Jump to content

_Bartje_

Members
 • Content Count

  784
 • Joined

 • Last visited

About _Bartje_

 • Rank
  Sat4all Fan
 • Birthday 03/14/1979

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

7,058 profile views
 1. Je tv is inderdaad een factor en de lijst inkorten kan helpen. Ik ken nog iemand waar dit goed werkt maar heb ook al mensen gezien die uiteindelijk toch voor de box zijn gegaan. Uiteindelijk vallen de prijzen van een amiko of formuler ook nog wel mee.
 2. Je mist een hoop functies die sommige aanbieders hebben.(catchup, eenvoudige vod en deftige EPG) Daarbij lopen 9 op de 10 zeer stroperig door de grote zenderlijsten.(zeker als vod erbij zit).
 3. _Bartje_

  iptv IPTV AVENUE

  Er zijn genoeg goede maar dit mag hier niet besproken worden.
 4. Je gaat de url in moeten vullen op de siptv site en dan koppelen aan je mac adres die je in de app kunt terugvinden. Verwacht echter aub niet teveel van deze app.
 5. Je kunt op elke enigma2 ontvanger wel iptv installeren maar lekker werkt dat allemaal niet. Formuler heeft wel enkele ontvangers zowel voor sat en IPTV via stalker plugin. Mijn advies is echter neem een VU voor sat en koop een box voor iptv.
 6. En om even op de vraagsteller zijn vraag te antwoorden. Formuler Z7 of Z8, amiko heeft ook paar goede types.
 7. Heel veel ziekenhuizen, verzorgingshuizen enz.... zijn daardoor de laatste jaren al overgestapt op eigen broadcastsysteem via telenet.
 8. Je typt beter geschikt door de gebruikte hardware? Noem mij dan eens 1 pluspunt wat op de shield beter werkt voor iptv. Klopt netflixlicentie hebben ze niet maar het gaat voor mij enkel over iptv met deze box. Terugkijken, vod werkt perfect met de box. Deftige EPG. De shield is een top android device maar de APP van formuler werkt subliem en is geschreven voor de formuler zelf terwijl de android apps geschreven zijn om met alle devices te kunnen werken. Als je de forums leest die wat meer op IPTV gericht zijn zul je ook zien dat ik niet de enige ben met deze mening. Maar zoals je zegt iedereen zijn mening natuurlijk.
 9. Shield is een goede box maar niet uitermate geschikt voor IPTV. Ga dan naar amiko of formuler z7 of beter de z8. Formuler heeft een eigen app voor IPTV ontwikkeld exclusief en deze werkt heel goed. Niet alleen mijn mening maar ook op de fora waar het over IPTV gaat lees je dit.
 10. Ben verstandig en koop je een goede androidbox hiervoor zoals formuler z8 of een amiko. Heb hier heel veel getest met verschillende apparatuur en ook enigma boxen maar het werkt allemaal maar matig.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy