Jump to content

Edmund

Members
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

About Edmund

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 01/01/1960

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Geen idee ik heb die kreet wel vaker voorbij zien komen maar ik weet niet wat dat inhoud Als ik de folder met opnames via de computer bekijk dan zie ik een stuk of 5 bestanden per opname waarvan 1 zo'n bestand een xxxx.ts bestand is. Ik neem aan dat dat bij jouw Vu hetzelfde is.
 2. MutantHD51 M'n vraag gaat erom dat exact hetzelfde box-eigen format wordt gebruikt ter vergelijking. Wanneer we weer andere -gecomprimeerde- lees verslechterde formaten "opnames" gaan gebruiken weet ik niet waardoor een eventueel verschil veroorzaakt wordt. M'n box maakt zelf .ts opname files geen MPEG. Verschillende testbeelden gezien maar m'n box speelt geen van deze 4k formats af.
 3. Ik hoor altijd op forum hoe makkelijk dat is maar er is nooit iemand die het even doet, gek hoor. Maar OK er is dus GEEN .ts file waar ik om vroeg. Die vlc output werkt niet op mijn satbox, vandaar m'n vraag aan de experts.
 4. Het zal wel aan mij liggen maar ik zie nergens zo'n .ts file. Als jij die wel ziet wil je dan die link geven.
 5. Kan het iets specifieker, ik zie niet wat ik vraag wel dat ik daar voor $49 een kat in een zak kan kopen.
 6. Is het voor een der experts hier mogelijk om een UHD testbeeld zoals die van tobyfree als filmpje in hetzelfde format als de satelllietbox zelf maakt (.ts) te maken? Een minuut of zelfs 30 seconden zou ik al heel blij mee zijn.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy