Ga naar inhoud


_Bartje_

Lid
  • Items

    815
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door _Bartje_

  1. Op 22-4-2024 om 12:04, RaveMaus zei:

    Maar dit begint wel stilaan de spuigaten uit te lopen. Als je iet of wat fatsoenlijk internet hebt, een mobiel abonnement+tv betaal je straks maandelijks +120€. 

    Vorig jaar was het op het randje, maar dit jaar is het er bij mij toch ook over. 

    Je moet ook weten dat er nog steeds problemen zijn op hun klantendienst naar aanleiding van software-issues en hun mobiel bereik is niks waard.

    Vast internet en televisie zijn op en top stabiel mits je kabelaansluiting goed is, dat moet ook gezegd worden.

     

    Wat mij persoonlijk nog het meeste ergert: wij zijn hier reeds 16 jaar onafgebroken klant bij Telenet. Kijk je op hun website bulkt dat uit van promo's. Natuurlijk voor nieuwe klanten. Behalve prijsstijgingen krijgen bestaande klanten NIKS. 

    Het zou misschien eens een tip kunnen zijn voor de marketing om daar eens iets mee te doen.

     

    @_Bartje_: de benzine wordt ook altijd maar duurder, maar als je op één bepaalde rit 5 tankstations tegenkomt die in principe hetzelfde product leveren, dan vermoed ik toch dat jij gaat tanken op de plek die de brandstof als goedkoopste levert...

    Het nadeel is dat Telenet veruit de stabielste provider is op veel plaatsen. Proximus is hier nog een drama, fiber ja ooit.

    Orange is afhankelijk van Telenet, gebeurd er iets kan het lang duren. 

    En bovenstaande verhogen ook allemaal hun prijzen. Je hebt dus gewoon geen keus als je deftig internet wilt.

    Ik heb enkel internet en gsm van telenet. 

  2. Met zoveel zelfvertrouwen begrijp ik niet dat je andere om hulp vraagt 😉 

    Ik heb echter al heel wat jaren ervaring met IPTV en heb al heel veel getest. De algemene ervaring is gewoon dat een TV gewoon zelden goed werkt.

    Dit vaak door geheugenproblemen met steeds groter wordende lijsten. APPS die niet voor deze tv ontworpen zijn. Geen of slechte updates.

    Met androidboxen zijn er dan ook nog zeker verschillen. De kwaliteitsmerken (Formuler, Xsarius)  zijn gewoon stukken beter als de ALI express box zonder enig merk.

     

    En begin aub niet met die onzin of ik peper heb gegeten.... Je komt zelf heel betweterig over. (niet enkel in deze post). Dat mag ook maar dan niet met deze domme commentaar beginnen. Mocht je nog inhoudelijk willen gaan op de technische kant dan heel graag.

     

    m.v.g. Bart

  3. Op 26-9-2023 om 20:49, Mathjanssen zei:

    Bartje, lulkoek. mijn ervaringen zijn beter.

    bartje, heb hier een 2de LG tv met App, werkt zonder ook maar enig probleem.

    Lulkoek ja maar wel een hoop gekloot nu. Uren zoeken en kloten om het aan de gang te krijgen. Terugkijk werkt niet, vod en series een ramp. Jou ervaringen zijn beter???? Ok suc6 dan.

     

  4. Dit gaat vermoedelijk toch een probleem zijn met je instellingen. Je kunt veel audio instellingen doen in het menu. Even kijken wat het beste werkt voor jou.

    Verwacht niet dat de IPTV providers massaal dolby of beter gaan aanbieden. Of je nu een GTV, nvidia of wat dan ook hebt. Het is maar zo goed als de bron die het verdeelt. Ik heb een GTV gehad, z10 en nu de 11. 11 is voor mij toch de beste box momenteel omdat mytv3 toch wel wat voordelen heeft tov 2.

     

  5. Zeker voor de 11 pro of max kiezen. Draait de nieuwe mytvonline app op. Versie3. Meerdere portals mogelijk enz. Nu nog voor een ouder type gaan zou ik nooit doen. Als het ook echt voor IPTV is zou ik ook zeker een Formuler kiezen  dan een Nvidia shield. Je bent daar altijd afhankelijk van een externe app.

     

  6. Ik durf toch wel te zeggen dat IPTV een heel deel van het schotelgebeuren heeft overgenomen. Nu had iedereen natuurlijk een dreambox/VU enz omdat het zo een geweldige box was waar je absoluut niet illegaal mee kon kijken. IPTV boxen komen met de hopen uit en vernieuwen om de paar maanden. Ook beetje te verwachten aangezien het aanbod op schotel steeds minder is. 

  7. Inloggen op het AP zal niet lukken tenzij dit nog een heel oud AP is. 

    SSID en code pas je aan op de site. Wat je eventueel kunt doen is het ap aansluiten bij een telenet klant.

    Je past daar dan de wifigegevens even aan via de site en laat het AP deze gegevens overnemen. Dit gaat vanzelf en zou binnen een 10 minuutjes in orde moeten zijn. Je kunt dan het AP bij jou aansluiten. Die klant kan dan daarna zijn oude gegevens terug goed zetten.

     

  8. Op 21-9-2021 om 10:12, OFDM zei:

    Voor een consument is Internet al snel gemakkelijker dan een schotel en ik ben al verschillende mensen tegengekomen die schotels achterhaald vinden. Het is wel jammer dat Internet andere techniek opslokt.

    Het is echt heel makkelijk tegenwoordig om dit al legaal of in het grijze circuit via IPTV te bekijken.

    Als je dan al de kosten en ellende van een schotelinstallatie gaat bekijken is voor veel mensen de keuze snel gemaakt.

     

  9. Dit heeft nooit goed gewerkt om een 2de box via de RF out aan te sluiten van een digibox of corder. Ben er inmiddels al een paar jaar uit maar gaf gewoon problemen. Idd VRT is een gevoelige mux en gaf snel problemen zo.

    Voor de box splitten is een optie, je kunt op de NIU de +4DB uitgang gebruiken om dit verlies op te vangen.

     

  10. Mijn AV begint meer en meer problemen te vertonen. 

    Als ik hem aanzet geen geluid. Uit en aanzetten lost het probleem op.

    Soms als ik schakel tussen de toestellen zijn de kleuren ineens heel erg fel. Dit kan ik alleen oplossen met een power reset.

    Toestel is inmiddels al meer als 10 jaar oud en heeft altijd erg goed gewerkt.

    Ik lees dat dit het HDMI board kan zijn maar om hier nog geld in te steken is het toestel niet meer waard.

    Nu was ik al wat aan het opzoeken maar erg weinig modellen in deze prijsklasse met vergelijkbaar materiaal.

    Wat is een goede vergelijkbare reciever in deze prijsklasse? 5 tot 700 Euro? 5.1 speakers heb ik nu en wil ik ook hergebruiken.

    Liefst ook 4K ivm mediaspeler. Kan weinig modellen vinden momenteel.

     

    mvg Bart

     

     

  11. Echt ongelooflijk wat je hier voorbij ziet komen. Kabel is overgeknipt..... Als je niet weet waar je over praat zeg dan niets.

     

    Heb inmiddels zelf geen telenet meer omdat ik schotel en iptv heb. Beeld via telenet op de belangrijkste zenders was echt wel beter als via tvvlaanderen.

    Proximus kan ik niets over zeggen maar zou me verbazen als dat zoveel slechter zou zijn. 

     

    mvg Bart

     

  12. 10 uren geleden, jeffoto zei:

    @Bartje. ha ha😁, die Leelbox was popu in de UK. Maar idd t schijnt Formuler nu te zijn. Doe ik binnenkort, na afloop huidige abo. Welk model is t best ?

    Formuler z8 pro is momenteel vrij populair en geeft ook weinig problemen. Amiko is ook niet slecht maar persoonlijk heb ik liever de remote van de formuler. Formuler GTV is ook interessant als je ook meer met android wil als de standaard box aan zou kunnen.

    CPU snelheid, RAM en dergelijke is gewoon nodig met IPTV momenteel. Deze boxen hebben een eigen app die voor hun box is gemaakt. 

    Suc6 

  13. Of je koopt een fatsoenlijke IPTV box 🙂

    Sorry boxen die je nu hebt is gewoon ROMMEL. Formuler, Amiko, Xarius. 

    Kost een goede 100 Euro, daar kun je het gekloot toch niet voor hebben?

     

     

  14. 21 minuten geleden, Old Satterhand zei:

     

    Ik neem aan dat je hier bedoelt dat je een opname kunt maken van de HDMI uitgang van de STB van die providers. Met het juiste "spul" dan.

    Ik denk niet dat dat voor de gemiddelde satellietkijker haalbaar is. Ook erg onhandig, je kunt tijdens de opname je box nergens anders voor gebruiken.

    Nee, ik reageerde op reactie van Chucky ivm IPTV dat dit niet meer mogelijk was. Schotelkijken is een aflopende zaak.

    Afbouwen van zenderpakket en het steeds moeilijker te maken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...