Ga naar inhoud


horrabin

Lid
  • Items

    99
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door horrabin

  1. UBB36-ML-1348118-ML-

     

    Mensen, ik besloten deze thread geheel weg te halen. Ik heb met iemand gesproken die grote kennis heeft op dit gebied en hij vertelde mij dat het heel goed mogelijk is een transponder illegaal te benutten. Hij vroeg mij vriendelijk er geen publieke aandacht aan te schenken omdat als bekend wordt hoe het gedaan wordt, er grote schade aan de satelliet-operater industrie gedaan kan worden.

    We moeten potentiele terroristen geen kennis van zaken geven door hier openlijk over te discussieren.

    Vandaar dat dit onderwerp gesloten is.

     

    svetik

  2. Citaat:
    Citaat:
    Maar goed dan het met het huidige aanbod ook weer heel veel mensen na een maandje of een jaartje afgehaakt <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

    Als ze niet drastisch iets aan de programmering doen zullen maar weinig mensen in 2010 een nieuwe Euro1080 card aanschaffen denk ik zo. Ik in ieder geval niet.

    Inderdaad, de huidige programmering is een lachtertje. Ze zenden nog maar uit van 20:00-24:00. De programmagids gaat niet meer verder vooruit dan een paar dagen. Zoals het nu is, is HD1 op sterven na dood, vind ik. Op BBC HD kan ik tenminste nog Torchwood kijken <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />
  3. @gsm: met wat instelwerk kun je hem automatisch laten inloggen. Een andere optie is webcamsoftware gebruiken die als een Windows-service te installeren is, waardoor het inloggen van een gebruiker niet nodig is. Of koop een webcam met ethernetaansluiting (vast of draadloos) en sluit die aan op een router. Dan heb je in principe geen PC meer nodig, mits die router direct aan de internetschotel te koppelen is. Weet niet of zoiets op de markt is.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...