Jump to content

Gerrit Vermeulen

Members
 • Content Count

  271
 • Joined

 • Last visited

About Gerrit Vermeulen

 • Rank
  Sat4all regular

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan iemand mij uitleggen wat het verschil is tussen oscam.srvid2 en oscam.srvid. Ik heb de oscam.conf nu zo ingesteld: [dvbapi] enabled = 1 au = 1 pmt_mode = 6 user = dvbapiau read_sdt = 2 write_sdt_prov = 1 boxtype = dreambox Ik zie nu dat er wordt weggeschreven in de srvid2 file. Mijn vraag: de srvid en srvid2 hebben toch dezelfde functie, waarom wordt er dan in niet in de srvid weggeschreven?
 2. Goedenavond, Weet iemand of de capaciteit van een HDD voor de VU+ Duo 4k gelimiteerd is? Of kan ik daar zonder moeite een 4 TB schijfje in stoppen? Hebben jullie nog een advies voor een type? Gr. Gerrit
 3. Kom tegenwoordig regelmatig de term "multistream" tegen. Kan iemand me uitleggen hoe dit technisch werkt. We hebben DVB-S2 hier worden meerdere zenders ge-multiplext en op een transponder gezet. Een nieuwere norm is DVB-S2X waarbij gebruik gemaakt kan worden van multistream. Hoe kan ik dat zien in relatie tot het ge-multiplexte signaal? Wordt er dan bijvoorbeeld meerdere multistreams ge-multiplext?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy