Jump to content

_Bartje_

Members
 • Content Count

  797
 • Joined

 • Last visited

About _Bartje_

 • Rank
  Sat4all Fan
 • Birthday 03/14/1979

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

7,459 profile views
 1. Dit heeft nooit goed gewerkt om een 2de box via de RF out aan te sluiten van een digibox of corder. Ben er inmiddels al een paar jaar uit maar gaf gewoon problemen. Idd VRT is een gevoelige mux en gaf snel problemen zo. Voor de box splitten is een optie, je kunt op de NIU de +4DB uitgang gebruiken om dit verlies op te vangen.
 2. Bedankt voor de reacties. Inderdaad weinig in stock momenteel. Hopelijk houd hij het nog even vol.
 3. Mijn AV begint meer en meer problemen te vertonen. Als ik hem aanzet geen geluid. Uit en aanzetten lost het probleem op. Soms als ik schakel tussen de toestellen zijn de kleuren ineens heel erg fel. Dit kan ik alleen oplossen met een power reset. Toestel is inmiddels al meer als 10 jaar oud en heeft altijd erg goed gewerkt. Ik lees dat dit het HDMI board kan zijn maar om hier nog geld in te steken is het toestel niet meer waard. Nu was ik al wat aan het opzoeken maar erg weinig modellen in deze prijsklasse met vergelijkbaar materiaal. Wat is een goede vergelijkba
 4. Echt ongelooflijk wat je hier voorbij ziet komen. Kabel is overgeknipt..... Als je niet weet waar je over praat zeg dan niets. Heb inmiddels zelf geen telenet meer omdat ik schotel en iptv heb. Beeld via telenet op de belangrijkste zenders was echt wel beter als via tvvlaanderen. Proximus kan ik niets over zeggen maar zou me verbazen als dat zoveel slechter zou zijn. mvg Bart
 5. Formuler z8 pro is momenteel vrij populair en geeft ook weinig problemen. Amiko is ook niet slecht maar persoonlijk heb ik liever de remote van de formuler. Formuler GTV is ook interessant als je ook meer met android wil als de standaard box aan zou kunnen. CPU snelheid, RAM en dergelijke is gewoon nodig met IPTV momenteel. Deze boxen hebben een eigen app die voor hun box is gemaakt. Suc6
 6. Of je koopt een fatsoenlijke IPTV box 🙂 Sorry boxen die je nu hebt is gewoon ROMMEL. Formuler, Amiko, Xarius. Kost een goede 100 Euro, daar kun je het gekloot toch niet voor hebben?
 7. Nee, ik reageerde op reactie van Chucky ivm IPTV dat dit niet meer mogelijk was. Schotelkijken is een aflopende zaak. Afbouwen van zenderpakket en het steeds moeilijker te maken.
 8. Alles is rechtstreeks uit HDMI te halen. Sky Italië en sky UK is ook volledig beschikbaar.
 9. _Bartje_

  Formuler z8 pro

  Heb zowel de z8 pro als de gewone z8. Remote is vernieuwd, Netflix werkt nog altijd niet in 4k zoals ze wel beetje lieten uitschijnen. Verder heb ik geen verschillen opgemerkt in performance of iets anders. Wel gewoon goede boxen waar zelden iets mee mis gaat.
 10. Ik zou eerder powerlines gebruiken dan of een box kopen met wifi omdat MAG momenteel niet echt de beste ondersteunde box is met IPTV.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.