Ga naar inhoud


ae-sat

Lid
  • Items

    57
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ae-sat

  1. Beste mensen, vraagje

     

    Ik heb nog een antieke Dreambox (hd800se) en m'n platte panasonic plasma  TV is ook al weer 11 jaar oud.

    nu wil ik graag overstappen naar een Sonos Beam Gen 2, die Dolby Amos ondersteund, maar welke satelliet ontvangen ben ik dan nodig en /of tv om optimaal van eArc geluid te kunnen genieten?

  2. 1 uur geleden, leor888 zei:

    dan kun je toch de npo app op je smart tv installeren?

     

    Moet je dat wel hebben. Ik kijk via een antieke Dreambox 800 naar CD. Ja ik red me wel met beeld, alleen vindt ik de keuzes die Cd maakt de laatste tijd waardeloos. Tig zenders met bagger maar gewoon de top2000 uitzenden kant niet. Nogmaals ik red me best, dit jaar toch geen bezoek mogelijk. Maar er kijken of luisteren wel 7 miljoen mensen naar deze lijst!

    • Like 1
  3. 16-01-2021 -> Beetje late aanvulling, maar ik liep ook tegen dit probleem aan, helaas werkte geen van de aangeboden suggesties!  ik heb toen via mijn verkenner verbinding gemaakt naar m'n dreambox en daar het bestand lamedb uit de map Root\var\etc\enigma2\, gehaald en toen opnieuw een zenderlijst geprobeerd te sturen. Dat werkt toen wel weer!. dus mocht je hier tegenaanlopen, dit werkt dus ook. (lamedb zou ik ff knippen en plakken lokaal, mocht het niet goed gaan, heb je nog het origineel)

  4. 16-01-2021 -> Beetje late aanvulling, maar ik liep ook tegen dit probleem aan, helaas werkte geen van de aangeboden suggesties!  ik heb toen via mijn verkenner verbinding gemaakt naar m'n dreambox en daar het bestand lamedb uit de map Root\var\etc\enigma2\, gehaald en toen opnieuw een zenderlijst geprobeerd te sturen. Dat werkt toen wel weer!. dus mocht je hier tegenaanlopen, dit werkt dus ook. (lamedb zou ik ff knippen en plakken lokaal, mocht het niet goed gaan, heb je nog het origineel)

  5. Op 27-12-2020 om 18:19, D.Quijote zei:

    Gewoon streamen via de app.

    ja dat was enige optie! dus gedaan.

    Op 28-12-2020 om 20:44, de vrije fries zei:

     

    NPO politiek met het corona nieuws is op dit moment veel belangrijker dan de top 2000 die altijd wel ergens te horen is

    zeer goede zet van canal digitaal om het landsbelang voorrang te geven boven de muziek

    als je nu nog steeds niet weet wat het nieuws is over corona, dan heb je echt onder een steen gelegen!  (en misschien kun je er beter onder blijven liggen!)

  6. Beste mede sat-viewers,

    Ik kijk al jaren via een nostalgische Dreambox 800SE, naar sat-tv.  Ik kan er goed mee overweg en zenderlijst updaten gaat prima.

    Ik heb een interne share via OScam. Ik wil eigenlijk wat nieuws, het liefst 4k maar wel met de zelfde gemakken als de oude dreambox.

    Als laatste wil ik er niet veel geld aan uitgeven, voor 50 euro moet je toch wel een beetje receiver (mag 2e hands) kunnen bemachtigen, toch?

     

    Wat raden jullie mij aan?

     

    Ik volg niet al het laatste nieuws op receiver gebied en daarom roep ik jullie hulp in!

     

     

  7. 4 uur geleden zei wiljo:

    Ik zoek 2 stuks M16 moer Engelse maat/draad, heeft iemand toevallig nog in zijn assortiment moeren een aantal van deze moeren liggen?

    is dat niet te koop bij een fietsenmaker?

  8. 16 uur geleden zei hansl:

    Hallo, weet iemand een installateur om een schotel uit te richten in de buurt van vriezenveen.

    Gr Hans

    in Rijssen zit een goeie... ik mag hier geen namen plaatsen maar zoek daar maar eens!

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...