Jump to content

Brambo's

Members
 • Content Count

  768
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Brambo's

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 12/03/1978

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Ergens tussen OVL & HAI
 • Interesses
  Satelliet TV, Home Cinema, IT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jij moet toch echt dringend leren lezen hoor. We hebben hier al verschillende brieven getoond. Er zijn al verschillende contacten met de klantendienst geweest die dit uitdrukkelijk bevestigen enz. We kunnen er toch ook niet aan doen dat ze op hun website niet aanpassen. Feit is: - brief ontvangen met zwart op wit: prijsstijging. Lees 't nog eens goed anders. - telefonisch contact opgenomen met klantendienst die uitdrukkelijk bevestigt dat de prijsstijging met 3 EUR in gaat vanaf oktober (ik betaal maandelijks) voor Basic en Basic+ klanten. Operator gaf onmid
 2. Prijsverandering gaat in vanaf oktober bij mij. Was een fout van TVV in hun brief. Dit werd bevestigd door de TVV klantendienst per telefoon.
 3. Ben blij voor jou beste Wim, als jaarabonnee. Als maandabonnee ben je minder goed af: Duidelijk genoeg?
 4. Hoezo??? Waar haal jij dit toch. Ik vrees dat jij het nog altijd niet snapt. Ik heb een aparte brief gekregen als Basic+ klant met als titel: "Prijsaanpassing voor je abonnement Basic+" Ik citeer letterlijk uit de brief: Om je deze bijzondere ervaring te bieden, zal het tarief van je abonnement helaas verhoogd worden met 3 EUR per maand. Mijn abonnement zal veranderen naar 28,90 EUR en werd me aan de telefoon bevestigd door de TVV klantendienst. Daarom heb ik omgeschakeld naar Basic Light waardoor ik 13 EUR minder zal betalen vanaf volgende maand.
 5. Dit was voor mij ook een bijkomende reden (naast de prijsverhoging omwille van 't voetbal) om over te schakelen van Basic+ naar Basic Light. Ik heb 't nogmaals aan de klantendienst meegedeeld dat er eens in de Vlaamse zenders moet geïnvestesteerd worden (HD). Nu denk ik niet dat ze van mijn omschakeling wakker zullen liggen 😉
 6. Voor alle duidelijkheid: Basic Light: 15,90 EUR (blijft gelijk) Basic: 18,90 EUR + 3 EUR (bevat Basic en voetbalzenders) Basic+: 25,90 EUR + 3 EUR (bevat Basic+ en voetbalzenders) En bevestigd door klantendienst: Basic en Basic+ kunnen niet zonder voetbal genomen worden.
 7. Vandaag heb ik ook zo'n brief ontvangen als Basic+ klant. Er wordt eveneens een tariefverhoging vermeld van 3 EUR per maand. Kortom: als je geen prijsverhoging wilt omwille van het voetbal, kan je enkel naar Basic Light ofwel opzeggen. P.S. Kan een moderator eventueel de titel aanpassen naar "Prijsverhoging Basic en Basic+" aub?
 8. Je kan aan TVV vragen of ze je een andere module opsturen in ruil voor je huidige. Een tijd geleden had ik die aangevraagd omdat ik France 2, Mezzo HD niet meer kon bekijken met het invoeren van de extra beveiliging op die kanalen.
 9. Fredbongers, heel erg bedankt voor die tip van het bijvoegen van die M regel. Ik kreeg hier ook geen beeld maar na het toevoegen van die mapping regel in oscam.dvdapi en herstarten van oscam kreeg ik direct beeld. Trouwens, nu werkt bij mij Radio 538 ook terug want op deze zender had ik jaren geen geluid meer ondertussen. Daaraan zie je hoe ze toch niet altijd dezelfde codering toepassen, ondanks verschillende contacten met de helpdesk. Voor iedereen die dit makkelijk willen aanpassen in Oscam, kan dit via het IP@ van je ontvanger:8081 en dan krijg je de GUI van OScam.
 10. Als ik dit messenger gesprek zo lees, dan is dit echt te triestig voor woorden. Ooit hadden ze me daar eens wijs gemaakt dat ze Vijf, Zes enz. niet in HD konden doorgeven omdat de zender dit zelf niet wou. En op Joyne dan wel 😉 Als ik dan lees dat TVV alle Vlaamse zenders in HD aanbiedt, tja ...
 11. Ik heb via beide methodes getest en de video's zijn perfect te zien.
 12. Ik zal ze ook niet missen hoor. De enige zender waar ik heel af en toe nog naar keek, was Discovery Showcase omdat er nog eens programma's over ruimtevaart werden uitgezonden (through the wormwhole...). Net zoals bij History is de kwaliteit van de programma's bedroevend laag geworden. Voor Animal Planet heb je een prima alternatief met Live Nature en NGC Wild (helaas met bedroevende bitrate).
 13. Kleine voetnoot hierbij. Toch best even vermelden dat de zenders Mezzo, France 2, Insight TV HD, radio 538 niet kunnen bekeken worden met een Seca 3 kaart in combinatie met een softcam (Oscam). Ze werken wel als je gebruik maakt van een CI-moldule + seca 3 kaart maar dan heb je terug die vervelende beperkingen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.