Jump to content

tighar

Members
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

About tighar

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 03/22/1944

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. sinds vanmorgen geen ontvangst meer op polsat op de hotbird. is er iets veranderd in de codering?
 2. bedankt voor de suggesties. ik heb voor 4,95 euro een nieuwe ab besteld, deze werkt uitstekend.
 3. werkt die wel goed, ook als je niet recht voor de ontvanger zit? De orginele die ik nu heb moet je recht voor de ontvanger houden, anders doet hij niks.
 4. hallo ik heb een zgemma 7c ontvanger, met orginele afstandsbediening. het is een probleem dat je het precies moet uitrichten op je ontvanger. kun je een infra rood oog aansluiten op deze ontvanger of is er een betere ab op de markt die dit lastige probleem oplost? ik hoor graag suggesties. tighar
 5. ik heb de schotel opnieuw uitgericht, en gelukkig weer beeld., Hij is zeker bij de laatste storm iets gedraaid. Op de andere satellieten ook weer goed beeld. Bedankt voor de adviezen.
 6. ik zal mijn schotel van de week eens opnieuw uitrichten. in ieder geval bedankt voor de adviezen. ik laat het weten of dat de oorzaak is.
 7. ik heb wel ontvangst op 11541 V. ook op 11977H. op de daar tussen liggende frequenties niets.
 8. nee, daar heb ik geen signaal op, afstemmen mislukt.
 9. die ontvang ik alleen de transponders van polen die geven geen signaal. ik heb trouwens 4 lnb's, 13. 19 23 en 28. alles werkt , alleen de poolse zenders op hotbird geven niet thuis.
 10. nee, ik krijg alleen de melding afstemmen mislukt.
 11. zowel de fta als de gecodeerde zenders zijn niet te ontvangen, heb net een scan gedaan op de hotbird, alles komt binnen behakve de poolse zenders niet.
 12. Ik heb sinds een maand geen ontvangst meer van de poolse zenders op hotbird. Alle andere zenders ontvang ik wel. Ik heb een zgemma H 7 ontvanger met de zender lijst van Hans. Mijn schotel is een triax 78 met 4 lnb' s inverto rj. Het heeft altijd goed gewerkt , maar helaas nu niet meer. Iemand een suggestie waar dit aan kan liggen?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.