Ga naar inhoud

Gerrit Vermeulen

Leden
 • Aantal items

  271
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Gerrit Vermeulen

 • Titel
  Sat4all regular

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Kan iemand mij uitleggen wat het verschil is tussen oscam.srvid2 en oscam.srvid. Ik heb de oscam.conf nu zo ingesteld: [dvbapi] enabled = 1 au = 1 pmt_mode = 6 user = dvbapiau read_sdt = 2 write_sdt_prov = 1 boxtype = dreambox Ik zie nu dat er wordt weggeschreven in de srvid2 file. Mijn vraag: de srvid en srvid2 hebben toch dezelfde functie, waarom wordt er dan in niet in de srvid weggeschreven?
 2. Goedenavond, Weet iemand of de capaciteit van een HDD voor de VU+ Duo 4k gelimiteerd is? Of kan ik daar zonder moeite een 4 TB schijfje in stoppen? Hebben jullie nog een advies voor een type? Gr. Gerrit
 3. Kom tegenwoordig regelmatig de term "multistream" tegen. Kan iemand me uitleggen hoe dit technisch werkt. We hebben DVB-S2 hier worden meerdere zenders ge-multiplext en op een transponder gezet. Een nieuwere norm is DVB-S2X waarbij gebruik gemaakt kan worden van multistream. Hoe kan ik dat zien in relatie tot het ge-multiplexte signaal? Wordt er dan bijvoorbeeld meerdere multistreams ge-multiplext?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid