Ga naar inhoud

Xerius

Leden
 • Aantal items

  47
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Xerius

 • Titel
  Proef lidmaatschap

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik lees hier en der dat je met SMW lnb's betere signaal kunt binnen harken, heeft er iemand toevallig een schotel met SMW lnb die het voor mij kan testen?
 2. Feedhorn is rond, er zit een adapter tussen die je eraf kan halen voor WR75 Gisteren heb ik doe boel weer gefinetuned om te kijken of ik meer signaal kon krijgen. Ik had nog een Black Ultra quattro liggen daar heb ik de feedhorn passend voor gemaakt echter kwam de signaal sterke niet boven de PLL lnb van inverto uit. Meeste gains haal ik met de PLL versie van Inverto Wat voor toegevoegde waarde heeft de Feedhorn van channelmaster nu?
 3. 11977H en 12015H Turkse zenders zullen blijven op de 42 graden.
 4. Gisteren heb ik de schotel kunnen plaatsen en testen. Meegeleverde LNB was geen universele waardoor ik het niet kon testen. @Zilverhippie zie bijlage voor de LNB 2 andere LNB’s heb ik wel kunnen testen. Ook hier komt de PLL LNB van Inverto beste uit de test signaal kwaliteit was 36% t.o.v. 29% op de Inverto Black Ultra op TP 12054H Meeste East beam transponders kwamen hier niet binnen, echter 2 Turkse beam wel :S schiet mij maar lek. Je zou eerder verwachten dat de East beam meer signaal hebt dan op de Turkse beam. Vandaag met een beetje regen komt van de oost kant niets meer binnen. Kunnen we met de feedhorn meer signaal binnen krijgen?
 5. Klopt helemaal, echter heb ik de plastic er niet van afgehaald. Ik zou niet weten welke LNB erin zit
 6. Bedankt voor het delen. Hoe zit het met 12054 H en 12103 H Wat ik begrepen heb zijn dit de 2 tp's die wel sterk zijn op de oost beam
 7. Daar zijn we dan weer :) Nu met een Channel Master 1.8m schotel. Na een lange zoektocht heb ik een kunnen scoren op welbekende 2e hands site van NL. Voordat ik hiermee begin, zit ik met het volgende; Moet ik de feedhorn + LBNF gebruiken wat erbij is geleverd, of gewoon de PLL LNB eraan hangen? PLL geeft betere signaal waarden op lage S/R echter is de vraag of die het volledige schotel gaat benutten.
 8. Beste Forumleden, Ik heb onlangs een Visiosat SMC 120 schotel aangeschaft om paar kanalen op Turksat 4a East Beam te kunnen ontvangen. zoals; ATV HD, ASPOR SHOWTV HD KANAL 7 HD. Nu lees ik uitlopende verhalen, met OMT's WR75 lnb's Gibertini feedhorns. Eigenlijk zie ik door de bomen het bos niet meer. Wat zijn jullie ervaringen? Zijn er mensen die ongeveer met hetzelfde configuratie East Beam transponders ontvangen? ik woon omgeving Enschede.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.