Ga naar inhoud


Arnoldsat

Lid
  • Items

    114
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Arnoldsat

  1. Beste vrienden, Komende tijd zou ik graag een nieuwe Vu+ aan te schaffen. Nu zie ik dat de meeste modellen van 2015-2018 zijn, uitgezonderd de Duo 4K SE uit 2020. https://en.wikipedia.org/wiki/Vu%2B Weten jullie of er nog wat nieuws aan zit te komen binnenkort? Thanks Arnoldsat.
  2. Aha, ik wist niet dat ze verkocht waren.. Ze waren wel van RTL Group tot 1998 en zenden nog steeds onder Luxemburgse uitzendlicentie https://nl.wikipedia.org/wiki/RTL9
  3. Het valt mij op dat RTL9 (Frankrijk) niet meegedaan heeft in deze wijziging
  4. Van Tivusat kaarten heb ik geen verstand, maar ik heb dit draadje aandachtig doorgelezen. De witte Tivusat kaart (met blauwe letters) is of wordt uitgeschakeld las ik. De blauwe kaarten zijn uitgeschakeld las ik. De gouden kaarten gingen op zwart maar zijn met een handmatige EMM weer aan de praat te krijgen (zolang dat nog duurt). Er zijn een paar vragen boven komen borrelen.. De zilveren kaart, is dat er één die alleen op CI+ functioneert? De zwarte kaart, ook alleen CI+? Op een grote veilingssite zie ik wel eens een tivusat kaart aangeboden worden, al dan niet in combinatie met een CI+ module. Maar dat zijn vaak gouden kaarten. Wat zouden jullie iemand adviseren die een tivusat kaart aan wil schaffen? Hoe lang is een tivusat kaart normaal gesproken te gebruiken als je bijvoorbeeld Italiaan bent en een officiële box aanschaft voor thuis? Bedankt voor de informatie! Groeten Arnoldsat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...