Jump to content

dunhans

Members
 • Content Count

  907
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About dunhans

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 04/20/1961

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Rijsbergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb zo'n Quantis box met die NLZIET bundel erbij aangeschaft. Heb de box toegevoegd in mijn Google Home en de meeste dingen werken, Netflix en YouTube en KODI om de films van mijn externe HD af te spelen, werken goed, maar niet veel beter als dat mijn Smart tv dit afspeelt. Nu heb ik ook nog de Yelo Play app (TELENET) en die streamde ik probleemloos naar een chromecast V3, helaas lukt dat niet met deze android box, ik krijg dan de melding: Er is een streamingsprobleem. Probeer later opnieuw. Wat doe ik fout, ben er al klaar mee, dus als niemand reageerd, gaat ie morgen terug in het doosje en terug naar de dealer..........
 2. Mooi zo! Daar is dit forum voor, hier zitten allemaal slimme mensen die iemand graag even helpen.
 3. Of even met een scart kabel aansluiten op die tv's, en dan in het menu de output van de satellietreceiver veranderen in 720p of 576i
 4. Sommige merken tv's hebben bij de instellingen van het beeld of ECO, een optie staan om het BEELD UIT te schakelen t.b.v. radio luisteren, even in de settings zoeken dus.
 5. Hallo Alex, Ik heb je een privé bericht gestuurd. Groet, Hans
 6. Het probleem KAN zijn, Slecht afgeschermde coax kabel Slecht afgeschermde connectors Oude wandcontactdoos Maak eens een foto van de gebruikte coax kabel en de connectors.
 7. Hallo Captain Jack, Ben aan het opruimen, heb je nog interesse in deze smartcards? Groeten Hans.
 8. Wegens beeindigen van abonnement verkoop ik deze Ci+ module voor canaldigitaal, deze module heeft een ingebouwde smartcard en is geschikt voor bijvoorbeeld de 4k zender "LOVE NATURE" Om deze op "naam"te zetten bij CDS heb je een "overnameformulier" nodig, dat krijg je er ingevuld bij, als je al een lopend abonnement heb dan kan je de module via de chat van canaldigitaal activeren, het formulier kan je zelfs digitaal in PDF formaat versturen via de chatbox. Ik wil er 40 euro voor hebben.
 9. Je zou eens kunnen bellen met de klantenservice @wanderer Ik kon 13 euro korting krijgen voor 1 jaar lang, maar dan is je einddatum van je contract naar 24 maanden. Ik had daar géén zin in, dus heb mijn module met ingebouwde smartcard en mijn extra smartcard opgezegd. Groeten Hans.
 10. Naar aanleiding van dit topic, even gezien hoe ik er voor sta bij Canaldigitaal................ Ik heb vorige maand de M7 tv ontvanger opgezegd en teruggestuurd omdat ik die nooit gebruik, altijd vastliep en ik de app op mijn tv daarvoor kan gebruiken. Dat scheeld me €2,50 huur per maand op de internetfactuur, maar -nu blijkt- dat ik daardoor de korting van €17,95 op mijn satellietabonnement niet meer ontvang omdat ik nu géén alles in 1 abonnement meer heb. De oplossing is voor mij eigenlijk heel simpel, de maat is vol, opzeggen en een andere provider kiezen
 11. En vanwege de reclame kan je niet meer doorspoelen, nou dat is echt niet te doen! Waardeloos die nieuwe fratsen, gewoon je tv- programma's op een harde schijf zetten en je kan al die irritante commercials doorspoelen. Vorige week probeerde ik de optie "begin gemist" ook zoiets, het was niet lipsynchroon, en niet zomaar een beetje! ER was echt niet naar te kijken. Hopelijk leggen zie hier snel glasvezel aan, dan neem ik alleen internet af en ben ik ook eindelijk van die vaste telefoonlijn af, gebruikt niemand meer, toch?
 12. @astro iris Je mag de oudjes in het rusthuis ook nog even uitleggen dat de kanaalvolgorde iets minder logisch gaat worden, namelijk op 1 de VTM, op 2 komt één, en op 3 komt vier en dan op 4 canvas, ik weet het niet hoor, maar hebben de commerciële tv producenten in België echt zoveel macht? In alle buurlanden zitten de publieke zenders gewoon op voorkeuze 1 en 2. @Kabeltje87 Op een tweedehands site in Nederland koop je voor weinig (€20 tot €50) een prima ontvanger met een duidelijk display waarop de zendernaam staat en die ook nog kan opnemen, de harddisk zit in de ontvanger gebouwd en je kan tot 2 zenders gelijk opnemen, zoek eens naar een Humax 5200C / 5050C of een Samsung SMT7140C Maar de ontvanger die jij noemt is ook een prima oplossing.
 13. @pollegazon Ja, inderdaad het ziet er niet uit, die slechte SD kwaliteit. Gewoon de HD versie er op en ze besparen nog meer bandbreedte, ook trekken ze meer klanten want zonder kastje is voor heel veel mensen veel simpeler te bedienen. Hoe vaak ik al gevraagd ben om naar de tv te komen kijken omdat de HDMI ingang per ongeluk verzet was, veel mensen zijn echt a-technisch en snappen er niks van. Ook zien ze vaak het verschil niet tussen SD en HD omdat ze een ouder en klein 32 inch tv toestel hebben met weinig helderheid waar ze 5 meter vanaf zitten....... 4 foto's bijgevoegd met de FTA tv zenderlijst op een LG tv.
 14. Hier in regio Lier een LG televisie ingescand met frequentie, 290000 MHz en netwerkcode 32 De tv vond 24 tv kanalen en zapt zonder de ci module veel sneller. Één en Canvas in HD kwaliteit.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy