Ga naar inhoud


Julion

Lid
  • Items

    77
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Alles dat geplaatst werd door Julion

  1. Julion

    BBC Winterwatch

    Vandaag begint weer BBC Winterwatch. Volgens de site satelliweb.com zouden er weer feeds op Eutelsat 16A zijn. Maar, jammer lukt het mij niet om deze te ontvangen.
  2. Ik heb het gevonden. Het is de tv-power en ok toets gelijktijdig een paar seconde indrukken en dan de code intoetsen. Ik heb het, online, gevonden in de handleiding van de VU+ Duo 4K. Deze gebruikt de zelfde afstandsbediening.
  3. Ik heb vandaag een VU+ IR 300 Afstandsbediening gekocht. Jammer zat er geen handleiding bij. Ik wil de power-, av- en volume- knop voor mijn tv instellen voor de TV (Sharp). Maar ik weet de toetsencombinatie niet van deze afstandsbediening. Bij mijn oude VU+ afstandbediening was het 1+3 of 2+7. Maar de IR 300 reageert daar niet op. Weer iemand hoe ik deze afstandsbediening kan instellen voor mijn Sharp TV ?
  4. Julion

    Nieuw HLN Live

    Probeer eens: https://dpg-eventstreams.akamaized.net/hlnlivesrt-xmr/streamx/hlnlivesrt_720p.m3u8
  5. BBC Springwatch is vandaag weer begonnen. Zijn er al feeds gevonden ?
  6. Julion

    BBC Winterwatch

    Het lukt mij, jammer, niet om met mijn VU+ Duo2 deze feeds te vinden. Bij handmatig invoeren krijg ik 0 en via blindscan vind hij de frequentie niet. 😱
  7. Julion

    BBC Winterwatch

    Morgen, dinsdag 17 januari 2022, begint weer BBC Winterwatch. https://www.bbc.co.uk/programmes/p012msk2 Ik ben benieuwd zij weer met feeds komen.
  8. Hier ook geen EPG op NPO1 NPO3 en Paramount via de schotel. Via de kabel (Ziggo) werkt wel de EPG. Gisteravond viel het mij al op bij NPO1.
  9. Julion

    BBC Autumnwatch

    Vandaag begint weer BBC Autumnwatch. https://www.bbc.co.uk/programmes/b0079t1p Zijn er weer feeds gevonden ?
  10. Rudi, bedankt voor de tip. Op audiospoor 2 hoor je de regie in het Vlaams, Engels en Italiaans.
  11. Ik heb het vermoeden dat het probleem met de condensatoren al langer liep. Het opstarten en het zappen naar een andere zender gaat nu een stuk sneller.
  12. Ik heb ze (zo goed als) een stuk van de koelblok afgezet. De foto (van boven) vertekend iets. Ze zijn iets dikker dan de andere.
  13. Ik heb de twee defecte Elco's vervangen (door twee 2200 ùF/35) en de ontvanger doet het weer. Bedankt bellejt voor de tip.
  14. Bedank voor het advies. Zo te zien op de foto zijn de 1500 ùF 's opgeblazen.
  15. Sinds vanmorgen heb ik problemen met mijn VU+ Duo2 In het begin vond hij de harde schijf niet meer. Ik heb daarna een nieuw image op de ontvanger gezet. Maar hij vond nog altijd niet de harde schijf. Ik heb de harde schijf losgekoppeld. En daarna startte de ontvanger niet meer op. Alleen det led aan de voorkant knipperd. De harde schijf werkt wel want ik heb deze in een andere receiver gestopt en gecontroleerd. Alleen de laatste timer opdracht is niet opgenomen.
  16. Julion

    Springwatch 2022

    Vanavond begint weer Springwatch. Heeft iemand al de feeds gevonden ?
  17. Idem. Maar ook op de app van TV-Vlaanderen bij VTM VTM2 en Play4.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...