Jump to content

dunhans

Members
 • Content Count

  903
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About dunhans

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 04/20/1961

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Rijsbergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het probleem KAN zijn, Slecht afgeschermde coax kabel Slecht afgeschermde connectors Oude wandcontactdoos Maak eens een foto van de gebruikte coax kabel en de connectors.
 2. Hallo Captain Jack, Ben aan het opruimen, heb je nog interesse in deze smartcards? Groeten Hans.
 3. Wegens beeindigen van abonnement verkoop ik deze Ci+ module voor canaldigitaal, deze module heeft een ingebouwde smartcard en is geschikt voor bijvoorbeeld de 4k zender "LOVE NATURE" Om deze op "naam"te zetten bij CDS heb je een "overnameformulier" nodig, dat krijg je er ingevuld bij, als je al een lopend abonnement heb dan kan je de module via de chat van canaldigitaal activeren, het formulier kan je zelfs digitaal in PDF formaat versturen via de chatbox. Ik wil er 40 euro voor hebben.
 4. Je zou eens kunnen bellen met de klantenservice @wanderer Ik kon 13 euro korting krijgen voor 1 jaar lang, maar dan is je einddatum van je contract naar 24 maanden. Ik had daar géén zin in, dus heb mijn module met ingebouwde smartcard en mijn extra smartcard opgezegd. Groeten Hans.
 5. Naar aanleiding van dit topic, even gezien hoe ik er voor sta bij Canaldigitaal................ Ik heb vorige maand de M7 tv ontvanger opgezegd en teruggestuurd omdat ik die nooit gebruik, altijd vastliep en ik de app op mijn tv daarvoor kan gebruiken. Dat scheeld me €2,50 huur per maand op de internetfactuur, maar -nu blijkt- dat ik daardoor de korting van €17,95 op mijn satellietabonnement niet meer ontvang omdat ik nu géén alles in 1 abonnement meer heb. De oplossing is voor mij eigenlijk heel simpel, de maat is vol, opzeggen en een andere provider kiezen
 6. En vanwege de reclame kan je niet meer doorspoelen, nou dat is echt niet te doen! Waardeloos die nieuwe fratsen, gewoon je tv- programma's op een harde schijf zetten en je kan al die irritante commercials doorspoelen. Vorige week probeerde ik de optie "begin gemist" ook zoiets, het was niet lipsynchroon, en niet zomaar een beetje! ER was echt niet naar te kijken. Hopelijk leggen zie hier snel glasvezel aan, dan neem ik alleen internet af en ben ik ook eindelijk van die vaste telefoonlijn af, gebruikt niemand meer, toch?
 7. @astro iris Je mag de oudjes in het rusthuis ook nog even uitleggen dat de kanaalvolgorde iets minder logisch gaat worden, namelijk op 1 de VTM, op 2 komt één, en op 3 komt vier en dan op 4 canvas, ik weet het niet hoor, maar hebben de commerciële tv producenten in België echt zoveel macht? In alle buurlanden zitten de publieke zenders gewoon op voorkeuze 1 en 2. @Kabeltje87 Op een tweedehands site in Nederland koop je voor weinig (€20 tot €50) een prima ontvanger met een duidelijk display waarop de zendernaam staat en die ook nog kan opnemen, de harddisk zit in de ontvanger gebouwd en je kan tot 2 zenders gelijk opnemen, zoek eens naar een Humax 5200C / 5050C of een Samsung SMT7140C Maar de ontvanger die jij noemt is ook een prima oplossing.
 8. @pollegazon Ja, inderdaad het ziet er niet uit, die slechte SD kwaliteit. Gewoon de HD versie er op en ze besparen nog meer bandbreedte, ook trekken ze meer klanten want zonder kastje is voor heel veel mensen veel simpeler te bedienen. Hoe vaak ik al gevraagd ben om naar de tv te komen kijken omdat de HDMI ingang per ongeluk verzet was, veel mensen zijn echt a-technisch en snappen er niks van. Ook zien ze vaak het verschil niet tussen SD en HD omdat ze een ouder en klein 32 inch tv toestel hebben met weinig helderheid waar ze 5 meter vanaf zitten....... 4 foto's bijgevoegd met de FTA tv zenderlijst op een LG tv.
 9. Hier in regio Lier een LG televisie ingescand met frequentie, 290000 MHz en netwerkcode 32 De tv vond 24 tv kanalen en zapt zonder de ci module veel sneller. Één en Canvas in HD kwaliteit.
 10. Bedankt @katwezel, Dat wilde ik weten! Dus Frequentie; 29000 MHz Netwerkcode; 32 Staat de zenderlijst dan in een mooie logische volgorde?
 11. De tuner in je televisie of in je losse DVB-C ontvanger zal toch eerst willen weten waar die FTA kanalen zitten, je zal op zijn minst de frequentie en de netwerkcode moeten invullen en dan scannen........ Voor Telenet dus: 322000 MHZ en netwerkcode 22 of een andere netwerkcode, bijvoorbeeld 32 ofzo........ Dat is in Nederland bij de Ziggo toch ook zo, daar is het FTA pakket op 372000 MHZ met netwerkcode 4444 in te scannen. In Zeeland bij DELTA digitale tv is het, 402000 MHZ en netwerkcode 4000 Als je dat niet weet zal je heel veel zwart of sneeuw zien op je tv.............. Onze zuiderburen kunnen ook een losse DVB-C receiver kopen, bijvoorbeeld een Humax 5300C of een Samsung CMT7140 en die aansluiten als hun oude tv niet voorzien is van een DVB-C tuner, waarom zou je een goede tv die 10 jaar oud is weggooien.........
 12. Wat ik nu mis in de discussie hierover, wat zijn de parameters voor dit Free to Air tv pakket in DVB-C op de Telenet kabel? Is dat precies hetzelfde als bij het installeren van een CI-module (tv met een kaartje) of is de netwerkcode anders en staan de zenders dan in een logische volgorde? Bij installatie van een CI module gaat het als volgt: Ga naar Automatisch afstemmen en druk tweemaal op OK op je afstandsbediening Stel het scherm Automatisch afstemmen in op Kabel (verticaal) en Digitaal (horizontaal) Druk nadien op OK op je afstandsbediening Vul de volgende waarden in bij… Zoekmodus: Snel Netwerk: Handmatig Netwerk-ID: de code voor jouw regio (22 voor Vlaanderen en 12 voor Brussel) Druk op OK op je afstandsbediening Vul bij Frequentie de waarde 322000 in en druk op OK op je afstandsbediening Kies bij Modulatie de waarde 256QAM en bij Symboolfrequentie de waarde 6875. Kies dan Zoeken (of Volgende, dit verschilt per type tv-toestel) en druk op OK op je afstandsbediening Je tv-toestel voert nu het afstemmen van de zenders uit
 13. Op mijn tv kan ik kiezen om de zenderlijst en het update signaal binnen te halen via de Astra 1 of de Astra 3 Groeten Hans.
 14. @Nederbelg Ook dat heb ik uiteraard geprobeerd, maar die JBL Link bar had ik toen nog maar net geïnstalleerd en toen lukte het op die manier ook niet. Maar ik geef niet op, en blijf het proberen en als ik iets lees of als ik iets kan kopen wat wel werkt dan meld ik het hier. En Yelo Play op het kleine scherm van mijn smartfoon in Nederland gaat wel goed, zal nog eens met een USB-C naar HDMI kabeltje proberen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy