Spring naar bijdragen

bigtwin

Leden
 • Aantal bijdragen

  1450
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over bigtwin

 • Rang
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Tweeledig, ik wilde weten of de shield beide kan, live tv en opnames van de et10000 streamen. Maar in goede alternatieven ben ik zeker ook geinteresseerd.
 2. Ik heb een Xtrend et10000 in de woonkamer, uiteraard met een CD abonnement. Nou zoek ik een apparaat, waarmee ik vanaf die et10000 live tv en opnames kan streamen naar een 2e tv, waar geen sat bekabeling aanwezig is, maar wel internet, via wifi, eventeel bedraad (nog niet aangelegd, maar wel loze leidingen gelegd, dus wifi heeft de voorkeur). Welk apparaat kunnen jullie me aanbevelen, die in ieder geval dit kan? Als hij nog meer kan, is dat mooi meegenomen. Ik had al wel interesse in de Nvidia Shield, zeker als daar binnenkort een update van komt, maar ik weet niet of hij in ieder geval dit kan. Ik zou liefst niet via een laptop/hdmi gaan streamen.
 3. bigtwin

  ET10000 ET10000 cardreaders defect

  Ik gebruik al even mijn ET10000 en ben daar heel tevreden over. Een tijd geleden ging echter de bovenste card reader kapot. Toen heb ik de CD kaart naar de onderste verplaatst, waarna het weer even goed ging. Nu is ook de onderste cardreader ermee opgehouden. Dan wordt het lastig CD kijken. Heeft iemand ervaring met dezelfde storing? Zo ja, een idee waar ik deze onderdelen kan kopen? De importeur in Eindhoven, waar ik deze box destijds gekocht heb, heeft geen onderdelen. Althans, ze kunnen wel repareren, maar onderdelen leveren ze niet. Repareren lijkt me door de leeftijd van deze box niet meer rendabel. Of iemand ervaring met een externe/usb cardreader of een andere oplossing hiervoor?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid