Ga naar inhoud

haelewyn

Leden
 • Aantal items

  491
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over haelewyn

 • Titel
  Sat4all regular
 • Verjaardag 01/21/1968

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb wel degelijk beeld op Pick en Pick+1. Deze ochtend getest op de posities die standaard worden ingelezen in de TVV zenderlijst op positie 900 en 901. Misschien moet je dat even nakijken ? Misschien een kwestie van zenderlijst even opnieuw inlezen of transpondergegevens aanpassen ?
 2. Om het verlies van Discovery te compenseren is er op Astra2 nog DMAX (ook in +1 uitvoering), Quest (ook in +1), Dave en Blaze. Op de eerste twee stations kijk ik vaak naar de typische Discovery stijl - programma's. De eerste twee stations worden uitgebaat door de Discovery group. Jammer dat er zoveel herhaald wordt. Wie nog dergelijke stations kent op A2 die FTA te ontvangen zijn en History-, Discovery-, of Nat Geo programma's toont : alle tips zijn welkom.
 3. Antenne tv begint meer en meer een goed alternatief te worden.,
 4. Wat zijn eigenlijk de opzegmogelijkheden in dit geval ? Nog altijd met een vooropzegperiode / notificatie of kan het per direct ?
 5. Ik heb in die jaren als TVV klant al veel zenderwijzigingen weten aankondigen. Ik herinner me geen enkele wijziging die binnen een redelijke tijd (en niet bijna een jaar nadien) werd herroepen. Weg is weg, tot nu toe altijd al. De sportzenders : vind ik niet erg. Discovery : tja .. daar heb ik nou net een abonnement voor genomen. Die tegenslag is mij te groot om nog TVV klant te blijven. 5 zenders vervangen door Ment of Fightbox... pfffffff... Je moet maar durven iemand 20 euro af te nemen en er 1 euro voor in de plaats geven. Ze zijn voor mijn part al jaren slecht bez
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.