Jump to content

r11r

Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

About r11r

  • Rank
    Lid
  1. zal zo even zoeken of ik de dB waarde view kan instellen, en even pielen met kleine verschuivingen allen dank voor t meedenken zover!
  2. ik hoop dat ie nog goed uitgericht is, in ieder geval als ik beeld heb zit ik op 80% en dat is al jaren stabiel. Ik zal vandeweek even t dak op gaan om te kijken of ik m rechtstreeks aan kan sluiten.
  3. hij is verbonden met een Stab HH120 rotor en die weer met een Inverto single LNB bedenk me dat ik die kabel daar naartoe niet uitvoerig heb nagelopen. Hij staat ook op een schuurdak dus ik kom er nu ook niet snel bij. Zou die Stab dit soort problemen kunnen geven ?
  4. voeding is t helaas ook niet. ik zou m idd niet meer laten repareren en een nieuwe box kopen, maar ik probeer uit te sluiten dat t niet aan iets anders ligt voordat ik een nieuwe box koop 😎 bomen in de buurt heb ik al gesnoeid maar met zowel weinig als veel wind doet hij t soms langere tijd wel, of juist langere tijd niet
  5. kabel lijkt op t eerste gezicht niets mis mee, maar geen idee of je zoiets kunt meten. Aangezien ik soms goed beeld heb en ook langer op andere kanalen dan npo1 en 3, ga ik ervanuit dat de schotel nog goed is uitgericht maar zeker weten doe ik het niet. helaas geen andere schotelaars hier in de buurt (Leidschendam) en Haarlem is mij net te ver, wel bedankt voor t aanbod!! de tip van de voeding is een goede , ik ga ff graven naar een andere 12V voeding. wordt vervolgd....
  6. Hi, sinds een paar maanden (November 2019) laat de ontvangst van de DM500HD te wensen over. Het begon met af en toe een melding "Tune Failed" op alleen npo1 en-3, waarbij het signaal op 0% kwam te staan met de nodige blokjes in het beeld, en het beeld dan weer volledig terug kwam. Nu is het zover dat ook de overige zenders, weliswaar minder, ook vaak een tune failed geven en er dus geen TV meer te kijken is. Een hele enkele keer zijn alle zenders goed te kijken maar vaak nooit langer dan 1 uur zonder problemen. Het maakt ook niet uit of de dreambox net aan staat of al langer aan staat. Omdat ik dacht dat dit aan de LNB lag, heb ik deze vervangen maar dat heeft niet geholpen. Ik heb ook de dreambox al open gemaakt en uitgestoft/schoongemaakt en naar de processor temp gekeken. Deze blijft netjes rond de 40C. Ik draai een wat oudere OpenPLi4.0 al behoorlijk lang. Ik heb even geen ideeën meer, anders dan dat de dreambox zelf (half) kapot is, of er iets mis is met de kabel. Als jullie nog ideeën hebben waar het aan zou kunnen liggen of wat ik kan proberen hoor ik het natuurlijk graag, alvast bedankt!
×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy