Jump to content

erwin05

Members
 • Content Count

  1,069
 • Joined

 • Last visited

About erwin05

 • Rank
  Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er zitten wel veel fouten in de zenderlijst en op de site van Canal Digitaal. Het zelfde als hierboven geld voor de zender TV 538. De zender is te zien met het Riant pakket volgens de site, en is te bekijken via de app met het Riant pakket geeft beeld. Filteren op de app wordt ook deze zender niet weergegeven.
 2. In de laatste zenderlijst staat op positie 52 Stingray Classica HD met als pakket Royaal, maar kijk je op de site van Canal Digitaal dan zit de zender in alle pakketten. Zender geeft beeld via de app met het Riant pakket. Hustler hoort niet in deze lijst thuis want zit niet in de app. De zenders een HD, Canvas HD en Ketnet missen in bovenstaand overzicht.
 3. De zenderlijst is aangepast. E! Entertainment is eruit. NPO Politiek weer van ip af. Het leek wel of ze de verkeerde zenderlijst geplaatst hadden. hd-sd-zenderlijst-aangepast-29012020.pdf
 4. De erotiek zenders zijn niet aanwezig in de app. "Als je alles kiest" ik ziet dit niet staan wel zie ik staan TV Gids dan krijg je alle zenders te zien uit de sat zenderlijst maar deze zenders zijn niet te bekijken alleen de zenders uit je abo. In het begin scherm staat aan de rechter kant Toon alles dan krijg je alle zender te zien die in jouw abonnement zitten.
 5. Voor de zenders Insight TV UHD, Insight TV HD is deze info wel te vinden op Totaal TV. Bericht van 4 april 2017. CanalDigitaal voegt Ultra HD-zender Insight TV aan aanbod toe. Nee, zei de man, dit is niet openbaar en alleen wij beschikken over de informatie over de extra beveiligde zenders. Totaal TV dus ook. Viaccess only In het geval van CanalDigitaal en TV Vlaanderen wordt vooralsnog alleen de coderingsnorm Viaccess in de uitzendstream van Insight TV opgenomen. Dat houdt in dat men alleen met een Viaccess CI-module met geïntegreerde smartcard alsmede de twee modellen interactieve HD-satellietontvangers naar Insight TV kan kijken. Omdat M7 Group nog geen eigen interactieve UHD-satellietontvanger heeft, kan men Insight TV 4K UHD alleen met een Ultra HD-televisie of UHD-satellietontvanger in combinatie met de Viaccess CI-module bekijken. Insight TV HD kan op deze manier ook ontvangen en bekeken worden alsmede ook met de interactieve HD-satellietontvanger van M7. Insight TV HD en Insight TV 4K UHD hebben een afwijkende programmering en zijn dus feitelijke zelfstandige zenders. En via de site lyngsat kom je er ook wel achter op welke codering de zender draait. Love nature 4K.
 6. Fashion TV UHD= Viaccess only (Astra 1) Insight TV UHD= Viaccess only (Astra 1) Insight TV HD= Viaccess only (Astra 1) 1920x1080i25 Love Nature 4k= Viaccess only (Hotbird)
 7. Klopt, maar staat nog wel vermeld in de zenderlijst. Zenderlijst zit vol met fouten. Schlager TV zit in het Riant pakket via ip maar is niet te bekijken dan krijg je een melding: U kunt deze zender niet bekijken omdat u niet over het benodigde (extra) abonnement beschikt. Wilt u meer informatie neem dan contact op met uw aanbieder. In de zenderlijst Tv via internet valt de zender onder het Rijk pakket. Laatste update: 24 januari 2020. En de volgende zenders laten ze maanden open staan voor het Riant pakket: Stingray Classica HD AutoMotorSport HD Stingray iConcerts HD Love Nature HD Erg vreemd allemaal.
 8. Is wel oneerlijk, deze zenders staan gewoon open in het Riant pakket via sat en via de app. Als ze zender van de maand geweest zijn blijven ze nog maanden te bekijken. Stingray Classica HD AutoMotorSport HD Stingray iConcerts HD Love Nature HD
 9. NPO Politiek maakt deel uit van alle pakketten, het lijkt wel of die lijst vol zit met fouten. Love Nature HD is gewoon te ontvangen met het Riant pakket sat en ip via de app maar valt in de zenderlijst onder Rijk.
 10. Horse & Country (28) nu in de app.
 11. Is het dan niet beter om deze zender dan nog niet toe te voegen aan het Riant pakket. Er staan wel meer zenders open in de app die niet in het Riant pakket thuis horen Bv. AutoMotorSport HD, stingray Classica HD, Stingray iConcerts HD. Schlager TV zit dan weer niet in de app onder het Riant pakket. Melding: (A001) Om deze zender te kunnen bekijken breidt u uw abonnement uit. Neem contact op met uw aanbieder voor meer informatie.
 12. Via dit forum kunnen meerdere mensen aangeven of ze dit probleem ook hebben. Denk dat niemand van deze bug wist en nu dit ook kunnen melden.
 13. Versie 6.2.2 van de app zit volgens mij een bug, als ik in het begin scherm swipe op die ronde zender namen van links naar rechts dan plots verdwijnt de hele regel en kun je geen zender meer uitzoeken. Gebruik een samsung tablet met android 8.1 Na het swipen van links naar rechts zijn ze weg zie screenshot. Ergens bij Love nature HD gaat het mis en zijn de zenders weg.
 14. Love Nature HD is te ontvangen met het Riant pakket, ook is de zender in het google docs geplaatst onder het Riant pakket maar in de CD zenderlijst valt deze zender onder het Rijk pakket. Wat is het nu dan????? https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nFzW8E3yGWfztvodjiOdrCr7ut4x68-DnvPlfCPloag/edit#gid=257786978 https://m7cdn.io/canaldigitaal/downloads/klanten/hd-sd-zenderlijst.pdf
 15. Nieuwe zenderlijst tv via satelliet 11-12-2019. Iets later op de site gezet omdat de datum erg veel lijkt op die van de vorige zenderlijst 12-11-2019. Bericht vorige zenderlijst: https://m7cdn.io/canaldigitaal/downloads/klanten/hd-sd-zenderlijst.pdf hd-sd-zenderlijst.pdf
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy