Ga naar inhoud


SalimRMAF

Lid
  • Items

    975
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door SalimRMAF

  1.  

    We vieren op dit moment Eid Mubarak hier en draaien met een minimale bezetting.

     

    "Eid"  :grin:  "Wij vieren Eid Mubarak" is hetzelfde als "Morgen is het fijne Kerstdagen".

     

    De MBC's in HD ontvang ik af en toe via de Nilesat in Nederland. 

  2. Hoi allemaal,

     

    Ik heb al een tijdje een ET7500 (hiervoor de ET6000). 

     

    De dubbele tuner werkt goed, de box is redelijk snel maar ik ben wel benieuwd naar wat jullie vandaag de dag draaien op jullie ET7500.

     

    Welke OpenPLI versie hebben jullie? Bij mij zijn alle initiele problemen met de ET7500 opgelost (die de meesten van ons hadden).

     

    Wat zijn de leukste plugins?

  3. Al doen er 10 miljard mensen mee, dan blijft het nog steeds een onzinnige op godsdienst gebaseerde frats.

    Je link is niet beschikbaar maar als je even de titel Googelt dan vind je hoofdzakelijk islam gerelateerde sites. Wij van WC-eend adviseren.....

     

    Je kan beter even de serieuze wetenschappelijke sites bekijken voordat je dit soort broodje aap verhalen verspreidt en mensen valse hoop geeft.

     

     

    Nee hoor, we hebben gewoon proefondervindelijk vastgesteld wat je wel / niet kan eten. De mensheid is immers ouder dan ieder (bij)geloof. Alle rituelen in welke religie dan ook zijn alleen maar bedoeld geweest om jou een lesje nederigheid te leren. Hou het volk dom, het was niet de bedoeling dat je zelf ging nadenken. Dat doen de wijze mannen wel voor je.

     

    Als het onzin was zou je tegenstrijdigheden vinden in de Koran, en in de Koran worden mensen die er niet in geloven uitgedaagd om maar 1 vers te dupliceren, en zelfs dat is niemand ooit gelukt. Verder staan er dingen in die men waarvan men in het Westen tot zeer kort niet eens op de hoogte was, hoe verklaar je dan dat het al 1400 jaar geleden in de Koran staat? (toen hadden ze toch geen microscopen hehehe)

     

    “Voorwaar, Wij schiepen de mens uit een uittreksel van klei; dan plaatsten Wij hem als een kleine levenskiem in een veilige plaats. Vervolgens vormden Wij de levenskiem tot een klonter bloed; daarna vormden Wij het klonter bloed tot een(vormeloze) klomp; dan vormden Wij beenderen uit deze (vormeloze) klomp; daarna bekleedden Wij deze beenderen met vlees; vervolgens ontwikkelden Wij het tot een nieuwe schepping. Gezegend zij Allah, de Beste Schepper.”
    (Soerat al-Moeminoen: 12-14)
     
    Het lijkt erop dat "wetenschap en geloof" elkaar tegenspreken, maar dat is dus niet zo. Zie link hierboven, en jouw WC-eend verhaal is rijp voor de WC, want het zijn dus vooral onislamitische (nieuws)sites die met het onderzoek op de proppen komen. 
     
     
  4. Waar hebben ze meld voor 45 cent???  Dat zal dan zeker geen volle melk zijn denk ik, maar van dat afwaswater wat veel mensen in nederland drinken.

    Een lekker glas volle romige melk,

     

    Ja het is zeker volle melk! In Tilburg en omstreken heb je verschillende boeren die het aanbieden. 

     

     

    De overheid houdt de prijzen heel scherp in de gaten dat er geen woeker ontstaat.

     

    De Iftar maaltijden ´s avonds na zonsondergang zijn trouwens heel lekker...beter dan de patat, frikandellen en mayonaise in Nederland. Daar heb ik echt geen heimweh naar.

     

     

    :grin:  Even afkicken, wij doen het vaak met een kommetje (groente)soep, dadels, melk, koffie en een fruitsalade. 

     

     

    Doe jij met die onzin mee dan?

     

    Onzin? Ook veel nietmoslims doen mee aan het vasten (het echte vasten, dus jezelf helemaal onthouden van voedsel (ook geen drank!)). 

     

    Terwijl jij het onzin noemt doen 1.6 miljard mensen op aarde eraan mee, en worden er academische onderzoeken afgerond waarvan de conclusie luidt dat het vasten het lichaam beschermd tegen ernstige ziekten.

     

    http://www.hln.be/hln/nl/33/Fit-Gezond/article/detail/1392343/2012/02/09/Door-te-vasten-zouden-tumorcellen-zelfmoord-plegen.dhtml 

     

    En sinds kort (een weekje) word er bij wijze van proef een test gehouden bij chemopatienten: voor de chemo vasten zij een aantal dagen zodat de bijeffecten tot een minimum worden beperkt. 

     

     

    In Nederland is het namelijk niet meer vanzelfsprekend dat de gast zich als gast gedraagt.

     

    Doel je op de Polen?  :crazy: Ik hoorde dat men van hen niet eens meer verwacht dat zij Nederlands begrijpen (voor inpakwerk). 

    Al is het ook de vraag, beste ceesv, wat "aanpassen" betekend. Want is het niet zo dat de samenleving zelf steeds veranderd, en de norm dus ook steeds veranderd?

  5. Ik moest als kind altijd gekookte melk drinken en dan lag er zo´n vel op. Mensen wat vond ik dat vies. Moest er van kokhalzen.

    Een wonder dat ik geen afkeer van melk heb gekregen daardoor.

     

    Hier in de Emiraten kun je  gewoon verse melk kopen. Het kost AED 5,52 (€ 1,32) per liter...dat bijna is 3x zo duur als ik in Duitsland gewend was te betalen. Maar in vergelijking met andere landen bijvoorbeeld Canada, Montreal, daar kost het C$ 2.38 (€ 1.71) is het weer goedkoop.

     

    De melk hier is prima te drinken. Het liefste drink ik het koud en als het even kan doe ik er zelfs ijsklontjes in.

     

    Hey Ijzerbout. :)  Hoe is het daar met de Ramadan? Zijn de dadels en melk duurder geworden sinds een maandje?

     

    Heb zelf deze week weer verse melk (€0,45) gekocht en voor de eerste maal: biest. Wat is dat spul geel en dik.  :grin:  Iets als moederkoek... 

  6. 10 Liter pure melk gehaald van de boer. Het smaakt zoals gewoonlijk erg lekker, wat als normale volle melk (maar veel vetter).

     

    Hoe gaan jullie om met dit soort melk? Laten jullie het gisten zodat het een derrie wordt, of zeven jullie het direct om het vervolgens te koken?

  7. Hallo,

     

    Sinds ik de ET7500 heb gekocht een 5 maanden geleden bots ik tegen problemen aan.

     

    Voorheen op mijn ET6000 werkte alles perfect, maar omdat ik meer sat posities wilde, ben ik voor de twintuner 7500 gegaan. Nu heb ik er bijna alleen problemen mee. Wat kan ik hieraan doen? Hebben meer mensen dit?

     

    Soms moet ik 20X van zender switchen voordat de box een disecQ switch initieert zodat ik beeld heb,...

  8. Ik haal mijn melk af en toe van de boer.

     

    Het "melk" dat we in de AH halen is geen echte melk. Je wordt bedonderd waar je bij staat! Dat is ook de reden waarom je regelmatig hoort dat "melk ongezond" is. 

     

    Never nooit is puur koeienmelk ongezond.  :cool:

  9. Sinds ik de twin DVB-S ET7500 heb moet ik ook soms 20X switchen voordat ik beeld heb op een gecodeerde zender! Het lijkt wel of de tuner niet switched van DisecQ/Tuner.

     

    Tuner1:

    1:Hotbird

    2:Astra1

    3:Astra3

    4:Astra2

     

    Tuner2:

    1:Eurobird9

    2:Hotbird

    3:Nilesat

    4:36E

     

    Als ik het goed begrijp ben ik dus niet de enige die problemen ondervind met de twin tuner?

     

    Sinds 2 dagen lijkt alles echter wel weer goed te werken (zenders verschijnen weer zeer vlot)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...