Ga naar inhoud

Adeo

Leden
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Adeo

 • Titel
  Proef lidmaatschap
 1. Adeo

  Leverancier

  En mocht je dan toch even op bovenstaande site kijken, kijk dan even naar "geheim nummer 5", heeeeeeel belangrijk. Krijg vanmiddag voor de derde keer een medewerker van Karlo hier op visite, en nee, hij komt niet voor de koffie.
 2. Ben er inmiddels achter, heb maar contact opgenomen met de leverancier van de Amiko HD8265+, er staat Mcas firmware op, dit in tegenstelling tot de Amiko Mini HD SE. De Mini heeft Emu firmware.
 3. De storingen zijn er nog steeds, alleen zien we ze nu ook op andere zenders zoals BBC Entertainment, op de NPO zenders eigenlijk nog niet weer gezien.
 4. is inderdaad moeilijk te zien of er nog een omkapping over de radiator zit, toch lijkt tie wel een beetje op onderstaande. En daar zit achter de dop rechts wel degelijk een voetklep.
 5. Nou @Satterdam , heb nog even verder gekeken , onder het menu Application hoef ik verder niet te kijken , is zeg maar een soort boodschappenmand, je kunt daar naar YouTube en allerlei ander internet gebeuren. Onder het menu Conditional Acces is wel wat te vinden maar echt schiet je er niet mee op. Hieronder het plaatje als je op bovenstaand menu klikt. Je zou haast denken dat er bij Mcas configuratie meer te zien zou zijn....... maar ook dat lijkt niets om er achter te komen welke firmware op de HD8265+ staat zie hieronder: Wat wel opvalt hierboven is dat dit ongeveer dezelfde gegevens zijn als op de Mini HD SE. Zet die hier onder: Er is eigenlijk weinig verschil in de beide configuratie plaatjes. Jij gaf eerder aan , bij het informatieplaatje van de HD8265+ ,hier een eindje boven dat onder Systeem / informatie stond weinig te vinden zou zijn, in ieder geval niet te zien wat voor firmware er op staat. Plaats hieronder het zelfde informatie scherm van de Mini HD SE en dan zie je dat daar wel duidelijk opstaat welke firmware er op staat: Daar zitten toch wel verschillen in, HW versie en STB SN wel bij de HD8265+ maar niet bij de Mini HD SE. IK zou graag bij de HD8265+ een Emu versie erop zetten maar durf het niet aan, straks doet tie niets meer en dan heb ik ruzie in de toko. En we moeten allemaal thuisblijven vanwege corona, dus dat lijkt me niet goed. Iemand een Idee.
 6. Ja, hier ook nu op Net5 maar hebben het de laatste dagen wel vaker gezien en ook op andere zenders. Zijn maar hele kleine storingen van onge veer 1 seconde . Klein stukje van het beeld wordt blokkerig.
 7. Als ik via de AB van de Amiko het menu open krijg ik alleen dit: nergens iets van Emu.
 8. @Satterdam , heb nog weer even in het menu onder Systeem/ Informatie gekeken en bij de Amiko HD 8265+ krijg ik onderstaande informatie
 9. Heb het hier nog even nagekeken, de winkel heeft ervoor gezorgd dat op mijn Amiko 8265+ die software die hier in mijn vorige bericht staat erop gezet. Maar ben er dus nog steeds niet achter of dit Emu of Mcas is, of misschien heel wat anders. Kom er voorlopig maar niet aan.🤔
 10. Hallo allemaal, Het is heel erg lang geleden dat ik op dit forum kwam (zie dat mijn eerste kennismaking met dit forum in 2004 was) . Waarschijnlijk wel eens gekeken hier, maar eigenlijk nooit problemen....... totdat mijn echtgenote op het heldere idee kwam om ook eens naar de kanalen op 28.2 oost te kijken. Zodoende een nieuwe kennismaking met dit prachtige forum. Onze schotel (Triax) heeft nooit problemen gehad en de duo LNB voor de beide Astra satellieten ook niet. Toch nieuwe schotel Triax TDS 80 aangeschaft ( domweg omdat van de oude schotel alles vastgeroest was) en een nieuwe triple quad LNB van CD. Wat meteen opviel was dat de kwaliteit op alle 3 satellieten uitstekend is, beter als met de oude wok. Bovenstaande is natuurlijk offtopic, maar ik heb hier 2 Amiko's de MiniHD Se en de HD 8265+ die gewoon dagelijks hun dingetje doen. En dan ga je natuurlijk ook eens in de menu's kijken hoe het zit met de firmware en vooral van welke datums die zijn. Die zijn oud, heel oud, werkt allemaal wel, of laat ik het zo stellen "ik mis niks" Nu blijkt dat op de Mini een firmware zit van 2017 (S/W versie 10000A00_2.4.19 EMU) en op de HD 8265+ firmware van 2017 ( S/W versie 1-1-68) alleen bij deze staat niets van EMU ofzo. Ik weet dat er EMU firmware is en MCAS, de Mini heeft EMU firmware maar van de HD 8265+ weet ik het niet. Als ik het goed herinner kan je (als leek) niet op een EMU MCAS zetten of andersom, wat ik nog wel weet is dat bij aankoop van de HD 8265+ er andere firmware is opgezet. Ik heb hier inmiddels 2 nieuwe firmware's gevonden voor de beide Amiko's, voor de HD 1.4.27 mcas en de1.4.27 EMU en verder voor de Mini 2.4.58 EMU. Wil graag die dingen updaten maar geen gedonder, wie kan het mij vertellen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.