Ga naar inhoud

ae-sat

Leden
 • Aantal items

  54
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ae-sat

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 12/24/1971

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Wierden
 • Interesses
  alles wat digitaal is!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. 16-01-2021 -> Beetje late aanvulling, maar ik liep ook tegen dit probleem aan, helaas werkte geen van de aangeboden suggesties! ik heb toen via mijn verkenner verbinding gemaakt naar m'n dreambox en daar het bestand lamedb uit de map Root\var\etc\enigma2\, gehaald en toen opnieuw een zenderlijst geprobeerd te sturen. Dat werkt toen wel weer!. dus mocht je hier tegenaanlopen, dit werkt dus ook. (lamedb zou ik ff knippen en plakken lokaal, mocht het niet goed gaan, heb je nog het origineel)
 2. 16-01-2021 -> Beetje late aanvulling, maar ik liep ook tegen dit probleem aan, helaas werkte geen van de aangeboden suggesties! ik heb toen via mijn verkenner verbinding gemaakt naar m'n dreambox en daar het bestand lamedb uit de map Root\var\etc\enigma2\, gehaald en toen opnieuw een zenderlijst geprobeerd te sturen. Dat werkt toen wel weer!. dus mocht je hier tegenaanlopen, dit werkt dus ook. (lamedb zou ik ff knippen en plakken lokaal, mocht het niet goed gaan, heb je nog het origineel)
 3. ja dat was enige optie! dus gedaan. als je nu nog steeds niet weet wat het nieuws is over corona, dan heb je echt onder een steen gelegen! (en misschien kun je er beter onder blijven liggen!)
 4. Ja tis knap waardeloos dat top2000 niet wordt uitgezonden. Canal digitaal denkt het wel vaker beter te weten!
 5. Beste mede sat-viewers, Ik kijk al jaren via een nostalgische Dreambox 800SE, naar sat-tv. Ik kan er goed mee overweg en zenderlijst updaten gaat prima. Ik heb een interne share via OScam. Ik wil eigenlijk wat nieuws, het liefst 4k maar wel met de zelfde gemakken als de oude dreambox. Als laatste wil ik er niet veel geld aan uitgeven, voor 50 euro moet je toch wel een beetje receiver (mag 2e hands) kunnen bemachtigen, toch? Wat raden jullie mij aan? Ik volg niet al het laatste nieuws op receiver gebied en daarom roep ik jullie hulp in!
 6. ik heb geen multiswitch! dus ik kan hier mee uit de voeten 🙂
 7. hoi, deze wil ik wel van je overnemen! wordt wel opsturen!
 8. Misschien een brutale opmerking, maar 150? waarom zo groot? had u gisteren ook even geen ontvangst? dat lag niet aan uw schotel, maar aan CD zelf!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.