Ga naar inhoud


Tazmanius

Lid
  • Items

    120
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Tazmanius

  1. Gisteren CD aan de lijn gehad die overigens netjes per direct mijn opzegging hebben gehonoreerd ivm het verdwijnen van Cartoon network en Boomerang. Al was het niet helemaal op de manier waarop ik had gevraagd. Deze medewerker vertelde me dat er diverse problemen en storingen zijn door verschillende redenen maar dat ie zelf kanp gestoord werd van de hoeveelheid klachten die hij op het moment voorbij hoorde komen. Wat wel heel bijzonder was dat hij nog niet was ingelicht over het verdwijnen van een aantal zenders allen de toevoegingen waren aan de helpdesk bekend gemaakt.

  2. Heb gisteren een mail naar CDS gestuurd hopen dat als genoeg mensen dit doen dat ze toch luisteren. Cartoon network is oot een overweging geweest om over te stappen naar CDS ipv kabel omdat deze zender hier nog niet zo heel lang op de kabel zit. Boomerang was inmiddels ook bij mijn favorieten gekropen. Als de zenders niet terukomen wordt het een enkeltje kabel en houden we de schotel voor de niet CDS zenders.

  3. Volgens mij tijd om eens goed af te gaan stellen shocked

     

    Origineel bericht van: MagicOnline
    Die reclame slaat ook nergens op...

     

    Als je het een dag naast elkaar laat draaien heeft CDS/TVV vaker blokjes als digitenne.

    Kijk maar eens als een programma overschakeld naar de reclame... dan heeft CDS toch 4 x per uur blokjes.

     

    Zoveel brommers komen hier echt niet voorbij in een uur.

  4. Ook ik heb in het verleden bij een lokale tv/radio zaak gewerkt en nog niet zo lang geleden bij de ******** en kan ook volledig bevestigen dat er enorme winsten op kabels worden gemaakt. Kabels met een merkje (Oehlbach, monster etc) zijn wel inkoop al relatief duur maar dan nog wordt de inkoop prijs minimaal verdubbeld !. Hama, belkin enz. gaat voor 5 tot 10 maal de inkoopwaarde de deur uit !. Verder ook zelf hier getest of er een merkbaar verschil was tussen een goeie goedkope en extreem dure kabels maar heb geen verschil kunnen merken !

  5. Ik heb niet anders als problemen gehad met zowel de kabel en met digitenne. Ik was 1 van de eerste met digitenne en later met kpn digitale TV. Op den duur werd het steeds slechter. Als ik nu digitenne probeer te kijken dan hikt deze minimaal 1 maal per 10 minuten. En ik woon toch wel zo'n 500 meter van de zendmast af en het komt ook met vol signaal binnen. De problemen die ik heb gehad met casema zal ik maar over zwijgen omdat ik met er nog druk over kan maken. Ik heb vorige week met de sneeuw wel iets gemerkt. Ik had minder volle signaal en kwaliteitsbalkjes. Maarja er zat dan ook een behoorlijk pak sneeuw aan mijn schotel. Ondanks dat ik nog gewoon beeld had toch maar even een borsteltje uit het raam en de schotel schoongemaakt. Dus wat mij betreft heeft CD eindelijk eens gelijk smile

  6. De gegevens van je adapter zijn maximaal ! en dat betekent dus niet dat hij dit ook altijd levert. Als je monitor zo'n 50 watt verbruikt dan zal de adapter nooit meer dan 75w verbruiken.

    De voeding is meestal sterker dan het apparaat wat eraan hangt.

    Maar als je het zeker wilt weten koop ergens zo'n energiemeter.

    weet bijvoorbeeld dat mijn 32"lcd op volle sterkte een verbuik heeft van 106 Watt.

  7. Ik zit hier met het volgende.

     

    Sinds enkele dagen heb ik deze ontvanger hier staan en hij doet het tot nu toe naar wat aanloopproblemen prima. Maar als ik bijv. boomerang probeer op te nemen dan gebeurd dit gewoon niet. Geen melding, geen fout er word simpelweg geen opname gestart. Ook jimjam, bebe tv, zonereality en extreme sports willen niet opnemen. Ik heb uiteraard getest of ik deze zenders elders kan opnemen en dit kan. Getest op een topfield 6060pvr (dacht ik.) met een aston cam en een CD seca 2 kaart.

     

    Zelf gebuik ik dus een TF7700HSCI met powercamhd 2.0.4 en ook een CD seca 2 kaart.

  8. Meestal is het probleem simpel te verklaren.

    bijna alle thuisnetwerken hebben DHCP en krijgen derhalve

    alle pc's automatisch een ip-adres toegewezen.

    Als beide een ip adres hebben in dezelfde range

    bijv. 192.168.1.x of 10.0.0.x dan zit je netwerk goed

    en heb je waarschijnlijk een firewall op je pc.

    Bij Norton/symantec, of mcaffee of vergelijkbaar.

    Deze programma's bevatten een wizzard om je netwerk te

    configureren.

  9. Wat jij hebt gekocht is een quattro LNB deze is bedoeld voor een systeem waarmee je meerdere ontvangers op 1 satteliet wilt plaatsen maar daar is een extra switch voor nodig en die zijn duur en in jouw geval onnodig. (wordt vaak gebruikt in grote installatie waarbij je veel ontvanger op meerdere posities wil laten kijken) Jij hebt als je gewoon met bijv.4 ontvangers naar 1 sattelietpositie wilt kijken idd een quad lnb nodig maar die heb je nu dus niet.

     

    Succes ermee.

  10. Ik heb inmiddels gevonden hoe ik het probleem kan omzeilen.

    ik gebruik een lacie HDD die zelf uitschakeld wanneer er geen usb is aangesloten (Of niet actief is bijv bij uitstaande ontvanger)als de power van de hdd zit aangesloten terwijl ik de 7700 aanzet gaat het fout ook als ik de power erin heb en de usb later aansluit. maar als ik de power van de hdd als laatste aansluit doet hij het wel gewoon goed en zie ik al mijn programma's.

     

    Ander probleem waar ik wel tegen aan loop is dat ik bijv.

    Travel, boomerang en jimjam niet kan opnemen. andere kanalen gaat prima. ik kan ze ook niet op pauze zetten ed. Terwijl ik dit op de topfield (5050) van mijn vader wel kan? heeft iemand een idee ? Ik heb een CD seca2 kaart (groen) in een powercam 2.04

     

    Origineel bericht van: Kriebel
    Ik heb precies hetzelfde probleem met een externe Iomega harde schijf. Na uitschakelen van de Topfield 7700HSCI worden de opgenomen programma's niet meer herkend en moet ik de schijf opnieuw formateren. Daarna werkt het weer prima.

     

    Verder heb ik nog het verschijnsel dat zodra ik de Timer instellingen kies het systeem reboot. Maar misschien is dit een ongerelateerd probleem

  11. Hoi ik zit met het volgende probleem.

    Ik heb sinds gisteren een TF7700hsci ontvanger met daaraan via usb een lacie desktop hdd. Nu werkt dit goed ik kan de hdd formateren en ik kan opnemen maar zodra ik de hdd los koppel of de ontvanger uit en aan zet ziet hij niet meer dat er iets op de hdd staat. Opnieuw formateren werkt dan meestal wel maar soms moet ik dat op de pc doet. Is er iemand die weet hoe ik dit op kan lossen ?

  12. Ok,

     

    Ik heb nu enigma op mijn box gezet en hij loopt nu weer prima maar zou

    graag mijn orginele kaart gebruiken om CD te kijken. Met welke emu

    kan ik dit het beste doen ? ik heb Gbox geprobeerd maar die ziet mijn kaart

    niet. Ik kan ook kiezen tussen upper en lower slot. Ik heb de nieuwste SIF Enigma erin staan. ALvast bedankt voor alle hulp

×
×
  • Nieuwe aanmaken...