gewoon via een 2de hdmi kabel) , maar dan MOET er een antenne kabel aan de pace zijn aangesloten. Dat gaat uiteraard niet , die zitten nu op de technisat. Is er een manier om de opnames op de pace over te zetten op een draagbare externe drive? , en dan deze drive als 2de HDD op de technisat te bekijken? Of zijn die opnames niet compatibel met de technisat?? Bedankt voor de hulp
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.