Ga naar inhoud


bluefoxamazone

Lid
  • Items

    77
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bluefoxamazone

  1. de TV staat momenteel op 250km van mijn woonplaats. Ik kom er op terug...
  2. neen hoor, daar ken ik allemaal niets van. Het tv'tje is amper twee jaar oud. Ik ga dat niet openvijzen...;-)
  3. Dat zou ik moeten nazien maar de tv staat soms maar op 3 m van de modem in huis. De tv is een drietal jaar oud, dus terugbrengen is geen optie.
  4. Kon ik maar… maar op camping met een 46 inch is lastig….
  5. we hebben het al voorgehad op elke mogelijke plek. In de caravan (en op verschillende campings), buiten, in de woonkamer... Bij mijn weten is er geen bluetooth aanwezig. dank voor het meedenken.
  6. hoi!! goeiemorgen!.... ook al geprobeerd... maakt geen z*k uit... 😉 blijft haperen dat beeld.
  7. hallo, de bedoeling van dit TV'tje is om mee te nemen op vakantie. Ik heb het getest op de camping waar de wifi antenne op 20 m stond... Soms ging het iets beter maar nooit perfect; op de tablet en laptop nooit problemen... Ook op andere campings nooit probleemloos via wifi. Momenteel staat de tv in een vakantiehuis waar ik een Tadaam modem heb met buiten antenne. Ook hier problemen. Met de samsung grote tv (welliswaar bekabeld via dezelfde tadaam modem geen probleem.
  8. hallo, ik ben niet tevreden over de wifi ontvangst op mijn LG smart tv die ik aankocht om mee te nemen op vakantie. Om de haverklap loopt het beeld vast. Als ik de huistv (samsung) hetzelfde laat doen krijg ik nooit vastlopers... Het lijkt alsof de LG niet snel genoeg buffert maar ik kan ook verkeerd zijn. Kijk ik TV op de laptop of een tablet dan krijg ik ook nooit stilstaand beeld. Zijn er betere tv's voor vakantie gebruik op de markt..? dank voor de input!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...