Ga naar inhoud

_Bartje_

Leden
 • Aantal items

  789
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over _Bartje_

 • Titel
  Sat4all Fan
 • Verjaardag 03/14/1979

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

7345 profielweergaven
 1. _Bartje_

  Formuler z8 pro

  Heb zowel de z8 pro als de gewone z8. Remote is vernieuwd, Netflix werkt nog altijd niet in 4k zoals ze wel beetje lieten uitschijnen. Verder heb ik geen verschillen opgemerkt in performance of iets anders. Wel gewoon goede boxen waar zelden iets mee mis gaat.
 2. Ik zou eerder powerlines gebruiken dan of een box kopen met wifi omdat MAG momenteel niet echt de beste ondersteunde box is met IPTV.
 3. Die rijgnetten op campings zijn zo brak als iets. Als je geluk hebt gaat het werken maar dikwijls zijn die zo vaak gesplit met slechte connectoren en splitters dat het hopeloos is. Vroeger gewerkt voor deze provider en regelmatig interventies op die parken. Alles is van elkaar afgetakt en niemand weet nog hoe of wat. Slechte coax enz. Het zou kunnen werken en je kunt het proberen natuurlijk maar hou er rekening mee dat je signaalkwaliteit zo vern**kt is dat het niet gaat werken. En verwacht niet dat een technieker die 40 minuten voor een interventie krijgt dit voor jou allemaal gaat uitzoeken.
 4. Benieuwd hoe druk het nog gaat zijn op het forum als bepaalde functies niet meer mogelijk zijn. Je ziet nu de mensen al volop naar iptv vluchten. Nu discovery, tlc, eurosport... niet meer uitgezonden worden.
 5. Misschien al eens in gesprek gegaan met de buur hierover? Hier ook een bouwgrond langs mijn huis waar een bos woekerde. Vrouw was 90 jaar en kon dit ook zelf niet meer. Met goedkeuring flink wat afgezaagd en mijn probleem is opgelost.
 6. Je tv is inderdaad een factor en de lijst inkorten kan helpen. Ik ken nog iemand waar dit goed werkt maar heb ook al mensen gezien die uiteindelijk toch voor de box zijn gegaan. Uiteindelijk vallen de prijzen van een amiko of formuler ook nog wel mee.
 7. Je mist een hoop functies die sommige aanbieders hebben.(catchup, eenvoudige vod en deftige EPG) Daarbij lopen 9 op de 10 zeer stroperig door de grote zenderlijsten.(zeker als vod erbij zit).
 8. _Bartje_

  IPTV AVENUE

  Er zijn genoeg goede maar dit mag hier niet besproken worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.