Ga naar inhoud

Adeo

Leden
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Adeo

 • Titel
  Proef lidmaatschap
 1. @Mimisiku , als je in het Grote Drentse Rijk woont...... beetje jaloers op ons mooie Drenthe ?
 2. @johnno , had ook al een mail verzonden naar RTV Drenthe, maar geen enkele reactie tot op heden. Vind het maar een vreemde zaak.
 3. Inderdaad, RTV Drenthe weer terug (ook op het "rijk pakket")
 4. Helemaal met je eens @Eduard07 ook wij kijken elke avond trouw naar het nieuws uit onze eigen omgeving en aangezien we midden in de rimboe wonen hebben we een schotel.
 5. Jammer, geen tv Drenthe meer
 6. Maar gelukkig zijn we niet de enigste : https://allestoringen.nl/storing/canaldigitaal/ Even kaart opnieuw activeren en binnen een half uur weer signaal
 7. Adeo

  Raar vliegtuigje

  Ik denk inderdaad dat dit een toestelletje moet zijn geweest van Bart Verhees, is een heel bijzonder ding, kwam van de zomer hier ook over ons huis. Gewoon even zoeken naar de verhees engineering delta d2 Of even op zijn site kijken http://www.verheesengineering.com/ hij heeft meerdere modellen
 8. Adeo

  Leverancier

  En mocht je dan toch even op bovenstaande site kijken, kijk dan even naar "geheim nummer 5", heeeeeeel belangrijk. Krijg vanmiddag voor de derde keer een medewerker van Karlo hier op visite, en nee, hij komt niet voor de koffie.
 9. Ben er inmiddels achter, heb maar contact opgenomen met de leverancier van de Amiko HD8265+, er staat Mcas firmware op, dit in tegenstelling tot de Amiko Mini HD SE. De Mini heeft Emu firmware.
 10. De storingen zijn er nog steeds, alleen zien we ze nu ook op andere zenders zoals BBC Entertainment, op de NPO zenders eigenlijk nog niet weer gezien.
 11. is inderdaad moeilijk te zien of er nog een omkapping over de radiator zit, toch lijkt tie wel een beetje op onderstaande. En daar zit achter de dop rechts wel degelijk een voetklep.
 12. Nou @Satterdam , heb nog even verder gekeken , onder het menu Application hoef ik verder niet te kijken , is zeg maar een soort boodschappenmand, je kunt daar naar YouTube en allerlei ander internet gebeuren. Onder het menu Conditional Acces is wel wat te vinden maar echt schiet je er niet mee op. Hieronder het plaatje als je op bovenstaand menu klikt. Je zou haast denken dat er bij Mcas configuratie meer te zien zou zijn....... maar ook dat lijkt niets om er achter te komen welke firmware op de HD8265+ staat zie hieronder:
 13. Ja, hier ook nu op Net5 maar hebben het de laatste dagen wel vaker gezien en ook op andere zenders. Zijn maar hele kleine storingen van onge veer 1 seconde . Klein stukje van het beeld wordt blokkerig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.