Ga naar inhoud


Bob de Bouwer

Lid
  • Items

    245
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bob de Bouwer

  1. kweetnie heeft hier dus de juiste werkwijze. Sinds april dit jaar kpn all in one premium, zoals beloofd in de winkel alles tijdig aanwezig, vervolgens zelf geintalleerd, de experiabox aan de telefoonlijn geknoopt. Vervolgens de fase laten zoeken en let op beeld op de tv, draadloos internet en bedraadinternet in het hele huis en telefoon.

    Tja en toen kwam het niet beloofde, geen snelheid genoeg, dus eventueel 2 tv's aansluiten, 1 op hd en ander normaal, was geen sprake van, 1 tv op hd zetten betekende geen internet meer, tv op normaal kan je nog internetten. Niet zo bijster snel maar lukt toch.

    Al met al niet aan beginnen of je moet alleenstaand zijn.

    Gelukkig hebben we onze schotel nog aan de muur hangen,kunnen we blijven kijken en bijna weer april dus einde jaarcontract.

    Bijna vergeten, je moet wel in de meterkast zitten om draadloos te kunnen internetten, dus maar een sitecom erbij aangesloten voor het draadloos gedeelte.

  2. Dank de helft werkt weer, cfg stond verkeerd denk ik, dat is het enigste wat ik veranderd heb, staat nu op 664, wat houdt dit eigenlijk in.

    Voor enkele zenders blijft ie op mijn eigen kaart staan en eigenlijk moet ie dan een ander adres zoeken, iemand een oplossing?

  3. Goedenavond, drai al een poos met newnigma versies, tot op heden ( 3.2.1 INGELADEN) geen problemen met de softcam.config gehad, elke x gelijk weer erin laden met cccam en werken, nu kan ik de zaak niet meer aan de gang krijgen, mijn eigen config is niet meer werkend te krijgen wie heeft een oplossing? Heb al gedacht dat ik hem in de verkeerde dir zet, maar kan de originele ook nergens vinden.

  4. Hier dus zelfde probleem met een philips 32PF, monteur al gewesst alle schroefjes los, oh dit is een ander type scherm (philips kent het probleem met 1 converter maar ik heb er dus 2)tja en toen.

    Al een andere kabel geprobeerd? Nee dus, kan hem wel menemen maar moet waarschijnlijk een ander moederbord in de tv maar deze zijn niet meer leverbaar. Kosten wist ie dus niet.

    Oplossing laten staan dus, intussen dus alles gelezen en kan dus maar 1 ding bedenken ligt ergens in de db (software warschijnlijk). Hier dus ook bij rtl zenders uitval.

    Ga ook resolutie naar beneden zetten kijken hoe het dan gaat.

  5. wie helpt me even uit de brand, op mijn dm800 de niewste versie geinstalleerd, dm heeft verbinding met netwerk maar kom met dreamboxedit er niet op, ook cccamconfig niet evenals ftp, is er misschien een ander password ingebakken?

    Ook zou ik graag draadloos willen gaan werken met een usb wlan, maar kan hiervor de instellingen niet vinden, vorige versie newnigma wel ftp maar geen wlan via usb.

    Zit even vast wie helpt me?

     

    ps. start via BA en dan naar newnigma, (meerdere img op harddisk)

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...