Ga naar inhoud

MFX2000

Leden
 • Aantal items

  223
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over MFX2000

 • Titel
  Sat4all regular
 • Verjaardag 03/12/1973

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bedankt, zal het dan eens upgraden naar 7.3 Maar het zijn meestal de oude opnames van de DM8000 die ik op de NAS heb staan waar hij op vastloopt. Die hebben de extensie .TS Zal van het weekend de drive er dan uithalen en in een desktop plaatsen om het uitvoerig te testen. De drive staat niet 24/7 aan maar wij maken wel wekelijks een aantal opnames die wij terugkijken.
 2. Soms heb ik het probleem met mijn DM8000 dat een film blijft hangen die ik kijk vanuit een opname die op een NAS staat. Hierdoor moet ik dan de DM8000 herstarten. Bij het herstarten krijg ik meestal bij het eerste keer aanzetten 'ERROR' in het display te zien zonder enige andere foutmelding. Na 2 a 3 keer aan en uitzetten start de DM8000 wel volledig op en werkt dan weer zonder problemen. Ik heb er een HDD inzitten (sinds de aanschaf van mijn DM8000 in 2009) die ook tijdens het opstarten lawaai maakt. Normaal hoor ik dat niet omdat ik op een afstand op de bank zit. Maar bij het fysiek aan en uit zetten via de schakelaar aan de achterkant hoor je het als je er dichtbij zit. Dit is een 1TB disk van Samsung. Zou het kunnen zijn dat deze HDD het probleem is van het opbooten? Hoe zou ik daar achter kunnen komen? Zijn er tools voor binnen Enigma waarbij ik de SMART waardes van deze disk kan uitlezen zonder de boel eerst los te moeten halen? Voor de compleetheid, ik draai OpenPli 7.1-release (2020-01-21-release-7.2) op deze box.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.