Jump to content

Satbakker

Members
 • Content Count

  813
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Satbakker

 • Rank
  Sat4all Freak
 1. Dat dus..... nou was TVE2 van de Spaanse televisie nog één van de weinige (volgens mij de enige) zender die nog in sd uitzond maar sinds vandaag kan ik hem helemaal niet meer terug vinden. Is er iemand die iets meer hiervan weet?
 2. Okay, bedankt voor jullie informatie en meedenken! Ik zal eens uitleggen hoe mijn huidige opstelling is en hoe ik denk dat ik het in de nieuwe situatie zou moeten opstellen naar aanleiding van jullie informatie. Nu komen er twee kabels van een duo lnb op een draaibare schotel naar DVB-S tuners A en B. Een derde kabel komt van een onafhankelijke op Astra 19,2 afgestelde schotel naar tuner C. Een vierde kabel komt van de DVB-T antenne naar de DVB-T tuner D. Om dit te bereiken in de nieuwe situatie zou ik dus een Unicable LNB op de draaibare schotel moeten zetten en dan met 1 kabel naar ingang 1 van de FBC DVB-S tuner, wat dan eigenlijk al 8 tuners geeft op de draaibare opstelling. Op de schotel van de vaste 19,2 opstelling een normale lnb naar de tweede ingang van de FBC DVB-S tuner. En dan van de DVB-T antenne een kabel naar de optionele ingebouwde DVB-T tuner. Dan heb ik dus als ik het goed begrijp mijn huidige configuratie maar dan met heel veel meer tuners vanaf de draaibare opstelling, en houd zelfs een kabel over die van het dak komt!
 3. Hoi allemaal !! Ik zit met een klein dilema en wellicht heeft één van jullie gebruikers ervaring met de UHD Quad 4K! Momenteel bezit ik naar alle tevredenheid de Quad plus met 3 DVB-S/2 sat tuners en 1 DVB-T/2 tuner. Ik ben al een tijd aan het overwegen om te gaan actualiseren naar 4K en moet dan dus naar de UHD Quad. Echter kan ik nergens duidelijkheid krijgen of ik dezelfde tuner configuratie kan maken. Zover ik begrijp wordt hij geleverd met een duo DVB-S tuner en is die enkel uit te breiden met nog een dual DVB-S of een dual DBV-T. Ik zie nergens de optie tot uitbreiding naar duo DVB-S/DVB-T of één losse DVB-T en een losse DVB-S. Wie kan mij uitleggen of en hoe ik de configuratie van 3 DVB-S en 1 DVB-T kan samenstellen met deze ontvanger? Alvast bedankt! Groet, Satbakker
 4. Hallo allemaal, ik weet niet of dit in de rokende soldeerbout hoort maar weet even niet zo gauw waar anders te plaatsen. Ik heb een satlink satfinder model ws-6908 en die is ineens wat raar gaan doen. Hij kan bepaalde frequenties niet meer zien, hij zegt dan geen signaal terwijl de transponder data correct is. dit doet die alleen bij sommige transponders niet bij allemaal. Nu heb ik al een para keer set to default gedaan en proveer alles weer opnieuw in te lezen maar het probleem blijft. Mijn volgende stap was de firmware er opnieuw overheen laden om te kijken of dit het euvel oplost echter kan ik nergens firmware vinden van het apparaat. Er staat un firmware V2.71a-RDA op en die kan ik ook nergens vinden op het net. Heeft toevallig iemand firmware voor dit apparaat op het fórum en indien even willen mailen ofzo? Alvast bedankt voor de response!!
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy