Jump to content

felixvos

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

About felixvos

 • Rank
  Proef lidmaatschap

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thermosmart verbreekt steeds de verbinding met googel home. Het heeft goed gewerkt maar nu steeds de melding het lijkt er op dat thermosmart niet beschikbaar is. Opnieuw verbinden help niet. Als je een ander huis kiest geeft hij de juiste temp. aan direct gevolgd door geen netwerk. Onder Alexa werkt hij wel. Waar blokkeert google home de verbinding iemand een idee?
 2. Satmaat dank voor je prima werk.
 3. Zender logo's werken wel op het TV scherm maar niet op het display van de ontvanger ondanks dat ze staan ingesteld.
 4. Is deze image ook in open mutiboot te plaatsen? En zo ja hoe moet dat dan?
 5. Bij mijn 920 met triple tuner en FBC Cable tuner geen enkel probleem.
 6. nog even een andere vraag wat niet storend is maar me opvalt. Ik heb de t.v. en sound bar aangesloten en werkt via HDMI. De laatste tijd gaat de ontvanger uit en aan en de t.v. en sound bar duurt even en gaat dan ook aan of uit. Eerder ging alles te gelijke tijd uit en aan nu zit hier enige vertraging in. Heeft iemand een idee hoe dit kan? De instellingen zijn ver gelijk gebleven.
 7. Inmiddels geinstaleerd en werkt nu als een speer. Bedankt satmaat. Ook Het Weer werkt prima.
 8. r256 er opgezet en mp er op gezet maar ook naar een groen scherm verdwenen uit de plugins.
 9. Dank voor je reactie satmaat. Het heeft er misschien mee te maken dat ik openvision 10.2 (r228) draai Ik kan r254 voor dreambox 920 nergens vinden..
 10. 1x geinstalleerd daar na groen scherm en mediaportal was weer uit de plugins verdwenen.
 11. Ik weet dat er geen pli voor zijn. Ik draai openvision hier bij kan ik mediaportal niet installeren.
 12. Weet iemand of deze image ook een fbc kabel tuner ondersteund? De vorige image niet namelijk. DM920UHD : OpenPLi 7.3Star 20200924 4k 1.17.0.1 (Original)
 13. De link met de openvision van satmaat deze software geeft na een opname een groen scherm. Hij ziet de harde schijf wel na installatie echter na een opname groen scherm en niet meer te benaderen.
 14. Tuner is een : dreambox DVB-C FBC tuner (8 Demodutatoren) Orginele software geladen en is nu wel actief. Dank voor de reacties.
 15. Image is openpli 7.3 star original image. Tuner wisselen help ook niet. Tuner is een : dreambox DVB-C FBC tuner (8 Demodutatoren)
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.