Ga naar inhoud


Gerrit Vermeulen

Lid
  • Items

    274
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Gerrit Vermeulen's prestaties

Vaak hier

Vaak hier (4/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik heb de Xtrend naar beneden gehaald en deze op de andere uitgang van de LNB gezet, dan doet hij precies het zelfde terwijl mijn andere VU+ het wel goed doet. Kan ook eigenlijk niet in LNB zitten dus. Is echt de tuner, alleen gek dat hij het alleen bij Astra 23 doet. Misschien maar eens een nieuw tunertje aanschaffen. Heeft er nog iemand een tip voor een soortgelijke als ET6500, is maar voor boven dus luxe is overbodig. Moet wel kunnen share met beneden.
  2. Dat zou natuurlijk ook kunnen. Die DiSeqC zit natuurlijk in de LNB. Ik heb zo'n duo LNB twin. Weet iemand of dit elektronisch geregeld wordt, of zit daar een relais in? Ik had wel het idee als ik een paar keer schakel van 19 naar 23, dat het dan minder werd. Als het de voeding zou zijn, dan zou Astra 19 er toch ook last van hebben?
  3. Beste mensen, Ben in het bezit van een Xtrend ET6500. Nu staat de signaalsterkte op Astra 23.5 af en toe heen en weer te springen van maximaal naar minimaal waardoor er blokjes in beeld komen. Als ik de signaalmeter bekijk zie ik hem springen van 14.5 db naar 0 db. Gekke is dat hij dat op Astra 19 niet doet, daar is het signaal stabiel. Het ligt absoluut niet aan lnb of het uitrichten. Voor de zekerheid even andere ontvanger op dezelfde LNB-uitgang aangesloten, en deze is stabiel. Heeft iemand deze ervaring weleens gehad? En zou dit een defecte tuner kunnen zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...