Ga naar inhoud


felixvos

Lid
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door felixvos

  1. Thermosmart verbreekt steeds de verbinding met googel home. Het heeft goed gewerkt maar nu steeds de melding het lijkt er op dat thermosmart niet beschikbaar is. Opnieuw verbinden help niet. Als je een ander huis kiest geeft hij de juiste temp. aan direct gevolgd door geen netwerk. Onder Alexa werkt hij wel. Waar blokkeert google home de verbinding iemand een idee?

  2. nog even een andere vraag wat niet storend is maar me opvalt. Ik heb de t.v. en sound bar aangesloten en werkt via HDMI. De laatste tijd gaat de ontvanger uit en aan en de t.v. en sound bar duurt even en gaat dan ook aan of uit. Eerder ging alles te gelijke tijd uit en aan nu zit hier enige vertraging in. Heeft iemand een idee hoe dit kan? De instellingen zijn ver gelijk gebleven. 

  3. In een dreanbox 920 uhd zit een triple tuner nu heb ik er een fbc kabeltuner bij ingestopt echter deze wordt niet herkend. Tuner A en B (triple) wordt wel herkend en werkt goed. Tuner C zegt nothing. Of is het nodig de ontvanger eerst weer te flashen?

  4. Ik ga mijn vu+ vervangen door een dreambox 920 ik draai pli image ik weet dat ze voor de dreambox geen images maken. Op google kom ik pli image tegen voor de 920 zoals japhar sim 7.3 orginaal image of de pli 6.2 image. Zijn deze op de orginele 920 te instaleren en zo ja ondersteunen ze ook de fbc cable tuner? 

  5. Vu solo plus 4 k geeft geen signaal meer op sat. wel op kabel en geeft daar beeld. Maar op sat. 0 % signaal volgens mij zit de tuner op het moederbord en kan niet worden vervangen. Zou hij nog op enige manier te redden zijn?

  6. ​ik ben in het bezit van een dreambox 800 se met triple tuner, in de sat.lijst staan bij veel kanalen dit kanaal is niet beschikbaar in de kabelsettings.

    ​Nieuw inlezen van de Ziggo kanalen bied geen oplossing. Als ik met dreamboxedit de kanalen opnieuw inlaad zelfde probleem.

    Als ik In dreamboxedit een nieuwe kanalenlijst inlaad van b.v. het internet staan bij de sat. positie C van kabel. Is dit te wijzigen in 0,1 van de nieuw aangemaakte sat. voor een tripletuner?

     Felix

×
×
  • Nieuwe aanmaken...