Jump to content

Softmatic

Members
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

About Softmatic

 • Rank
  Lid
 • Birthday 05/08/1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb het idd op een firestick 4k gezet. Gekocht in Duitsland en met een uk-amazon-account. Amazon-prime-video werkt dan prima in NL Hoe bedoel je dat? Op een firestick staat overigens geen Android tv. (Ook geen Google services)
 2. Dat zou zo maar kunnen. Feit is dat als ik de app zelf downloadde van een apk-mirror-achtige site en die op de firestick zette, dan kreeg ik dezelfde versie als op mijn telefoon. Als ik 'm via een appstore direct installeer op de firestick gaat het goed. En ziet de app er iets anders uit. Aurora
 3. Nee helaas. Dat is de touchscreen-versie voor op je telefoon. Maar ik weet inmiddels dat het moet lukken door een alternatieve 'gouden' appstore op de firestick te installeren. Daarmee kan dan de android-tv-versie geïnstalleerd worden.
 4. Heeft iemand de apk van de android-tv-app ? Ik kan 'm niet op mijn firestick toevoegen vanuit het menu, omdat ik een UK-firestick heb. Dus moet ik 'm handmatig toevoegen...
 5. De telefonische helpdesk: Ik: "Ik heb nog dat HDTV-pakket op de slaapkamerkaart, dat kan er wel vanaf. Heeft dat pakket nog enige meerwaarde?" Helpdeskmedewerker: "Ja, zonder dat pakket heeft u alles in SD..." LOL... Heb voor de zekerheid gevraagd wat het totaalbedrag zou gaan worden. De helpdeskmedewerker gaf aan 24,95 + 6,50 + 6,50. Maar ik wacht de bevestiging even af. En als het niet klopt dan bel ik ze nog een keer.
 6. Ik heb een entertainment-abo met 2 extra kaarten met daarop ook het volledige entertainmentpakket. Op 1 extra kaart heb ik ook de HDTV-optie. Voor het entertainmentpakket betaal ik 34,95. Voor de eerste extra kaart betaal ik 6,50 + 5,00 voor de HDTV-optie Voor de tweede extra kaart betaal ik 6,50 Nu wil ik het entertainmentpakket downgraden naar het familiepakket en de inmiddels onnodige HDTV-optie op één van de slaapkamerkaarten moet er natuurlijk ook vanaf. Zou CD in dat geval het tarief voor de extra kaarten op 6,50 houden? Of zouden ze dat dan gaan verhogen naar het nieuwe tarief van 9,50? Daar zit ik natuurlijk niet op te wachten. Dan wordt het me te gortig... En wat zou er gaan gebeuren met het aanbod op de extra kaarten? Zal dat het familiepakket zijn, of wordt dat het basispakket? Heeft iemand hier ervaring mee?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy