Ga naar inhoud

felixvos

Leden
 • Aantal items

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over felixvos

 • Titel
  Proef lidmaatschap

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zender logo's werken wel op het TV scherm maar niet op het display van de ontvanger ondanks dat ze staan ingesteld.
 2. Is deze image ook in open mutiboot te plaatsen? En zo ja hoe moet dat dan?
 3. Bij mijn 920 met triple tuner en FBC Cable tuner geen enkel probleem.
 4. nog even een andere vraag wat niet storend is maar me opvalt. Ik heb de t.v. en sound bar aangesloten en werkt via HDMI. De laatste tijd gaat de ontvanger uit en aan en de t.v. en sound bar duurt even en gaat dan ook aan of uit. Eerder ging alles te gelijke tijd uit en aan nu zit hier enige vertraging in. Heeft iemand een idee hoe dit kan? De instellingen zijn ver gelijk gebleven.
 5. Inmiddels geinstaleerd en werkt nu als een speer. Bedankt satmaat. Ook Het Weer werkt prima.
 6. r256 er opgezet en mp er op gezet maar ook naar een groen scherm verdwenen uit de plugins.
 7. Dank voor je reactie satmaat. Het heeft er misschien mee te maken dat ik openvision 10.2 (r228) draai Ik kan r254 voor dreambox 920 nergens vinden..
 8. 1x geinstalleerd daar na groen scherm en mediaportal was weer uit de plugins verdwenen.
 9. Ik weet dat er geen pli voor zijn. Ik draai openvision hier bij kan ik mediaportal niet installeren.
 10. felixvos

  Image dreambox 920

  Weet iemand of deze image ook een fbc kabel tuner ondersteund? De vorige image niet namelijk. DM920UHD : OpenPLi 7.3Star 20200924 4k 1.17.0.1 (Original)
 11. De link met de openvision van satmaat deze software geeft na een opname een groen scherm. Hij ziet de harde schijf wel na installatie echter na een opname groen scherm en niet meer te benaderen.
 12. Tuner is een : dreambox DVB-C FBC tuner (8 Demodutatoren) Orginele software geladen en is nu wel actief. Dank voor de reacties.
 13. Image is openpli 7.3 star original image. Tuner wisselen help ook niet. Tuner is een : dreambox DVB-C FBC tuner (8 Demodutatoren)
 14. In een dreanbox 920 uhd zit een triple tuner nu heb ik er een fbc kabeltuner bij ingestopt echter deze wordt niet herkend. Tuner A en B (triple) wordt wel herkend en werkt goed. Tuner C zegt nothing. Of is het nodig de ontvanger eerst weer te flashen?
 15. Oke dank voor de reactie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.