Jump to content

Xerius

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Xerius

 • Rank
  Proef lidmaatschap

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pricedrop naar 250 euro
 2. ik hoopte op een beter rendement op turksat maar helaas
 3. Beste forumlid, Te koop aangeboden Channel Master Schotel 1.8M met vaste mount en tegelvoet Ik heb 8 bijbehorende tegels zodat je het op de grond of op plat dak kunt plaatsen. Met originele feedhorn en inverto flens LNB Tegelvoet is niet volledig gemonteerd geweest op onderstaande foto. Af te halen in Almelo Prijs is 300 Euro.
 4. Ik lees hier en der dat je met SMW lnb's betere signaal kunt binnen harken, heeft er iemand toevallig een schotel met SMW lnb die het voor mij kan testen?
 5. Feedhorn is rond, er zit een adapter tussen die je eraf kan halen voor WR75 Gisteren heb ik doe boel weer gefinetuned om te kijken of ik meer signaal kon krijgen. Ik had nog een Black Ultra quattro liggen daar heb ik de feedhorn passend voor gemaakt echter kwam de signaal sterke niet boven de PLL lnb van inverto uit. Meeste gains haal ik met de PLL versie van Inverto Wat voor toegevoegde waarde heeft de Feedhorn van channelmaster nu?
 6. 11977H en 12015H Turkse zenders zullen blijven op de 42 graden.
 7. Gisteren heb ik de schotel kunnen plaatsen en testen. Meegeleverde LNB was geen universele waardoor ik het niet kon testen. @Zilverhippie zie bijlage voor de LNB 2 andere LNB’s heb ik wel kunnen testen. Ook hier komt de PLL LNB van Inverto beste uit de test signaal kwaliteit was 36% t.o.v. 29% op de Inverto Black Ultra op TP 12054H Meeste East beam transponders kwamen hier niet binnen, echter 2 Turkse beam wel :S schiet mij maar lek. Je zou eerder verwachten dat de East beam meer signaal hebt dan op de Turkse beam. Vandaag met een beetje
 8. Klopt helemaal, echter heb ik de plastic er niet van afgehaald. Ik zou niet weten welke LNB erin zit
 9. Bedankt voor het delen. Hoe zit het met 12054 H en 12103 H Wat ik begrepen heb zijn dit de 2 tp's die wel sterk zijn op de oost beam
 10. Daar zijn we dan weer :) Nu met een Channel Master 1.8m schotel. Na een lange zoektocht heb ik een kunnen scoren op welbekende 2e hands site van NL. Voordat ik hiermee begin, zit ik met het volgende; Moet ik de feedhorn + LBNF gebruiken wat erbij is geleverd, of gewoon de PLL LNB eraan hangen? PLL geeft betere signaal waarden op lage S/R echter is de vraag of die het volledige schotel gaat benutten.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.