Ga naar inhoud


joop001

Lid
  • Items

    1182
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    10

Alles dat geplaatst werd door joop001

  1. Kaartje is vandaag verkocht. Dus dit topic kan op slot.
  2. Heb hier liggen een oranje kaart van CD. Op deze kaart zit een abonnement voor een 2de tv en deze is nog actief. Zal desgewenst een overname formulier ondertekend meesturen, zodat volgens de voorlichting op de site van CD er een nieuw abonnement kan worden afgesloten op de kaart. Doe een redelijk bod en dan komen we eruit.
  3. Bedankt voor de reacties. Dan op naar het 2dehands topic, om deze kaart een nieuw thuis te bezorgen.
  4. Situatie is dat hier nog oranje kaart van CD ligt met daarop 2de abonnement. Noodzaak 2de abonnement is komen vervallen. Dus kaart is na opzegging 2de abonnement over en kan dus weg. Daarom de vraag is zo'n kaart nog te verkopen of is deze rijp voor de schroot? Vraag het hier omdat ik als ik hem verkoop geen valse hoop wil wekken naar nieuwe eigenaar. Het vragen aan CD is volgens mij niet zinvol. Dus vandaar hier de vraag gesteld. Bedankt voor de reacties.
  5. Het is gelukt. Heb weer beeld met de openpli 8.3 van 14/08 jl. Bedankt voor het meedenken.
  6. Goedemorgen allen, Heb met verkoper contact gehad. Van het bedrijf uitleg en een bestand ontvangen. Gezien ik niets meer kon benaderen, gekozen voor optie compleet opnieuw installeren. Nu usb stick klaarmaken en dan straks het nodige opnieuw installeren. Dank voor de toelichting en @Mimisiku ik woon even onder Drachten in Friesland. Goede hoop dat we straks weer het spul up and running hebben. Zal wel bericht doen over het resultaat. Fijn weekend Groeten Joop
  7. Hallo Jurgen Dank voor de reactie. Vannacht het spul vh stroom gehad en opnieuw opgestart zonder resultaat. Dus die optie al toegepast en zonder resultaat. Voor mij is het al heel lang geleden dat ik iets met software plaatsen heb gedaan. Dus de vraag is simpel waar kan ik een correcte uitleg op dummy niveau vinden en de juiste software? Alvast bedankt voor de reactie.
  8. Goedenavond, Vanavond voor het eerst. De VU+ Uno 4k se openpli 8.3 reageert zeer traag en na toets gebruik draait links boven lang en frequent een blauw rondje. De ontvanger reageert dus wel op de afstandsbediening, maar dusdanig dat er geen tv kijken mogelijk is. Opdrachten gegeven met afstandsbediening lijken ook niet correct te worden uitgevoerd. Heb ontvanger al paar keer opnieuw opgestart. Maar dat verbetert het niet. Herkent iemand dit of heeft iemand idee wat dit zou kunnen zijn. Voor de goede orde ontvanger draait sinds februari maart jl tot tevredenheid en heb ook geen wijzigingen aangebracht in menu of software, geen applicaties toegevoegd oid. Dit heeft dus spontaan zo lijkt het de entree gemaakt.
  9. Bij het opruimen kwam ik de Visionnet VN-8000s tegen. Heb hem werkend in de kast gezet. Voor de liefhebber €10,-- Wil wel verzenden kosten voor koper.
  10. Nee voor ons geen kabel. Heel bewust voor tv via satelliet destijds gekozen. Toen en nu wat mij betreft nog altijd de juiste keuze (ook al is er kabel beschikbaar). Als alles meezit medio dit jaar wel glasvezel voor internet etc.
  11. Ok duidelijk bedankt. Dan doem we het anders. Scheelt weer een dag zoeken en proberen.
  12. Waar ik naar op zoek ben is een webbrowser binnen OpenPli 8.3 voor de Vu+ Uno. Alleen kan die niet vinden in de lijst voor plugins. Wellicht dat daar ik overheen kijk. Dus als dit zo is hoor ik dat zeker ook graag en dan een naam oid waar ik naar moet zoeken. De reden dat ik dit zoek is dat ik zo wil inloggen bij Viaplay om de F1 zo te kijken. Want een plugin is er zover ik weet er niet onder Openpli 8.3 om zo in te loggen bij Viaplay.
  13. Maar die aanname klopt ook. Pas na x maal niet lukken op pc gekeken of er iets niet ok was met partitie.
  14. Conclusie nav start vraag Mocht een ssd harde schijf wel herkend worden, maar blijkt bij het initialiseren dat het mounten niet lukt. De kans zeer groot is dat de fout bij de ssd HD schijf ligt. Oplossing probeer andere schijf en het heeft de voorkeur om dan voor een interne ssd HD schijf te kiezen.
  15. Goed bericht. Nieuwe ssd HD 2tb sata intern aangesloten. In menu naar harde schijf. Geinitialiseerd, herstarten en het spul liep. Ben nu +/- 15 min bezig geweest. Opvallende was wel dat er nu ook echt 2tb ruimte wordt aangegeven. Op die andere schijf die ook 2tb is, werd net iets minder als beschikbare ruimte vermeldt. Dus zou dat net die Windows partitie kunnen zijn? Maar goed doet er nu niet toe. Het werkt iedereen blij. (Klaar voor MAFS) Iedereen bedankt voor het meedenken.
  16. Yep nog even afwachten. Begin vd avond wordt de andere schijf bezorgd. Gezien er 4 hier in huis zijn. Zal het dan morgen worden dat ik meer weet. Want er wordt tv op gekeken.
  17. Hoop morgen nieuwe schijf in huis te hebben. Dat is een interne schijf. Op de usb schijf die ik nu hier heb liggen kon ik op laptop met gedownload programma zien dat deze ext4 geformatteerd is. Naar ik begreep uit info zou dat goed moeten zijn. Maar wellicht dat ik dingen door elkaar gooi. Of zou er nog een verborgen Windows iets op die schijf zitten? Maar goed zien het morgen weer. Nieuwe schijf, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Hou jullie op de hoogte. Bedankt voor jullie hulp.
  18. Hoe bedoel je deze? Heb obv de adviezen een andere ssd besteld nu idd met sata aansluiting (dus intern) op hoop van zegen. Deze keer dus gewoon pech zo lijkt het. Hoop dat het bij de volgende wel beter gaat. Maar mochten er nog andere tips zijn, dan zijn die altijd van harte welkom. Bij leren vergroot alleen maar kans op succes bij de volgende poging.
  19. @Windhoos De ext ssd die ik hier nu heb is van LBEC 2 TB usb 3.0
  20. Snap ik. Zal ook nooit iemand verantwoordelijk houden vh delen van goede ervaring als die bij mij niet werkt. Maar dat terzijde.
  21. Bedankt Ok dus dan een ssd sata. Nog bepaald merk voorkeur? Deze die ik nu heb is alleen usb dus dat gaat niet werken icm sata.
  22. Dank voor de snelle reactie, fijn. Want begon al ernstig aan mijzelf te twijfelen. Dit is al niet mijn sterkste kant. Maar dan houdt het feest dus op. Maakt het nog verschil intern of extern? Met een gewone harde schijf zijn deze problemen er niet? Een kleinere omvang/inhoud maakt dat nog verschil? Met welk merk is de kans van slagen het grootst?
  23. Beste mensen, Ben nu 3 dagen bezig om te lezen en te zoeken hoe een ssd via de usb aan te sluiten onder pli 8.3. Maar kom geen stap verder. Wat ik doe: 1) via menu naar expert instellingen 2) naar harde schijf 3) naar formateren. Zie hier dat de schijf wordt gezien. Staat vermeld: "(SSD 3.0) - Extern (2097.15 GB) 4) Kies hier Selecteer Zie daar staan: "Model: (SSD 3.0) Capaciteit: 2097.15 GB Bus: Extern" Kies hier Initiiliseer 5) krijg dan de vraag of ik het echt wil etc etc Kies hier dan Ja 6) Begint hier proces dat loopt tot mededeling bij 99% "wachten op de mount". Maar na korte tijd verschijnt mededeling "Opslagapparaat initialiseren Fout: Timeout elapsed, sorry" Na ok staat in beeld balk met daarin 99/100 met tekst "Mislukt". Heb al van alles langsgekomen via mount en menu maar Zie door de bomen het bos niet meer. Dus als iemand zou wilen helpen met op weg helpen, heel graag. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...