Jump to content

erwin05-verwijderd

Members
  • Content Count

    1,166
  • Joined

  • Last visited

About erwin05-verwijderd

  • Rank
    Lid

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Op forum tuig als jou die alles maar op de kop zet reageer ik niet meer jij bent gewoon een zieke geest die alles verstoord zeker een narcist. Als ik een zenderlijst plaats dan word meneer jaloers en kan het niet hebben dat iemand iets doet of beter is dat is jou karakter. een zielig ventje die alle kapot maakt meer ben jij niet.
  2. Nog meer mensen die mij er helemaal door heen willen halen en die anderen maar hun gang laten gaan ook al overtreden die elke regel? En uitspraken doen als: Ja ook daar laat je zien dat je psychisch niet in orde bent. Met hoeveel figuren ga je nog ruzie maken? Raar verhaal, als je ESPN2 HD in Rijk stopt, ja wie gaat er dan nog ESPN Compleet abo nemen? En ik stel alleen maar vast dat er weinig klopt van die zenderlijst en ze rare keuzes maken. Dat jij er tijd in steekt om wijzigingen te melden moet je zelf weten, blijkbaar vind
  3. Cees is een slappe moderator omdat hij alles toe laat Codx kon gewoon zijn gang gaan. Forum regels doet Cees niet aan. Hoe Codx mij behandeld daar heb ik jou nog niet over gehoord dat is heel vreemd waar het echt om draait daar heb jij het niet over en gaat direct cees verdedigen. Dat noem ik pas beledigend zelfs heel smerig.
  4. Stel die vraag maar aan Codx en niet aan mij. Als jij het ok vind hoe Codx met mij omgaat hier op het forum ook in dat andere topic een vraag stelt die echt nergens op slaat moet jij met mij niet verder praten. Er is er maar 1 hier die mensen afkraakt en dat is Codx en die slappe moderator van een Cees doet daar niks aan. En als je alles goed vind wat Codx schrijft dan stelt dat van mij helemaal niks voor. Codx kan dus blijkbaar alle domme vragen stellen die er maar zijn en daarna iemand flink afkraken want dat is telkens te lezen en wat doet de
  5. Heb jij het weer over jezelf Codx? 2 dwazen en 1 slappe moderator dat is niks voor mij.
  6. De enige dwaas op dit forum ben jij Codx met jou achterlijke vraag "Zijn die wijzigingen voor satelliet of IPTV want TV538 en NPO1 Extra zijn alleen IP zenders, bovendien ESPN2 HD was nooit met rijk pakket te zien."
  7. Die zijn volgens TS naar een ander pakket gegaan lol.😂
  8. Cees schiet eens op met die uitschrijving het wordt hier steeds dwazer.
  9. Een zender die al in het hoogste pakket zit kan niet van pakket veranderen cees die blijft altijd in het hoogste pakket. Ik zag gisteren ook een ufo landen en er stapte aliens uit pfffff wat een laag forum is dit je mag mij hier uitschrijven Ceesv. Graag een verzoek om uitschrijving per direct ik heb hier niks meer te zoeken.
  10. Dan heb jij dus ook problemen met de kop tekst want daar staat dat er 2 zenders zijn veranderd van pakket ook jij hebt dus een lees probleem.
  11. Dat schrijft hij niet hij schrijft dat er 2 zenders van pakket zijn veranderd en dat is niet zo dat staat nergens en die zenders zitten al in het hoogste pakket dus is deze post onzin. Als er zenders die in zijn pakket zitten het niet doen is dat een ander verhaal dan TS hier schrijft. Cees ik vind dat jij dan wel terug naar school mag want TS heeft het toch echt over dat er 2 zenders van pakket zijn veranderd. Mijn ervaring met Cees is dat hij niet ingrijpt, alles maar toe laat dat zag ik laatst met Codx die ook heel ver ging en er werd niks aan gedaan.
  12. Persoon heeft totaal geen interesse dat blijkt hier wel uit en haalt mensen die het wel weten onderuit en ceesv doet daar niks aan.
  13. Dan kun je deze gehele post verwijderen want het voegt niks toe en is gebaseerd op een leugen want er is niks veranderd die 2 zender zitten al in het hoogste pakket (Royaal) niks nieuws dus totale onzin dit. Er wordt beweerd dat 2 zenders van pakket zijn veranderd terwijl deze zenders al jaren in het Royaal pakket zitten. lekkere ervaring is dit dan.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.